Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 375 hír

Újépítésű otthonok Budapest leghosszabb parkja mellett

A járványhelyzetben még keresettebbé váltak, még inkább felértékelődtek a zöldövezeti otthonok. A Thermal Zugló lakópark új üteme éppen egy ilyen páratlanul jó helyszínen, a Rákos-patak teljes megújulás előtt álló zuglói szakaszának közvetlen szomszédságában kínál minőségi, kertvárosi lakásokat.

Szijjártó Péter és a 4.5 milliárd forintos beruházás: „Rendkívüli idők, rendkívüli megoldások!”

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere legutóbb egy 4.5 milliárd forintos beruházásról tett említést, ami több mint 100 új munkahelyet hoz létre.

Natalie Portman attól fél, hogy "mamókának" fog festeni Chris Hemsworth mellett a Thor: Love and Thunderben

IGN
-
 Tegnap 21:42Film

Mindenki megretten a magasságos Thortól. Natalie Portman kulcsfigurája lesz a Thor 4. részének, sőt még az is lehetséges, hogy átveszi a mennydörgés istenének a helyét, azonban Chris Hemsworth gyúrós képeitől még ő is megrettent.

A járvány mellett itt egy másik súlyos probléma, ami miatt szoronghatunk

A klímaváltozásnak mélyreható, azonnali és súlyosbodó következményei vannak az emberi egészségre nézve és ez alól egyetlen ország sem élvez kivételt – derül ki a The Lancet Countdown elnevezésű nemzetközi együttműködés révén született éves jelentésből.

Fazekas Mária állt a legközelebb a győzelemhez

Városi Kurír
-
 Tegnap 21:25Sport

A Budaörs 3-0-ra kikapott a jóval esélyesebb francia Metztől a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornájának csütörtöki első fordulójában. A

Majka szerint nem mehetünk el szó nélkül az álhírek mellett

Liner
-
 Tegnap 20:43Divat

A rapper/műsorvezető még novemberben kapta el a koronavírust, ezt követően pedig minden este élő adásban jelentkezett, hogy megossza tapasztalatait az emberekkel

Rendkívüli: Orbán lehet Európa bohóca, a lengyelek készek feladni a vétót

Kész feladni a vétóját mind a 2021-2027-es költségvetés, mind a helyreállítási alap terén Lengyelország, ha az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez kötéséről szóló rendeletről kiad egy

500 Fiat 500 állt szolgálatba a budapesti autómegosztó szolgáltatásnál

Közel húsz százalékkal duzzasztja fel budapesti flottáját a SHARE NOW autómegosztó: az eddig kizárólag a BMW, MINI, Mercedes és smart modelleket kínáló cég félszáz Fiat 500-ast állít forgalomba.

Renitens ortodox érsek állt a vírustagadók élére

24.hu
-
 Tegnap 17:50Külföld

Tudományosan bizonyított, hogy a szentképeken nincsenek vírusok – állítja a román egyházi méltóság.

Hétfőig eldől, milyen korlátozó intézkedések mellett ünnepelhetünk

„Legkésőbb hétfő reggel az operatív törzs ülésén döntéseket szeretnénk hozni. A karácsony és az újév kereteiről is döntést kell hoznunk:...

A személy- és vagyonőrök mellett az üzletben dolgozók is ellenőrizhetik a vásárlók életkorát

Liner
-
 Tegnap 17:45Életmód

Egy újabb fontos kérdés került tisztázásra, ezúttal az idősek számára létrehozott vásárlási idősáv kapcsán, akiktől a rendőrségen kívül mások is bemutatásra kérhetik a személyi igazolványukat.

Újabb ezrek álltak Európában a székelyek kezdeményezése mellé

Több mint hatezer aláírás gyűlt össze november 7-e óta, amikor lezárult a székely petíció aláírásgyűjtésének második szakasza. Az akció tovább folytatódhatott, az új céldátum 2021. február 7.

Kellemetlen: online ülésen vett részt a köztudottan melegellenes képviselő, mire a háttérben felbukkant egy félmeztelen f…

Egy litván képviselő, Petras Gražulis éppen a parlament kulturális bizottságának online ülésén vett részt, csakúgy mint több politikus is, amikor egy félmeztelen férfi jelent meg mögötte.

Meztelen férfi tűnt fel a homofób litván képviselő mögött a bizottsági ülésen

Petras Gražulis korábban a pedofilokhoz hasonlította a homoszexuálisokat. A YouTube-os incidens óta elérhetetlen.