Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Matolcsy hozzányúlna az euróhoz, ám ez egyelőre „nem több játszadozásnál”

HVG
-
  Ma 15:11 Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank bemutatta, milyennek képzeli az euróövezet jövőjét, és hol tart a magyar gazdaság

8 tipp, ha kevesebb húst ennél, de nem lennél vega

Nosalty
-
  Ma 15:11 Recept

Manapság mindenhol azt hallod, hogy egyél kevesebb húst. Ki gondolná, hogy ami jó neked, a környezetednek, azt ennyire szórakoztató lehet megfőzni? 

Orbán Viktor képviseli Magyarországot a holokauszt nemzetközi emléknapján

Január 27-én lesz 75 éve, hogy a Vörös Hadsereg csapatai felszabadították az auschwitzi haláltábort. Ez a nap a holokauszt nemzetközi emléknapja is, idén azonban már hamarabb több jelentős programmal megkezdődik az emlékezés – számol be a Magyar Nemzet.

7-es cikkely: Horvátország nem büntetné Magyarországot

Az eljárás folytatódik Magyarország ellen, de az EU soros elnökségét betöltő Horvátország szerint a büntetés nem old meg mindent, inkább párbeszédre kellene törekedni.

Trombitás Kristóf: Ha már nem megy tovább a Néppárttal

Mandiner
-
  Ma 15:08 Vélemény

A nemzetközi baloldal egyértelműen döntéskényszerbe hozta az Epp-t.

Németh Szilárd: megerősödött a migrációs nyomás a déli határon

Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Szegeden.

A kutya minden reggel kiúszik az óceánba, hogy egy különös barátját üdvözölje

Kutyafan
-
  Ma 15:06 Állatvilág

Számos különleges és szebbnél szebb helyek léteznek a világon, de az Írországban található Tory-sziget mindeképpen említésre méltó. A sziget az ország északnyugati partja mentén található és úgy fest, mintha egy fantázia regényben járnánk. A partok határain belül buja zöld mezők terülnek el, melyeken az évszázados épületes fantasztikus…

Németh Szilárd: megerősödött a migrációs nyomás

Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon. A téli időjárás ellenére, a szárazföld mellett, vízen is próbálkoznak a határsértők – jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn, Szegeden.

Kegyetlenség: A család elköltözött, de az öreg kutyát nem vitték magukkal

Kutyafan
-
  Ma 15:04 Állatvilág

Amikor a kutyák mentésével foglalkozók megérkeztek, Pumbát pontosan ott találták, ahol a szomszédok már több mint egy éve etették. Bár éhes volt és enni akart, mégis túl okos volt ahhoz, hogy rögtön be tudják fogni. Mikor meglátta a pórázt, az ellenkező irányba kezdett futni. Egy ideig kedvesen kellett szólongatni, hogy megnyugodjon és végre…

Orbán Viktor a Kereszténydemokrata Internacionálé tanácskozására Indonéziába utazik

Orbán Viktor Indonéziába, Yogyakartaba utazik a héten és részt vesz a CDI (Christian Democrat International – Kereszténydemokrata Internacionálé) vezetőségi ülésén - erősítette meg az atv.hu-nak Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Így jelzi szervezetünk, ha valami hiányzik

HáziPatika
-
  Ma 15:04 Recept

Mindenkivel előfordul, hogy úgy érzi, mindent megadna egy falat csokoládéért vagy rájön, hogy valami sósat enne. Ezek a vágyak árulkodóak is lehetnek: a szervezetünk így jelzi, hogy valamilyen tápanyagra van szüksége.

A gazdi megkérdezi, hogy ki kakilt a szőnyegre, de a kutya mindent tagad

Kutyafan
-
  Ma 15:03 Állatvilág

A kutyákat nagyon jól meg lehet tanítani arra, hogy jelezzék, ha a szükség szólítja őket, de balesetek bármikor előfordulhatnak. Kiviheted a kutyádat sétálni, amikor csak tudod, de a köztes időben, mikor órákon át egyedül van otthon, nem biztos, hogy vissza tudja tartani. A Zeus névre hallgató husky is így járt, ezt a kellemetlen helyzetet pedig

Orbán Viktor Indonéziába utazik

A miniszterelnök a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) tanácskozásán vesz részt a hét közepén.

Több százezer németet üldöztek el a kommunisták

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:01 Belföld

A magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapja alkalmából mondott beszédet Soltész Miklós Mányon, ahol 72 család 370 tagját üldözték el, szakították el évszázados gyökereiket.