Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Gárdonyi indult a Nagy Vagy! vetélkedőn

Duol
-
 Ma 17:30Megyei

Nagy Vagy! – Hungarikumok Kupa néven indított ügyességi feladatsorból álló sportvetélkedőt a TV2. Dunaújvárosból a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola nevezett a versenybe.

Most érkezett: Eladták az Indexet, kirúgtak több vezetőt

ContextUs
-
 Ma 17:29Média

Fél éven belül két főszerkesztőt rúgtak ki.

Árokba hajtott egy nyergesvontató a 38-as főútvonalon, a jármű vezetője megsérült

Hétfőn a 38-as számú főútvonalon egy nyergesvontatót vezető sofőr ismeretlen okokból letért az útról, árokba hajtott, ahol több akácfának is nekiütközött.

Matovič: Sulík járványkezelési terve a pokol felé vezető út

A Richard Sulík gazdasági miniszter, az SaS elnöke által hétfőn bemutatott járványkezelési terv a pokol felé vezető út – mondta Igor Matovič (OĽANO) miniszterelnök a központi válságstáb ülése előtt. Sulík tervét populista játéknak nevezte, amelyből szerinte hiányzik a szolidaritás. Matovič kritizálja a regionális megközelítést, szerinte ez felelőtl

Megvásárolták az Index részvényeit, távozik a főszerkesztő

A kreativ.hu beszámolója szerint az Indamedia Network Zrt. megvásárolta az Index részvényeit, mely egyúttal azt is jelentette, hogy Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő távozik.

Távozik az Index vezérigazgatója és egyben főszerkesztője

Távozik az Indextől Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő és Sztankóczy András vezérigazgató-helyettes, vezető szerkesztő is a 24.hu értesülései szerint. A hírek megjelenését követően az Indamedia Network Zrt. a Kreatívnak eljuttatott közleményben bejelentette: visszavásárolják a Magyar Fejlődésért Alapítványtól (MFA) az Index.hu…

Három telefongeneráció támogatása szűnhet meg jövőre

Jelen pillanatban a hír csak pletyka szinten létezik, ám könnyen valósággá válhat a dolog.

Új tulajdonosa van az Indexnek, távozik a főszerkesztő

Visszavásárolta az Index.hu Zrt. részvényeit az Indamédia Network Zrt. a Magyar Fejlődésért Alapítványtól, ezzel az újság az Indamédia-csoport tagjaként folytatja a működését. Közös megegyezéssel távozik Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő, valamint Sztankóczy András vezető szerkesztő.

Ismét hazudott az Index

A portál olyan cikket közölt vasárnap az országos tiszti főorvosról, amelyben ténybeli tévedés és csúsztatás is volt.

Holdkőzetek gyűjtésére indul Kína

40 év elteltével, a világon harmadikként újabb mintákat hozhat a Chang’e-5 űrhajó.

Teljes Indamedia uralom az Indexben, Szombathy távozik

Visszavásárolta az Index.hu Zrt. összes részvényét a Magyar Fejlődésért Alapítványtól az Indamedia Network Zrt., a lépést a lap pénzügyi helyzetének konszolidálásával indokolták. Az Index vezérigazgató-főszerkesztője, Szombathy Pál távozik a cégtől és a laptól. Az Indamedia Network Zrt. igazgatósága azért döntött az újság…

Felvásárolta az Indamedia az Indexet

Az Indamedia megveszi az Index részvényeit a portált eddig működtető alapítványtól. Távozik a szerkesztőségből Szombathy Pál főszerkesztő-vezérigazgató és Sztankóczy András vezető szerkesztő is.

Koronavírus: Három lépcsőben oldja fel a karantént a kormány Franciaországban

Life
-
 Ma 16:48Bulvár

Koronavírus: Három lépcsőben oldja fel a karantént a kormány Franciaországban

Jelentős változásokat jelentettek be az Index.hu-nál

Távozik Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő és Sztankóczy András vezető szerkesztő. A cég vezetését Starcz Ákos veszi át. Új főszerkesztőt egyelőre nem neveztek ki.