Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 399 hír

Fortuna Liga: másodszor kapott ki, nem tudott élre állni a DAC

FociClub
-
 Ma 17:56Foci

Hatalmas lehetőséget szalasztottak el...

Röplabda: Szakmáry Gréta remekelt a Bajnokok Ligájában

NSO
-
 Ma 16:41Sport

Egyetlen magyarként Szakmáry Gréta képviseli színeinket a női röplabda Bajnokok Ligájában. A magyar játékos a német SSC Palmberg Schwerint erősíti, amely az A-csoport első körében Olaszországban lépett pályára.

Egyre több a fertőzött, 13 ezer fölé emelkedett az új betegek száma Ukrajnában

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, ezzel a negyedik helyre került az európai országok között az új koronavírusos betegek száma tekintetében.

Meglepő vereség, a Dunaszerdahely kikapott a Seredtől

NSO
-
 Ma 15:50Foci

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 12. fordulójából elhalasztott Sered–DAC mérkőzést szerdán pótolták be Aranyosmaróton. A dunaszerdahelyi csapat végig fölényben játszott, ennek ellenére a mérkőzést 37 szabálytalansággal záró, a 69. perctől kezdve emberhátrányban játszó szeredi együttes nyerte meg 1–0-ra. A…

Egy 101 éves olasz hölgy már háromszor kapta el a koronavírust

Liner
-
 Ma 15:35Külföld

Az olasz egészségügy is megdöbbent a hír hallatán, miszerint a 101 éves Maria Orsingher, aki már túlélte a spanyolnáthát és a második világháborút, most túlélte a koronavírust is, ráadásul harmadjára is – adta hírül az RT hírportál.

Több helyen külföldi orvosokkal pótolnák a munkaerőhiányt Olaszországban

HVG
-
 Ma 15:04Gazdaság

A koronavírus-járvány első hulláma nagyon megviselte a mediterrán országot, ezért ősszel a fogyatkozó egészségügyi stábot néhány helyen megpróbálják külföldiekkel feltölteni. A szabályozás és a helyi viszonyok azonban sokszor közbeszólnak – tudósít a Deutsche Welle.

Fft: „Capellótól tanultam meg, mit tegyek, hogy tiszteljenek Olaszországban”

Napjaink egyik legszókimondóbb tehetsége látta vendégül az FourFourTwo-t a Milan edzőpályáján, ahol beszélt Guardiola „hülyeségeiről” és Capellóhoz fűződő érzelmeiről.

Zlatan: „Capellótól tanultam meg, mit tegyek, hogy tiszteljenek Olaszországban”

Napjaink egyik legszókimondóbb tehetsége látta vendégül az FFT-t a Milan edzőpályáján, ahol beszélt Guardiola „hülyeségeiről” és Capellóhoz fűződő érzelmeiről.

Ukrajnában 13 ezer fölé emelkedett az új betegek száma

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, szerdára megint több mint 13 ezer új beteget jegyeztek fel egy nap alatt, viszont hosszú idő után most először ismét többen gyógyultak meg, mint ahányan megfertőződtek.

Koronavírus - Megszületett a döntés: karácsonykor a települések közötti mozgást is korlátozzák a több fős találkozások…

A koronavírus-járvány miatt december 25-én és 26-án, valamint január elsején is korlátozni fogják Olaszországban a városok, települések közötti mozgást a több fős találkozások megakadályozására - jelentette be Roberto Speranza egészségügyi miniszter szerda délelőtt parlamenti felszólalásában.

Öt százalék körül mozog az RMDSZ támogatottsága

Az utóbbi két hónapban harmadára csökkent, öt százalékpont alá zsugorodott a Romániában kisebbségben kormányzó jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) előnye az ellenzéki Szociáldemokrata Párttal (PSD) szemben - derült ki az IMAS közvélemény-kutató intézet novemberi felméréséből.