Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 49 hír

Rendhagyó ajándékkal köszöntötték Várszegi Asztrikot

A nyugalmazott pannonhalmi főapát születésnapja alkalmából több mint százan küldtek köszöntőüzenetet.

Rendhagyó szalagtűzés az Eötvösben

Rendhagyó szalagtűzést szerveztek a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Eötvös József Technikumában.

Valószínűleg megint magával fog beszélgetni az ellenzék a parlamentben

Hiába hív össze az ellenzék rendkívüli ülést a járványkezelésről, a fideszeseket semmi nem kötelezi arra, hogy azon meg is jelenjenek.

Rendhagyó irodalomórát tartottak Balfon – Szerb Antalra emlékeztek a soproni Líceum diákjai

Kisalföld
-
 Ma 14:51Megyei

Hetvenhat éve, 1945. január 27-én halt meg Balfon a magyar irodalom egyik kiválósága, Szerb Antal. A Líceum magyar faktosai Tölli Balázs igazgatóval rendhagyó irodalomórán emlékeztek tragikus sorsára.

Rendhagyó szalagtűzést szerveztek a vásárhelyi Eötvös József iskolában

A szerény ünnepségeket az osztályközösségek külön-külön, saját termeikben tartották meg. Idén 80 diák készül az érettségire a HSZC Eötvös József Technikumában.

Rendhagyó módon készül a bajnoki rajtra az ETO támadója

Csakfoci
-
 Ma 08:02Foci

Májer Milán, az NB II-es ETO fiatal támadója mindent elkövet, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljön a hétvégi bajnoki folytatásra.

Dario Cecchini a firenzei Uffizi képtárban: a sztárhentes rendhagyó műértelmezése a világhírű múzeumban

Vénusz születése. Leány gyöngyfülbevalóval. A séf és a hentes a képtárban... A világ egyik leghíresebb művészeti galériája egy héttel ezelőtt online sorozatot indított Uffizi da mangiare címmel. A széria második vendége a hazai éttermi közönségnek is ismerős lehet: Dario Cecchini steakjei éveken át voltak elérhetőek a városligeti Robinsonban. Az…

Cyberpunk 2077: A CD Projekt rendhagyó tippet adott az új game-breaking bug kikerülésére

Egy kritikus hiba egészen konkrétan megakasztja a sztorit, de a stúdió adott rá megoldást, igaz, nem egy hotfix, hanem pár tipp formájában.

Rendhagyó nyílt és duális napot tartanak a Debreceni Egyetemen

Debrecen - A TTK oktatási-kutatási kínálatát, a vállalati partnereit és az általuk kínált duális képzéseket is megismerhetik azok, akik részt vesznek a kar szerdai online rendezvényén.

Tóratekercs a német parlamentben

Szombat.org
-
 21.01.24 21:37Külföld

Egy több mint kétszáz éves tóratekercs utolsó betűi a Bundestagban kerülnek a helyükre, a Holokauszt emléknapján.   Németországban január 27-e immáron negyed évszázada a nemzetiszocializmus áldozatainak emléknapja, mely alkalomból a Bundestag ünnepélyes emlékórát tart. …

Hoppá: rendhagyó módon feküdt ki Nagy Feró!

Rendhagyó körülmények között rendezték meg a tavaly nyáron elmaradt Petőfi Zenei Díjátadót. A Balaton-parti fesztiválkörnyezet helyett szombaton a Magyar Televízió stúdiója adott otthont a gálának. Horváth Charlie (73) kapta az Életműdíjat.

Rendhagyó módon készülnek a farsangra

Idén a járványhelyzetre való tekintettel online Mackófarsangot szervez a Fővárosi Állat- és Növénykert. Január 30-tól február 2-ig sok medvés tartalommal, letölthető családi foglalkoztatóval várják az érdeklődőket.

Rendhagyó Galaxy S21 Ultra mobilokat árul a Caviar

Van itt olyan modell is, aminek egy bivaly van a hátlapján – szokásos módon igen rendhagyóak a Caviar friss, testre szabott mobiljai, a Galaxy S21 Ultra esetében is.  Már a Holdújév tiszteletére rakta össze a legújabb mobiljait az orosz Caviar luxuscég. Ezúttal Samsung Galaxy S21 Ultra okostelefonokat alakított át, megint extravagáns kivitelben…

Rendhagyó születésnap: Így ünnepelt a gyönyörű magyar énekesnő

Blikk
-
 21.01.23 18:39Bulvár

A koronavírusjárvány keresztülhúzta a terveit.

Almási Miklós: Az abszurd Shakespeare. Rendhagyó olvasópróbák

Ekultura
-
 21.01.23 10:00Kultúra

Kicsit csalódott vagyok. Tudom, a hiba az enyém: a cím és az előszó alapján elvárásaim alakultak ki a kötetben lévő esszékkel kapcsolatban, új nézőpontból kiinduló, az eddigiektől eltérő