Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

XXI. Század Intézet: Magyarország bűnbak lett

hirado.hu
-
  Ma 16:37 Külföld

A koronavírus-járvány elleni védekezés nyomán bevezetett különleges jogrend miatt Magyarország a bűnbak szerepébe került.

XXI. Század Intézet: Magyarország bűnbak lett

A koronavírus-járvány elleni védekezés nyomán bevezetett különleges jogrend miatt Magyarország a bűnbak szerepébe került.

Mit jelent az MNB mai lépése? Már nem lóg ki Magyarország a régióból

Portfolio
-
  Ma 16:30 Gazdaság

Gyakorlatilag az alapkamat megemelését jelentette be új egyhetes betéti eszközével az MNB szerdán, ezzel a kamatfolyosó jelentősége megszűnik Magyarországon, egységesen 0,9%-os kamatszintet tart fenn a jegybank. Ez a monetáris politika jelentős szigorodását jelenti, amivel eltűnik a magyar jegybank évekig tartó „ultra laza”…

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását. Az Első Magyar Virtuális Tőkebefektetési Showroom…

Nb I: Magyarország csodálatos tapasztalat volt – Sannino

NSO
-
  Ma 16:16 Foci

Giuseppe Sannino, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi trénere a TUTTOmercatoWEB-nek beszélt távozása körülményeiről, valamint a kispestieknél töltött időszakáról.

Meg kell erősíteni a magyar oktatási háttérintézmények rendszerét

Fontos lenne, ha a következő négy évben sikerülne kiépíteni és megerősíteni a magyar oktatási háttérintézmények rendszerét, hogy az módszertani, tartalmi és kutatási potenciállal segítse a magyar oktatásügyet.

Ózonnal pusztítják a vírust a magyar tűzoltók

A vegyszermentes eljárás hatékony eszköz a járvány elleni harcban.

Ózonnal pusztítják a vírust a magyar tűzoltók

A vegyszermentes eljárás hatékony eszköz a járvány elleni harcban.

Osztrák alkancellár: meg kell vonni az EU-s támogatásokat Magyarországtól

Demokrata
-
  Ma 16:03 Vélemény

Az osztrák alkancellár megvonná az EU-s támogatásokat Magyarországtól.

12 millió maszk és 200 ezer arcvédő érkezik Magyarországra

A következő napokban újabb szállítmányokat hoznak.

Nagyacsád, Magyargencs és Nemesgörzsöny együtt varratott maszkokat a lakosoknak

Veol
-
  Ma 16:00 Megyei

Elmaradt rendezvényekről, nyertes pályázatról, egy járványügyi megfigyelésről és a szomszédos községekkel közös összefogásról tájékoztatott a nagyacsádi polgármester.

Szamuráj karddal csapott a lakótársa kezére a pápai hajléktalanszállón

Vádat emelt a Pápai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt egy 44 éves férfi ellen, aki a helyi hajléktalanszállón szamuráj karddal vágta meg ismerőse kezét tavaly decemberben, közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.