Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 354 hír

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

Több mint százezer darab rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint értékű árut lefoglalták – tájékoztatta a NAV Győr–Moson–Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága…

Lecsapott a Nav: rossz minőségű szájmaszkokat találtak egy kamionban az M1-esen

Több mint százezer, rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint értékű árut lefoglalták – tájékoztatta a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága hétfőn az MTI-t.

Silány arcmaszkokat, kesztyűket találtak egy kamionban az M1-esen

Origo
-
  Ma 09:57 Gazdaság

Emellett hamis papucsokat és szerzői jogvédett figurákat is találtak.

Senki nem talált el hat számot

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat találtak egy szlovák kamionban

A pénzügyőrök a védőfelszereléseket átadták a rendőröknek és rossz minőségű termék forgalomba hozatalának gyanúja miatt feljelentést tettek.

Rossz minőségű egészségügyi maszkokat talált egy szlovák kamionban a magyar adóhatóság

Több mint százezer rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést és más hamis terméket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szlovák kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál. A 36 millió forint (mintegy 105 ezer euró) értékű árut lefoglalták.   A pénzügyőrök az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszerbe…

Három beteg meghalt, 35 újabb fertőzöttet találtak

Az aktív fertőzöttek száma 595-ről 601-re emelkedett.

Koronavírus-fertőzötteket találtak az Atletico Madridnál

Liner
-
  Ma 08:32 Sport

A spanyol klub hivatalosan is megerősítette a fertőzötteket, akiket azonnal elkülönítettek, és természetesen folytatódnak a tesztelések, hogy elkerüljék az esetleges tömeges fertőzéseket.

Nagyon durva, 1 milliárd Android készüléket érintő sebezhetőséget találtak

PC Fórum
-
  Ma 08:00 Mobiltech

Biztonsági szakértőknek rendkívül súlyos sebezhetőségeket sikerült azonosítaniuk a számos Android telefonban használt Snapdragon chipkészletben. A Qualcomm által gyártott lapkákban azonosított hibák kihasználásával ugyanis támadók gyakorlatilag korlátlan ellenőrzést szerezhetnek a készülékek felett.

“Nem tudom feldolgozni, üvölt a fájdalom bennem” – megszólalt annak a férfinek a testvére, akinek holttestét Érden tal…

Különös kegyetlenséggel végzett áldozatával az a két férfi, akit szombat éjjel fogtak el a rendőrök egy fővárosi kórház melléképületében. Az áldozatukat Érden gyilkolták meg. Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, szombaton egy férfi holttestét találták meg egy érdi lakásban. Másnap két gyanúsítottat fogtak el rendőrök, akik azzal vádolhatók,

Koronavírusos játékosokat találtak az Atletico-nál!

2 koronavírusos játékost is találtak az Atletico Madrid csapatában, írja több lap. A hír azért is kellemetlen, mert a matracosok csütörtökön az RB Leipzig csapatával találkoznak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében,…

Meglepő összefüggést találtak a koronavírus és a klímaváltozás között

Liner
-
  Tegnap 21:25 Életmód

Bár sokan úgy gondolták, hogy a kijárási korlátozások a klímaváltozás visszaszorítására jótékony hatást gyakorolt, valójában a szigorítások nem sok dolgon változtattak.