Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lopakodóra hasonlít a jubileumi munkagép

Nemcsak a megnövelt területteljesítmény és a takarékosabb működtetés teszi vonzóvá az új Multicut 460 Y20 fűkaszát, hanem a jól sikerült fényezés és a modern forma is.

Stagnált a munkanélküliség Csehországban

Februárban a januári 4,3 százalékon maradt a munkanélküliség Csehországban. Tavaly februárral összehasonlítva viszont 1,3 százalékkal növekedett - közölte a cseh munkaügyi hivatal pénteken Prágában.

Így segíti a kormány a tavaszi munkák elvégzését a lezárás alatt

A kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

Egyszerű, de hatásos trükk: így ösztönözze munkára a lustákat!

Blikk
-
 Tegnap 22:00Bulvár

Ha olyan csapatban dolgozik – akár például közös családi feladatok elvégzésénél is –, ahol akad egy-egy lustább tagja a csoportnak, őket is könnyen rá lehet venni a munkára egy egyszerű trükkel.

Digitális Jólét Program - munkacsoport a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával

Infostart
-
 Tegnap 21:26Gazdaság

Megalakult a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Digitális Jólét Program közös, állandó munkacsoportja, amelynek célja a magyar kis- és középvállalkozások (kkv-k) digitális fejlettségének növelése, az adatgazdaság fejlesztése – közölte a Digitális Jólét Program.

Nunkovics: Ennyit ér a kormány eddigi munkája

Ez a lényeg
-
 Tegnap 21:09Vélemény

Ha valakinek még nem lenne világos: a Fidesznek fogalma sincsen, hogy mit kell csinálni, a koronavírus-járvány egy év után is képes volt letolt gatyával elkapni őket, miközben a hazudozás és a szerencsétlenkedés tovább folytatódik.

Új reality-t indít a LifeTV

iFaktor
-
 Tegnap 20:00Életmód

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán. A Life TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, Hajdú Péter néhány héttel ezelőtt az Origonak jelentette be, hogy Van Életünk címmel vadonatúj, – a korábbi TV2-es Édes…

Nyitva tarthatnak a tavaszi munkák elvégzését biztosító üzletek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) javaslatára a Kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

Herczeg Tamás: Nem állhatnak le a mezőgazdasági és a kerti munkák

Ahogyan arról mi is több formában adtunk már tájékoztatást, március 8-tól számos üzlet, az iskolák és az óvodák is bezárnak két hétre. Herczeg Tamás országgyűlési képviselő úgy értékeli, hogy ezek a korlátozások szükségesek a jelen helyzetben. A számok folyamatosan nőnek, és egyelőre nincs olyan átoltottság, ami alapján ne lenne indokolt a…

Kötelezővé teheti a munkáltató a védőoltást?

Napi.hu
-
 Tegnap 19:33Belföld

Magyarországon egyelőre nem írhatják elő a munkavállalók számára a védőoltást, de a törvényhozás dönthet úgy, hogy kötelezővé teszi az. Tesztre azonban kötelezhetők a dolgozók. Külföldön van olyan hely, ahol oltás nélkül nem lehet belépni a munkahelyre.

Nyitva tarthatnak a tavaszi munkák elvégzését biztosító üzletek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) javaslatára a Kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

Brüsszel lecsapott a Barcára és a Realra is

Illegális állami támogatásban részesült négy spanyol futballklub – köztük a Barcelona és a Real Madrid – közölte az Európai Unió bírósága. A testület szerint a csapatoknak vissza kell adniuk a kormánynak az adókedvezmények által megspórolt pénzt.

Bullshit munkák

Veszprém Kukac
-
 Tegnap 18:24Megyei

Mi az értelme az életemnek, a munkámnak? – kérdeztük régebben. Ma már nem kérdez ilyesmit az ember. Az van, ami van. Egyre kevésbé gondoljuk azt, hogy részesei lehetünk valami fontosnak. Állítólag nem bennünk a hiba, ilyen lett a világ szerkezete. Az emberiség fele értelmetlen munkát végez. Bullshit, azaz kamumunka az, ami ha az…

Tájékoztatás tantermen kívüli, digitális munkarend ideje alatti gyermekétkeztetésről – iskolák esetében

Az emberi erőforrások minisztere a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.5.) EMMI határozatának 3. pontja szerint az iskolákban – beleértve a gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény keretei között működő iskolákat is – 2021. március 8-ától 2021. március…

Többet fognak keresni a Denso munkavállalói

Feol
-
 Tegnap 17:26Gazdaság

Hosszú tárgyalásokat követően, többlépcsős szerkezetben, összesen 8.3 százalékkal emelkedhetnek a bérek a város legnagyobb vállalatánál.