Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Vilim szerint az asztmás betegeket előnyben kell részesíteni az oltásnál

Az asztmás betegeket be kell sorolni a koronavírus elleni oltás második hullámába, sürgeti az Allergiás és Asztmás Betegek Szlovákiai Szövetsége a koronavírus-fertőzés rendkívül veszélyes voltára hivatkozva.

Előnyben a Fino

Magabiztosan nyerték a férfi röplabdázók a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonását.

Engedélyezték az USA-ban, hogy a hús- és gyógyszeriparban génmódosított disznókat használjanak fel

Magro
-
 21.01.11 06:37Állatvilág

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal engedélyezte, hogy a hús- és gyógyszeripar feldolgozzon egy génmódosított disznótípust. A Revivcor által kifejlesztett disznó az első génmódosított jószág, amit egyszerre találtak emberi fogyasztásra alkalmasnak és a gyógyszeripar számára is hasznosnak. A génmódosítás hatására a disznókban…

Jól ismert régiós riválisának adta el két benzinkútját a MOL

A MOL úgy döntött, hogy a Lukoil-kutakat is üzemeltető Normbenz Kft.-nek adja el az M1-es autópályánál található két benzinkútját. Tavaly kevesebb benzin fogyott a koronavírus miatt.

Újabb gyógyszeripari óriás vállal szerepet a vakcinaforgalmazásban

Növekedés
-
 21.01.09 08:30Gazdaság

A CureVac német biotechnológiai vállalat szövetséget kötött a Bayer gyógyszergyárral, olvasható a reuters.com hírportálon. A Bayer segítséget nyújt ahhoz, hogy a CureVac kísérleti Covid-19 vakcinája megkapja a forgalomba hozatalhoz szükséges a hatósági jóváhagyást, majd ezt követően részt vesz annak szétosztásában.

Tavalyi kedvencek előnyben: 4 trend, ami 2021-ben is velünk marad

Joy
-
 21.01.08 22:22Divat

Instyle: A világjárvány hatására a divatipar is kicsit lassabbra vette a tempót, ami ránk nézve kész szerencse, hiszen jó pár 2020-as darab idén is labdába rúghat majd.