Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 269 hír

Novemberben kevésbé nőtt a foglalkoztatás az USA-ban

Négy hónapja a legkevésbé nőtt a magángazdaságban foglalkoztatottak száma.

Nyílt megemlékezést tartanak Balázs Fecó emlékére a Margitszigeti Zenélő Kútnál

Blikk
-
 Ma 17:45Bulvár

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta Balázs Fecó november 26-án hunyt el koronavírus fertőzésben.

Döntött az alapkamatról a monetáris tanács novemberben

0,60 százalékon maradt az alapkamat novemberben is.

Novemberben a vártnál kevésbé nőtt a foglalkoztatás az Egyesült Államokban

Novemberben a vártnál kisebb mértékben, négy hónapja a legkevésbé nőtt a magángazdaságban foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban a bérszámfejtést és kifizetéséket bonyolító amerikai ADP szolgáltató vállalat havi rendszeres, National Employment Report felmérése alapján.

Századvég: Romlottak a gazdasági várakozások novemberben

Mind a vállalkozások, mind a háztartások gazdasági várakozásai romlottak novemberben a járvány kiújulása, az azt kísérő korlátozások miatt, közölte a Századvég Gazdaságkutató.

7 százalékkal csökkent az új személygépkocsik eladása novemberben

Novemberben 13 265 új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, 7 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál – tájékoztatott a DataHouse Kft. adatai alapján a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).

Budapesten a következő két napban a légszennyező anyagok szintjének csökkenése várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint ma a légszennyező anyagok (PM10) szintjének stagnálása valószínű, ami napi átlagban várhatóan az egészségügyi határérték alatt vagy annak közelében alakul. A következő két napban a PM10 koncentrációjának csökkenése valószínű.

Századvég: romlottak a gazdasági várakozások novemberben

Budapest - Mind a vállalkozások, mind a háztartások gazdasági várakozásai romlottak novemberben a járvány kiújulása, az azt kísérő korlátozások miatt - közölte a Századvég Gazdaságkutató az MTI-vel szerdán.

Nem kell annyit spórolnunk, mint Budapesten

Boon
-
 Ma 16:00Belföld

Kevesebb mint három év takarékoskodás szükséges Miskolcon ahhoz, hogy egy szobával nagyobb lakásba költözhessen a család.

Spanyolországban mintegy 0,7 százalékkal nőtt a munkanélküliség novemberben

Spanyolországban mintegy 0,7 százalékkal, több mint 25 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma novemberben az előző hónaphoz képest – közölte a munkaügyi tárca szerdán Madridban. A munkaügyi központok adatai alapján készült összesítés szerint több mint 3,8 millió munkanélküli szerepelt a nyilvántartásban az év tizenegyedik hónapjában,…

Fáznak Budapesten a Barca focistái - a legnagyobb sztárt nyakig beöltözve fotózták le a Népligetnél

A napstütötte Barcelonából érkező sztárfocistákat hideg fogadta Budapesten, ahol ma este a Fradi ellen vívnak Bajnokok Ligája-meccset.

Budapesten fogócskáztak a Barcelona játékosai

A katalán csapat szerda este a Ferencváros ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Egyre tisztább lesz a levegő Budapesten

Kedden magas volt az aeroszolszennyezettség szintje, valószínűleg két napig csökkenni fognak az értékek. Kedden magas volt Budapesten az aeroszolszennyezettség (PM 2,5), a következő két napban a PM10 koncentrációja csökkenni fog, írja a főváros közleménye. Szerdán a szennyező anyagok koncentrációja stagnálni fog, várhatóan az…