Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felborult egy autó Pécsett

Felborult egy személyautó Pécsett, a Bárány úton. A jármű félpályán elzárja az érintett útszakaszt. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki.

Gőzerővel készül a szezonkezdetre a Komáromi FC, több távozót is bejelentettek

Körkép
-
 Ma 10:22Sport

Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea/archív felvétel   A jelenlegi járványügyi helyzet és az arra reagáló szabályozások, megkötések csupán a Fortuna Liga és a II. liga számára teszi lehetővé az edzéseket. Emellett továbbra is szigorú előírások mellett találkozhatnak csak a kerettagok. A Komáromi FC a tabella 12. helyéről várja a szezonkezdetet, az…

Pénteken több mint kétezer koronavírusteszt lett pozitív, 55-el nőtt az elhunytak száma Szlovákiában

Elhunyt 55 beteg. A betegségből 3232-en gyógyultak ki. A hírt frissítjük. TASR/para

Koronavírus: több mint 2 millió halálos áldozat világszerte

Szombat reggelig mintegy 714 ezer újabb koronavírus-fertőzöttet regisztráltak globálisan, míg a pandémia halálos áldozatainak száma közel 14,4 ezerrel emelkedett 24 óra leforgása alatt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai szerint.

Upor László: “Mintha két SZFE lenne”

Nagyon különbözően látja a Színház- és Filmművészeti Egyetem működését az új vezetés, és az iskola közössége.

Rongálás miatt kell felelnie egy 79 éves férfinak

Az idős gyanúsítottat pár percen belül elfogták a debreceni járőrök.

"Nibali megkapta a Cápát, nekem a Googanga jutott" – A Giro-győztes, aki népszerűbb Itáliában, mint saját hazájában

Eurosport
-
 Ma 10:15Sport

Az Amerikában edződő Geoghegan Hartot imádják Olaszországban, a londoni utcákon viszont rózsaszín trikóval a zsebében is elvegyül.

Több mint 20 éve nincs megállás a karancsaljáért alapítvány munkájában

Nool
-
 Ma 10:14Belföld

Huszonegy évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre a Karancsaljáért Alapítvány, hogy segítse a települést, mozgósítsa a helyi civileket, illetve összefogja az ottani vállalkozókat. Azóta is megállás nélkül tevékenykednek a tagok, és már hosszú évek óta karácsony környékén mindig megajándékozzák a helyi óvodát és az iskolát.

Rosberg: Soha többé nem fogok versenyezni

Formula
-
 Ma 10:12Sport

A 2016-os szezon világbajnoka elmondta, hogy esze ágában sem volt saját Extreme-E-csapata színeiben indulni a terepen, de egyébként sincsenek olyan tervei, hogy visszaüljön a volán mögé.

Országszerte több lakásba törtek be, elfogták őket

A Békés megyei rendőrök Budapesten elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint országszerte több lakásba törtek be. Zárfésűt használtak és a kinyitott lakásokból főként pénzt, ékszereket, órákat, parfümöket loptak el. A nyomozók a lopott dolgok egy részét megtalálták náluk és lefoglalták. Hat megyében követett el lopásokat a gyanú szerint a…

Valamivel több mint kétezer új fertőzöttet regisztráltak

A pénteki nap során 11 392 PCR-tesztet végeztek el Szlovákiában, amelyből 2045 mutatta ki a koronavírus jelenlétét, ami 18 százalékos arányt jelent.

„A mozgáshiányos életmód károsabb, mint a dohányzás” – Interjú a Testnevelési Egyetem rektorával

UniLife
-
 Ma 10:06Karrier

A minőségi sport iránti igény egyre nő, és az olyan szakemberek mindig kellenek, akik ezt támogatni tudják.

Biztos trükkök a középiskolai felvételin: ezektől a matek is könnyebben megy

Eduline
-
 Ma 10:03Karrier

Milyen témakörök és feladattípusok kerülhetnek elő a vizsgán? Mit kell mindenképp átnézni? Hogyan érdemes beosztani az időt az írásbeliken? – ilyen és ehhez hasonló kérdések érkeznek hozzánk is a középiskolai felvételik előtt egy héttel. Cikksorozatunk harmadik részében azoknak szeretnénk profi segítséget adni, akiknek a matek a…