Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hollóháza, eladva: Nem egyszerűen tippeltünk, amikor Mészárost írtuk, de gyanús, hogy még nem tudni, ki a vevő

Merthogy egyelőre nem ismert a nyilvánosság előtt, azt is mondhatni, hogy titkolják azt, hogy ki vett meg egy nagy, patinás, egykoron szebb napokat megélt, állami kézben lévő magyar pocrelángyárat, a hollóházit működtető céget. Mint megírtuk, az MNV Zrt. árverésen bocsátotta áruba a porcelános céget. Azt is megírtuk, hogy tudtunkkal Mészáros…

Priskin szurkol a Fradinak és nem bánja, hogy maradt

M4 Sport
-
  Ma 22:05 Sport

Először játszhat a magyar másodosztályban.

Nem lesz több ECS, a Faceit inkább másra fókuszál

Metabro
-
  Ma 22:00 Gaming

A FACEIT véget vet az Esports Championship Series-nek, azaz az ECS-nek – írja a DBLTAP. Az ECS 2016-ban, a FACEIT és a Twitch partnerségéből született meg, és azóta is az egyik legfontosabb versenysorozatnak számított. A FACEIT az ECS helyett egy másik eventre, az egyelőre B Site League néven futó versenyre fog fókuszálni. A…

Magyarország növeli tőkerészesedését a Nemzetközi Beruházási Bankban

Tízmillió euróval 17,2 százalékra növelte tőkerészesedését Magyarország a Nemzetközi Beruházási Bankban (NBB) január 15-én - közölte az NBB az MTI-vel pénteken.

Az ukrán elnök úgy döntött, ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

A nyilatkozat szerint Zelenszkij a nap folyamán fogadta Honcsarukot, aki előzőleg benyújtotta neki lemondási nyilatkozatát, miután nyilvánosságra került egy titokban készített, számára kínos hangfelvétel egy kormánytagokkal és jegybanki vezetőkkel folytatott megbeszéléséről. Az államfő közölte, hogy fontolóra vette Honcsaruk távozási szándékát a…

Fidesz kontra Néppárt: Orbán nem kért Navracsics közvetítéséből

Blikk
-
  Ma 21:55 Belföld

– Navracsics Tibor (53) felajánlotta, hogy segít közvetíteni a Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) között, ám Orbán Viktor (56) miniszterelnök nem élt a lehetőséggel.

Az ukrán elnök ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

Blikk
-
  Ma 21:55 Külföld

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy „ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

Nem biztos, hogy úgy volt, csak mert le van fotózva

Index
-
  Ma 21:45 Kultúra

Keleti Éva fotóművész az ötvenes évektől a kilencvenes évekig fotózta a hazai művészeket, politikusokat, sportolókat. Nemrég, közel 90 évesen újrakezdte a karrierjét. Egy hatalmas életmű kapott kiállítást a Műcsarnokban, ahol a művész vezetett körbe a képein.

A norvégok nagyon meglepték kézikapusainkat

24
-
  Ma 21:44 Sport

Nagy Bence szerint a csapat megijedt attól, hogy egy újabb bravúrt érhet el.

A szerelemnek nem kell fájnia

Style
-
  Ma 21:41 Életmód

Sosem lesz könnyű egy párkapcsolat. Sosem lesz könnyű egy valódi, érzelemdús szerelem, amiben teljesen átadjuk önmagunkat a másiknak. Sosem lesz egyszerű az a kapcsolat, amiben úgy érzed magad, mintha hazaérkeztél volna. De vajon a biztonság érzete is lehet mérgező egy párkapcsolatban?

Nemzetközi zenei díjat nyert a Harmed az Eurosonicon

hirado.hu
-
  Ma 21:37 Zene

A zenekar megalakulása óta tudatosan építette nemzetközi jelenlétét.

Nem hiszi el, ki írt slágert a Sztárban sztár leszek! döntősének

Blikk
-
  Ma 21:37 Bulvár

Egyedülálló projektre készül a Sztárban sztár leszek! korábbi versenyzője, Sebestyén Katja (37) és Napsugár Anna siket dalszövegíró, jeltáncos-énekesnő, akik hamarosan új dallal és videóklippel jelentkeznek. Mint kiderült, a közös munka gördülékenyen ment.

Hollik István: Nem őszinte az Európai Néppárt

Ez egy politika bosszúhadjárat – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István: Nem őszinte az Európai Néppárt

Sok néppárti képviselő a Soros-hálózat része - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.