Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Orbán Viktor fejezze be a politikai bosszúhadjáratot!"

Hírklikk
-
  Ma 15:35 Belföld

A Párbeszéd önkormányzati vezetői arra szólították fel szerdán Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy fejezze be a „politikai bosszúhadjáratot".

Dwayne Johnson hiába énekel, a kislánya nem hiszi el, hogy ő a kedvenc rajzfilmhősének a hangja

Player
-
  Ma 15:30 Film

Dwayne Johnson kétéves kislánya, Tia imádja a Disney Vaiana című animációs filmjét, ami már csak azért is érdekes, mert a mozi egyik főhősének, a Maui nevű félistennek az apukája adta az eredeti hangját.

Opitz Barbi Petics Kristófról: panaszkodott, hogy az emberek nem fogadják el olyannak, amilyen

BorsOnline
-
  Ma 15:30 Életmód

Könnyek között emlékezett meg a 2016-os X Faktor győztese, Opitz Barbara a héten el

Itt a bejelentés: megszűnhet a Nemzeti Eszközkezelő

 2011-ben létrehozott Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) a kormány szándékának megfelelően jelentős segítséget nyújtott a szociálisan legrászorultabb hiteladósoknak, ők az elmúlt évben kedvezményes feltételekkel vissza is vásárolhatták...

„Idő kell, hogy begyógyuljanak a sebek” – hazaértek a luxushajók magyar rabjai

Elvette a kedvüket a visszatéréstől a tengeren töltött karantén és a sok hitegetés, mikor és hogyan jöhetnek haza. A világon összesen több tízezren ragadtak hajókon, négyen öngyilkosok lettek.

Soros és a balliberális sajtó támadása Antallék ellen (1.)

Magyarországon a tömegtájékoztatást „változatlanul a kommunista korszakból megmaradtak dominálják...”

Mindenkinek adna valamit az EU új mentőcsomagja

Míg korábban 500 milliárd euró értékű helyreállítási alapról szóltak a hírek, addig szerdán már azt közölték az illetékesek, hogy 750 milliárd eurót szánnak erre a célra. Ha ez megvalósul, akkor az olasz és a spanyol gazdaságot is rendbe tehetik ebből a pénzből.

Aggódik Svédország, hogy nem engedik majd be sehova az állampolgáraikat

Portfolio
-
  Ma 15:24 Gazdaság

Újranyitnak a skandináv országok a koronavírus-járvány lecsengése után, de Svédország aggódik amiatt, hogy a régió államai továbbra sem engedik majd be a tőlük érkezőket – írja a CNBC.

Itt az ideje, hogy létrehozzuk a modellt, amely többet ad vissza a Földnek, mint amennyit elvesz tőle

Qubit
-
  Ma 15:22 Gazdaság

A magyar természetvédők és ökológusok szerint a korábbi fellengzős, konkrétumokat nem tartalmazó nyilatkozatoktól eltérően számszerűsített célokat és pontos feladatokat is tartalmaz az Európai Bizottság május közepén elfogadott két stratégiája. A kérdés már csak az, hogy az uniós tagállamok hajlandók-e megvalósítani azokat.

Orvos vette kezelésbe Keresztes Ildikó arcát

Ripost
-
  Ma 15:20 Bulvár

A népszerű énekesnő maga töltötte fel a fotót, hogy esztétikai kezelésen járt.

5 tipp, hogy hogyan érd el az álmaidat a vonzás törvényével

Style
-
  Ma 15:16 Életmód

Azt mondják, hogy minden pillanatunkban ott lapul a kreatív erő és az Univerzum célja, hogy ezt segítsen nekünk megélni a lehető leggazdagabb módon, azért, hogy boldog lehessünk. Ha ez a helyzet akkor nagyon is csodálkozhatsz, miért nem jöttek be az álmaid. Mindent beletettél? Könnyebb elhinni, hogy csak a vonzási törvényei nem…

Nem baleset történt? MC Hawer szerint Petics Kristóf bipoláris volt

Life
-
  Ma 15:15 Bulvár

Nem baleset történt? MC Hawer szerint Petics Kristóf bipoláris volt

Szeretnék tudni, hogy ki, mennyi pakkot kapott

Teol
-
  Ma 15:12 Megyei

Sokan keresték meg a városvédőket azzal, hogy ugyan beletartoznak a szekszárdi önkormányzat szociális ellátó rendszerébe, mégsem kaptak a rászorulóknak a veszélyhelyzet kezdetén adott csomagokból.

Kétéves kor alatt nem ajánlják a maszkviselést japán orvosok

Az arcmaszk viselése mindennapossá vált a koronavírus-járvány alatt, de kétévesnél fiatalabb gyermeknél nem szabad használni azt - figyelmeztetett a Japán Gyermekorvosok Társasága.

Orbán új felhatalmazása „teret ad az önkénynek”

A kormány szerint a járvány második hullámakor nem lesz szükség újra a rendkívüli jogrend kihirdetésére, de ha a parlament elfogadja a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről című törvényjavaslatot, nem is lesz rá szüksége. Szabó Mátét, a TASZ szakmai igazgatóját kérdeztük.