Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Elkészült a Nyíregyházi Állatpark India háza

Elkészült a szubkontinens állat- és növényvilágát bemutató India-ház a Nyíregyházi Állatparkban, az új turisztikai attrakció tavasztól fogadja a látogatókat. A nettó 820 millió forintból, száz százalékban hazai és uniós támogatás segítségével megépült élménytér műszaki átadása tavaly decemberben fejeződött be, jelenleg a belső dekoráció…

Mangrove mocsár és cápamedence is épült a nyíregyházi India-házban

Már költöznek a lakók, a ház tavasztól várja a látogatókat.

Utóünnepség a nyíregyházi állatkertben: így örültek a leszedett karácsonyfáknak a megajándékozott nagymacskák

Meglehetősen vadul utókarácsonyoztak a nyíregyházi állatkert oroszlánjai, tigrisei, leopárdjai. Vízkereszt után, farsang előtt fenyőfavadászattal ünnepeltek a hatalmas ragadozók. Gondozóik leszedett karácsonyfákkal ajándékozták meg őket, ugyanis valamiért nagyon kedvelik a tűlevelűeket.

Rendhagyó éven vannak túl a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. erdei iskolái

Nyíregyháza
-
 Tegnap 17:50Belföld

A koronavírus-járvány miatt a nyíregyházi Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola, a debreceni Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola, valamint az erdőgazdaság által üzemeltetett Hármashegyi Erdei Iskola egyaránt kevesebb gyereket fogadott, mint egy esztendővel korábban.

Befejeződött az India-ház kivitelezése a Nyíregyházi Állatparkban

Nyíregyháza
-
 Tegnap 17:01Belföld

Az indiai állatvilág bemutatását szolgáló „Indiaház” tovább növeli a Nyíregyházi Állatpark attrakcióinak számát. A projekt keretein belül egy többfunkciós raktár is épült, amely az állatpark működését segíti.

Elköltöztek a nyíregyházi orrszarvúk

Szon
-
 Tegnap 16:46Belföld

Az állatpark legújabb attrakciója az Indiaház, ahol a víz alól is megnézhetjük majd a szirtcápákat.

Tizedik alkalommal rendezik meg a magyar kultúra napját Dunaszerdahelyen

Rendhagyó módon, az online térben rendezi meg a jubileumi, tizedik magyar kultúra napját Dunaszerdahelyen a Pázmaneum Polgári Társulás. A járványügyi helyzet miatt január 22-én, pénteken 18 órától az online térben követhetjük figyelemmel az eseményt a polgári társulás hivatalos Youtube csatornáján, illetve Facebook-oldalán.

Rekordévet zárt a Morgan Stanley

VG
-
 Tegnap 16:17Pénzügy

51 százalékkal nőtt a profit a negyedik negyedévben.

Szent Margit napját ünnepelték a Liszt Iskolában

Vásárhely24
-
 Tegnap 13:44Belföld

Árpád-házi Szent Margit napját ünnepelték a vásárhelyi Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolájában. Mázás Orsolya Marianna nővér, hitéleti igazgatóhelyettes a Rádió7-nek elmondta, hogy az iskola aulájában a gyerekek alkotásaiból kiállítást készítettek, illetve az emelt szintű ének-zenei oktatás keretében…

Ismét fordul a sertéspiac: változások egy rekordév után

A piac teljesen átrendeződött, és ez minden sertéstartóra hatással lesz.

Háttérképpel és trailerrel ünnepelhetjük az Ace Combat 7: Skies Unknown 2,5 millió letöltését és évfordulóját

Game Channel
-
 Tegnap 11:45Gaming

Hirtelen ismét felgyorsult az élet az Ace Combat 7: Skies Unknown háza táján, a Bandai Namco ugyanis hirtelen több dolgot is ránk zúdított a repülőgépes szimulátorról, így többek között például azt, hogy 2,5 millió letöltésnél jár a projekt. Ez óriási eredmény annak ellenére is, hogy két teljes esztendőbe telt az egész dolo...

Tankonyha és könyvtár-olvasókuckó is várja a diákokat ebben az iskolában

hirado.hu
-
 Tegnap 07:03Belföld

Több mint 800 millió forintból újult meg az intézmény.

Szépirodalom a tornapályán – nyíregyházi programajánló

Az Utazó
-
 Tegnap 06:31Utazás

Ki látott már olyan furcsaságot, hogy egy tornapályán nem a testedzés gyakorlatait függesztik ki a fákra, hanem egy híres író novelláját! Hát persze, hogy Krúdy

Alapításának 120. évfordulóját ünnepli a nagyváradi Szigligeti Színház

Előadásokkal, online premierrel és kísérő programokkal ünnepli alapításának 120. és újjászervezésének 10. évfordulóját a nagyváradi Szigligeti Színház.