Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

Az éjszaka, amikor ezermilliárd euróról dönthetnek

A büdzsétervezet elfogadhatatlan az EP számára - Orbán Viktor a csúcstalálkozó előtt Charles Michellel tárgyalt+GALÉRIA

Koronavírus: 100 millió tonnával csökkent a szén-dioxid-kibocsátás Kínában

A koronavírus-járvány komoly károkat okoz a kínai gazdaságnak, ám pozitív hatása is van: negyedével csökkentette az ázsiai ország üvegházhatású szén-dioxid-kibocsátását egy szerdán közzétett tanulmány szerint - írja az MTI.

Öt-tíz évről dönthet a szerződésével Hamilton

Formula
-
  Ma 15:59 Forma1

A világbajnok F1-es pilóta szerint nincs még konkrétum, de a legutóbbi tárgyalás is nagyon könnyen ment - a csapattal megvan a kölcsönös tisztelet, ugyanazok a céljaik, úgyhogy nincs semmi probléma.

Újabb filmtörténeti rekordot döntött az Élősködők!

ContextUs
-
  Ma 14:57 Film

Francis Ford Coppola, Alfred Hitchcock és Billy Wilder filmjei sem hiányozhatnak a legjobbra értékelt filmek közül!

Koronavírus - A járvány miatt jelentősen csökkent a szén-dioxid-kibocsátás Kínában

A koronavírus-járvány komoly károkat okoz a kínai gazdaságnak, ám pozitív hatása is van: negyedével csökkentette az ázsiai ország üvegházhatású szén-dioxid-kibocsátását egy szerdán közzétett tanulmány szerint. (MTI).

A víruspánik előtt döntött rekordot a Lenovo

A Lenovo Group kínai személyiszámítógép-gyártó vállalat rekordszintű adózás előtti negyedéves nyereségről és forgalomról jelentett csütörtökön.

A 2020-as években már csak azt döntheted el, ki fog elnyomni

Azonnali
-
  Ma 07:08 Vélemény

Az egyik rémisztő forgatókönyv a 2020-as évekre nézve az egységes internet megszűnése. Ez azért is veszélyes, mert a globális internetes közvélemény az egyik legfőbb gátja egy világháborúnak.

Håland újra rekordot döntött

Szinte természetes, hogy a Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntői után Dortmundban minden a norvég Erling Braut Hålandról szól a Psg 2-1-es legyőzését követően.

Tizenegy éves rekordot ért el a lízingpiac tavaly

KamaraOnline
-
  Ma 06:46 Gazdaság

Tizenegy éves rekordot döntöttek a magyarországi lízingvállalatok, a kihelyezett összeg tavaly csaknem 740 milliárd forintot tett ki, ami 7 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit - mondta Tóth Zoltán, a Magyar Lízingszövetség főtitkára.

Rekordot döntött a magyarral vetélkedő cseh filmbiznisz

Napi
-
  Ma 06:20 Külföld

A filmforgatást támogató cseh rendszer - amelynek egyik versenytársa a hasonló magyar rendszer - olyan sikeres volt tavaly, hogy az ennek köszönhető bevétel kétszeresére nőtt egy év alatt.

Napi kínai horoszkóp 2020. február 20. – Ma jól dönthetsz

A kínai horoszkóp szerint valójában csak jól dönthetsz. Minden helyzet tanít ugyanis valamire, s ha épp nem a számításaid szerint alakulnak a dolgaid, akkor abból a döntésedből tanulhatsz. Csütörtökön bárhogyan is döntesz, jól döntesz…

Koronavírus – A járvány miatt jelentősen csökkent a szén-dioxid-kibocsátás Kínában

A koronavírus-járvány komoly károkat okoz a kínai gazdaságnak, ám pozitív hatása is van: negyedével csökkentette az ázsiai ország üvegházhatású szén-dioxid-kibocsátását ...

Az IDEC Sport a Tea Route – on is új rekordot vitorlázott

Compass
-
  Tegnap 20:19 Vitorlás

Az IDEC Sport a Tea Route – on is új rekordot vitorlázott