Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fagyos reggelekre és napsütésre lesz kilátás Copy

Pénteken felhős, borult időre ébredhetünk, de a feltámadó északnyugati szél hatására délutánra nyugat felől többfelé felszakadozik a felhőzet. Hajnalban 3-6, délután 5-10 fokot mérhetünk. Szombaton túlnyomóan napos időre készülhetünk. Hajnalban -8, -1 fokig hűlhet le a levegő és napközben is csak 3-7 fokra van kilátás. Vasárnap újra…

Győrfi Pál reagált Zacher doki reggeli kijelentèsèse: Ne felejtsük el a karácsonyt!

Győrfi Pál Facebook-oldalán reagált Zacher Gábor korábbi nyilatkozatára, melyben a toxikológus és mentőorvos többek közt azt mondta: „Szerintem felejtsük ezt az idei karácsonyt, azért, hogy legyen jövőre karácsony. Hogy ne arról szóljon a történet, hogy azokat gyászoljuk, akik azért mennek el, mert nem tartjuk be a szabályokat.” Győrfi a…

Mától lehet regisztrálni a Divat & Design Pályázat előminősítésére

7 milliárd forint keretösszeggel megjelent a divat- és dizájnipari kkv-k fejlesztését támogató pályázati felhívás (Ginop 1.2.14-20), egyúttal megnyílt a lehetőség a vállalkozások számára az előminősítésre történő regisztrációra a divatdesignpalyazat.ifka.hu oldalon.

Újabb jelentős 5G-hálózat kiépítésében vesz részt az Ericsson a régióban

Az Ericsson és a távközlési infrastruktúra nagykereskedelemmel foglalkozó Cetin ötéves szerződést írt alá az 5G csehországi kialakításáról. A szerződés értelmében a Cetin hálózatának modernizációjához az Ericsson szállítja a szükséges eszközöket, így a meglevő, hagyományos hálózatot gyors és nagykapacitású 5G hálózattá alakítják át. 

Szabó Magda Az ajtó című regényét is beválogatta Elena Ferrante a kedvenc 40 olyan regénye közé, amit nők írtak

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb írónője összeszedte kedvenceit. Világsztárok és kevéssé ismert szerzők egy nagyon jó listán.

Ezért kelek holnaptól reggel ötkor

Portfolio
-
 Tegnap 18:00Gazdaság

Tudományos kutatások egész sora állítja, hogy aki korán kel, aranyat lel. De ha pont aranyat nem is, jobb egészséget és hangulatot egészen biztosan. Engem mégsem pusztán ez a szempont vezérelt abban, hogy újra elhatározzam: visszaszokok a korán kelésre. Az izzó esti órák hajnali madárcsicsergésre való cserélése ugyanis sok szempontból jó…

Pusztító szökőár jönne, ha a káosz és zűrzavar istenéről elnevezett aszteroida becsapódna a tengerbe

Elenyésző az esélye annak, hogy az Apophis nevű aszteroida 2068-ban becsapódjon a Földbe – erről Boldog Ádám csillagász beszélt. A csillagász arra a hírre reagálva mondta ezt, amely szerint, az egyiptomi káosz és zűrzavar istenéről elnevezett Apophis aszteroida előreláthatólag 48 év múlva vészes földközelségbe kerülhet. “Ez az Apophis…

Régészeti kincsek a Citadellán

Kelta, római és török leletek mellett a gellért-hegyi Csillagda maradványait is megtalálták +VIDEÓ.

Változik a járványgörbe, kevesebb pozitív esetet regisztráltak

Az elmúlt heti adatokat tekintve a megelőző héthez képest kevesebb pozitív esetet regisztráltak, hangzott el az operatív törzs szerdai tájékoztatóján.

Egy nap alatt több mint tízezer új koronavírussal fertőzöttet regisztráltak Romániában

Origo
-
 Tegnap 15:28Külföld

Nagyon sokan vannak kórházban, van, akinek egy napot is várnia kell, mire el tudják helyezni.

Régi fotóval köszöntötte Kiszel Tündét Donatella, még valaki szerepel rajta

Régi fotóval köszöntötte Kiszel Tündét Donatella, még valaki szerepel rajta

A nyugdíjasok a postán is elsőbbséget kapnak reggelente

A délelőtti kizárólagos vásárlási sáv mellett mostantól a postákon is elsőbbséghez jutnak a 65 év felettiek a nyitást követő egy órában – adta hírül a Magyar Posta. A többiektől türelmet kérnek.

Országos tisztifőorvos: változik a járványgörbe, kevesebb pozitív esetet regisztráltak

Vas, Komárom-Esztergom és Békés megyében gyakorlatilag nem változott az új esetek száma.