Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 433 hír

Nagy az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Lovasi András ügyében döntött a bíróság, ez vár most a Dózsa György úton karambolózott zenészre

Ahogy azt itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon is megírtuk a Kispál és a Borz valamint a Kiscsillag frontembere tavaly márciusban a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében balesetet okozott. Egy rendőrautóval ütközött, súlyosan megsérült az egyik járőr. A bíróság most Lovasi Andrást bűnösnek találta közúti baleset okozása…

Trianon 100 - BKK: megáll egy percre a közösségi közlekedés az évfordulón

Aki csütörtök délután akár a közösségi közlekedés járataival, akár autóval utazik Budapesten, számítson egy rövid idejű torlódásra.

Túljegyezték a high-tech és a zöldpályázatokat

A kormány elfogadta az összes rendeletet, amely a gazdaságvédelmi akciótervvel kapcsolatos – Az Orbán-terv programjai alapján egymillió munkavállaló kap támogatást

Döntött a bíróság Lovasi András ügyében: ez vár most a zenészre

Döntött a bíróság Lovasi András (52) ügyében: közúti baleset okozásában bűnösnek találták a Kossuth-díjas zenészt.

Szerelme nélkül magára maradt a kaliforniai pokolban Vajna Tímea

Blikk
-
  Ma 03:10 Bulvár

Pokoli napokat él át Vajna Tímea (37) az Egyesült Államokban, ráadásul mindezt egyedül, a szerelme nélkül.

Trianon 100: egy percre megáll a közösségi közlekedés az évfordulón

Karácsony Gergely főpolgármester korábban arra kérte a fővárosiakat, hogy a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én, 16 óra 30 perckor álljon meg mindenki egy percre, hogy közösen emlékezzünk Trianonra. Ebben az időpontban az utasok egy egyperces megemlékezést hallgathatnak, amelynek idejére leállnak a közösségi…

BKK: csütörtök délután egy percre megáll a tömegközlekedés

Napi
-
  Tegnap 23:30 Belföld

Megáll egy percre a közösségi közlekedés a trianoni békediktátum 100 éves évfordulóján - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Nemzetközi zöld kötvényből is finanszírozza magát az állam

Magyarország az Európai Unióban az elsők között bocsátott ki zöld kötvényt – jelentette be Varga Mihály a Facebookra feltöltött videójában. A befolyt összeget a központi költségvetés egyes zöld kiadásainak finanszírozására és refinanszírozására használják majd.

Több mint 3 millió percet vezettek a magyarok ezekkel a kocsikkal

Elsősorban spontán utakhoz használják a közösségi autókat az immár egy éve a magyar piacon működő közösségi autómegosztó felhasználói, nagyjából minden hatodik ügyfél pedig munkába vagy iskolába járásra veszi igénybe a szolgáltatást

Messi döntött, hol folytatja

Origo
-
  Tegnap 21:28 Foci

Péntekig van lehetősége felmondani a szerződését a Barcelonánál.

Ötszörös érdeklődés Magyarország zöld kötvénye iránt

hirado.hu
-
  Tegnap 21:25 GazdaságKötvény

A nemzetközi zöld kötvényeket június 2-án bocsátották ki.

Ennyi kamatot kell fizetünk a zöldkötvényért

Ahogy arról az este folyamán beszámoltunk, Magyarország 1,5 milliárd euró értékben bocsátott ki kedden úgynevezett zöldkötvényt. Az Államadósság Kezelő Központ közzétette a kibocsátás pénzügyi tudnivalóit.

Zöldkötvény: itt vannak a részletek

MFor
-
  Tegnap 21:16 GazdaságÁllamadósság

Ahogy arról az este folyamán beszámoltunk, Magyarország 1,5 milliárd euró értékben bocsátott ki kedden úgynevezett zöldkötvényt. Az Államadósság Kezelő Központ közzétette a kibocsátás pénzügyi tudnivalóit.