Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ritka mesterhegedűket kapott a Liszt Ferenc Kamarazenekar

RTL Klub
-
 Ma 18:40Bulvár

Igazi hangszerkülönlegességek kerültek a Liszt Ferenc Kamarazenekar birtokába, az öt mesterhegedű között 2-300 éves darabok is vannak. Az állami támogatással megvásárolt ritkaságok összértéke eléri a 80 millió forintot. A csaknem 60 éves zenekar a klasszikus zenei élet nemzetközi élvonalába tartozik, előadásaik színvonalát pedig…

Rekordszámú, 143 műholdat vitt magával a világűrbe egy rakéta

A SpaceX cég Falcon rakétája új világrekordot állított fel: 143 műholddal a fedélzetén bocsátották fel Floridában vasárnap.

Ezekért a cikkekért kapott 10 millió forintot a magyar kormány amerikai lobbistája

Épphogy teljesítette az elvárt minimumot David Reaboi. Nem is hosszabbítottak vele szerződést. Az immáron volt lobbista amúgy főleg Twitteren aktív.

Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön

Miközben több balliberális párt oltásellenes kampányt folytat, Hiesz György titokban, az első beoltottak között juthatott szérumhoz.

Díjat kapott a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

A Szolnokon működő Aba-Novák Agóra Kulturális Központ többek között online tevékenységéért Közművelődési Minőség Díjat kapott.

Az ellenzéki polgármester soron kívül kapott oltást Gyöngyösön

Miközben a baloldali pártok folyamatosan a védekezés ellen hergelnek, Hiesz György kierőszakolta magának az oltást. Pedig nincs 65 éves, nem idősotthonban lakik és nem az egészségügyben dolgozik.

Rekordszámú, 143 műholdat vitt magával a világűrbe egy rakéta

A SpaceX cég Falcon rakétája új világrekordot állított fel: 143

Új lapot kapott a Juventus Messije – Paulo Dybala Moments SBC

Leet
-
 Ma 17:30Gaming

Paulo Dybala már a Palermo színeiben is figyelemreméltó tehetségnek számított. A fiatal argentin később a Junvetushoz igazolt, ahol azóta is bizonyítja, hogy a világ egyik legjobbja. Ugyan mostanában Cristiano Ronaldo árnyékában játszik, a portugál világklasszis érkezése előtt a zebrák egyik legnagyobb húzóembere volt. Számtalan…

Real Madrid: komoly ajánlatot kapott Sergio Ramos

Ez már nagyon csábító lehet a spanyol védő számára...

Nyolcvankét rendőr kapott jutalmat Újbudán

Január 20-án 82 rendőr kapott jutalmat Újbudán.A díjátadót a pandémia miatt csak szűk körben tudták megtartani, így a legtöbb díjazottat kollégáik képviselték.Az ünnepségen László Imre, Újbuda polgármestere köszönte meg a tisztes helytállást a kerületi rendőrkapitányságon. Az eseményen részt vett Hintsch György alpolgármester és Varga…

Nagy elismerést kapott Bánhidi Bence: őt tartják a világ legjobb beállójának

Komoly elismerésben részesült az egyiptomi kézilabda-világbajnokságon nyolc közé jutott kézilabda-válogatott beállója, Bánhidi Bence.

Több település már kapott állami támogatást a helyreállításra, de van ahol még válaszra várnak

Július utolsó hétvégéjén évtizedek óta nem látott esőzés érte el Zala megye déli részét, olyan problémákat okozva a környékbeli községekben, víztározókban, magántulajdonokban, amelyeket máig nem hevertek ki az önkormányzatok és a helyi lakosok.

30 milliárd forintot kapott 8 ezer hazai vállalkozás az új támogatásnak köszönhetően

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményéből kiderült, hogy tavaly mintegy 30 milliárd forintot ítéltek oda a pályázóknak a frissen induló vállalkozásokat segítő program keretein belül.

Multivitamin adományt kapott az Ökumenikus Segélyszervezet

HírTV
-
 Ma 15:02Vélemény

400 doboz új fejlesztésű multivitamin adományt kapott az Ökumenikus Segélyszervezet.

A világon elsőként kapott mesterséges szaruhártyát: újra lát egy 10 éve vak férfi

Blikk
-
 Ma 14:29Külföld

Izraelben hajtották végre a történelmi jelentőségű műtétet, amely reményt ad.