Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A szakadék szélén: egy kemény Brexit egyharmaddal csökkentheti az autógyártást

autopro
-
  Ma 05:22 Autó-motor

A brit autóipar számára most nem egy kellemes karácsony előtti időszak zajlik, december 12-én a britek új alsóházat választanak; Boris Johnson, jelenlegi miniszterelnök és Brexit-párti politikus nagy népszerűségnek örvend – január végén éppen ezért kemény Brexitre lehet számítani.

Ezek lesznek 2020-ban az emelt szintű érettségi témakörök biológiából

Eduline
-
  Ma 04:00 Karrier

Nyilvánosságra hozta a 2020-as emelt szintű biológiaérettségi A feladatának tételcímeit az Oktatási Hivatal. Itt a lista.

Teltház lesz karácsonykor a szállodákban

Teltház lesz karácsonykor a szállodákban, a forgalom a tavalyinál 8-10 százalékkal magasabb lehet – mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke. Flesch Tamás elmondta: kimagasló lesz a foglaltság a szállodákban vidéken és Budapesten egyaránt, vidéket a belföldi forgalom erősíti, Budapesten a külföldiek lesznek többen.…

Alapvető vérvizsgálatokat nem tudtak elvégezni a Dél-pesti Kórházban a tesztcsík hiánya miatt

Több alapvető vérvizsgálatot sem tudtak elvégezni az elmúlt hónapokban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban, mert hiányzott az ezekhez szükséges tesztcsík. Erre az RTL Híradó egyik nézője hívta fel a figyelmet, aki lányával több hónapja vár arra, hogy elvégezzék a kezelésükhöz szükséges vérteszteket. Mint kiderült, a tesztcsík hiányában nem tudtak elv

EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

Átlátható működési modellt,  kristálytiszta,  kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat  teremt a kulturális törvény a színházak fenntartásában – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Leszúrtak egy rendőrt Németországban

Újabb súlyos, erőszakos bűncselekmény okoz felháborodást a németországi Bajorország tartományban, ahol a hét végén egy tűzoltót vertek agyon tizenévesek, hétfőn pedig hátulról leszúrtak egy rendőrt. Az újabb eset kora reggel történt a müncheni főpályaudvaron, az áldozat egy 30 éves rendőr, aki egy kollégájával járőrözött, és éppen igazoltattak…

A cukrász titka! Így lesz tökéletes a felvert tojáshab

Blikk
-
  Tegnap 23:15 Színes

Ha így csinálod, neked is profihoz méltón sikerül.

Melyik autó lesz tényleg megbízható?

Vezess
-
  Tegnap 22:49 Autó-motor

Tapasztalatok, tények, valószínűségek és hitek, tévhitek, előítéletek egyaránt mozgatják az autóvásárlást. Milyen egy szívó és egy turbós benzines motor, melyek az előnyeik és a hátrányaik?

Lóránt Károly: Mikor lesz a világvége?

Mandiner
-
  Tegnap 22:38 Vélemény

A most már a hazai zöldek által is meghirdetett klímavészhelyzet nem tudományos tényekre épül.

Vizsgálat indul az Újszínházban társulatot érintő zaklatási vádak miatt

A sajtóban az utóbbi napokban jelentek meg olyan hírek, miszerint az Újszínház társulatának egyik, állami díjjal is kitüntetett, elismert színésze az intézmény egyik nem színész tagját zaklatta szexuálisan 2016-ban.

Hiába tiltakozott az Apple, folytatódik a csoportos per a pillangóbillentyűzet miatt

HVG
-
  Tegnap 21:33 Infotech

Elutasította a kaliforniai szövetségi bíró az Apple fellebbezését, így már folytatódik a csoportos per, amelyet a MacBookok megbízhatatlannak talált pillangómechanikás billentyűzete miatt kezdeményeztek a felhasználók.

Már a második amerikai város mondja le a karácsonyi ünnepségét az antifa fenyegetése miatt

888
-
  Tegnap 21:30 Külföld

Úgy tűnik, már a karácsony ünneplése is gondolatbűn a kommunista ifjúságnak.

Nigel Farage: Johnsonnak szüksége van a Brexit Pártra

Mandiner
-
  Tegnap 21:29 Vélemény

Boris Johnson támogatottsága ugyanúgy összeomolhat, mint elődjéé.

Sok volt a baleset a ködös, csúszós utak miatt

hirado.hu
-
  Tegnap 21:14 Baleset-bűnügy

Sokan nincsenek felkészülve a téli útviszonyokra.