Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

CNN: A Balaton annyit jelent a magyarok számára, mint a Riviéra a nyugatiaknak

Ez a lényeg
-
  Ma 06:33 Életmód

Fortepanos retro fotókkal mutatta be a CNN Travel a magyar tengert.

Ez most a nyaralók kedvenc piaca Magyarországon: tömegek járnak ide naponta

Az egyik legcsendesebb település a Balaton partján a mintegy kétezer állandó lakosú, az igazi falusi környezetet őrző Balatonszárszó. A tóparttól mintegy száz méterre, a település központjában tavaly avatták fel a fedett piacot. Most, főszezonban, minden délelőtt élénk itt a forgalom, tizenhét asztalon kínálnak helyi terményeket és termékeket az…

Jövőre 250 milliárd forint jut a Magyar falu programra

A Magyar falu program keretösszege jövőre meghaladhatja a 250 milliárd forintot - jelentette ki a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szombaton a Győr közeli Rábapatonán.

Gyopáros: a Magyar falu programra jövőre több mint 250 milliárd forint jut

A falusi csok népszerű, kilenc hónap alatt több mint tízezer család vette idénybe.

Süli János: az atomerőmű-építés Magyarország érdeke

Magyarország érdeke az, hogy nemzetközi együttműködéssel megépüljenek az új blokkok a paksi telephelyen – fogalmazott Süli János, a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter az M1 aktuális csatornának. 

Mínuszok és pluszok a lakáshiteleknél - mi a magyarázat?

ProfitLine
-
  Ma 04:30 Gazdaság

Lassulás látható a lakáshitelpiacon. Májusban az új lakáshitelek szerződéses összege 61,9 milliárd forintot tett ki, ez 28 százalékos csökkenést jelent éves szinten. Az év első öt hónapjára jutó 373,4 milliárd forintos lakáshitelösszeg éves szinten stagnálásnak felel meg. A piaci feltételekkel elérhető lakáshiteleknél 8 százalékos visszaesés törté

2020-ban is megválasztják Magyarország Szépét

Vaskarika
-
  Ma 00:20 Kultúra

Idén sem hiányzik majd Magyarország küldötte a Miss World világversenyről! A legrangosabb szépségverseny 2020-ban ünnepli fennállásának 70. évfordulóját, ám az idei megmérettetés nem csak ettől különleges.

Magyarok – Vincze András jegyzete

NSO
-
  Ma 00:07 Foci

 Magyar pályára magyar játékosokat – az idejét sem tudom, mikor került papírra először ez a rövidke, jajkiáltó mondat. Mészáros Lőrinc: Csak a so...

Emelkedhet a pedagógusok fizetése, de eltérőek lehetnek az egyes régiókban

Branislav Gröhling oktatásügyi miniszternek magas ambíciói vannak, megígérte a pedagógusok fizetésének emelését, amire azt mondjuk és mondják majd a tanítók is, hogy hisszük, ha látjuk. A tárcavezető a SITA hírügynökségnek beszélt a fizetésemelésről, de pontos összegeket nem mondott, azt azonban hangsúlyozta, hogy komoly elképzelései…

Budapestre költözik egy amerikai magyar család a járvány miatt

Mandiner
-
  Tegnap 23:03 BelföldJárványUSA

Szerintük itt jobban kezelik a koronavírus-helyzetet.

Holnap jelentik be az újabb korlátozásokat Magyarországon

Gulyás Gergely vasárnap délelőtt 11 órakor sajtótájékoztatót tart, amelyen beszámol a kormány a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott döntéseiről.

A Shadow Warrior 3 magyar feliratos előzetesében egy pillanatra sem szünetel az akció

GameStar
-
  Tegnap 21:52 Gaming

A Shadow Warrior 3-ban Lo Wang humoros egysorosok és akrobatikus lövöldözés kíséretében tér vissza kedvenc időtöltéséhez, a démonirtáshoz.

Az USA-ból Magyarországra költözik egy család, mert szerintük itt jobban kezelik a járványhelyzetet

A nyolc éve kinn élő magyar házaspár azt mondja, már-már börtönnek érzik Boston városát.

Felgyújtották egy ismert magyar divatcég varrodáját

Index
-
  Tegnap 21:33 Belföld

Először azt hitték, véletlenül eldobott cigicsikktől gyulladt be a textilhulladék, aztán megnézték a biztonsági felvételeket. A tízmilliós kárt elszenvedett Envy Fashionnél az egyik versenytársra gyanakodnak.