Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Újabb rémhírekkel riogatja az embereket az internetes álorvos

A járványidőszak kezdete óta aktívak azok az emberek is, akik átalában laikusként vonják kétségbe a hozzáértők állításait. Magyarországon is vannak ilyenek, egyikük már azt is tudni véli, hogy a tudósok közreműködésével készülő oltóanyag nem elég hatásos. A szakemberek nem győznek figyelmeztetni arra, hogy az ellenőrizetlen és megalapozatlan…

Újabb rémhírekkel riogatja az embereket az internetes álorvos

A járványidőszak kezdete óta aktívak azok az emberek is, akik átalában laikusként vonják kétségbe a hozzáértők állításait.

Ezúttal lélegeztetőgépek leállásával riogattak az álhírterjesztő baloldali portálok

Ismét álhíreket terjesztettek baloldali internetes portálok, ezúttal azt, hogy baj van a zalaegerszegi kórház lélegeztető gépeivel. Az ellenőrizetlen információkkal kapcsolatban nem várták meg az intézmény válaszát, pedig a kórház tételesen cáfolta a szóbeszédeket. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a műszaki hibák nem veszélyeztettek életeket, és

Lélegeztetőgépek leállásával riogattak az álhírterjesztő baloldali portálok

Ismét álhíreket terjesztettek baloldali internetes portálok, ezúttal azt, hogy baj van a zalaegerszegi kórház lélegeztető gépeivel

Mit tehetünk az internetes zaklatás ellen?

PCWorld
-
 Tegnap 18:40Infotech

Az internetes zaklatást nem szabad félvállról venni; a jelenség ugyan nemcsak a gyermekeket érinti, de egyértelműen rájuk a legveszélyesebb.

Ezúttal lélegeztetőgépek leállásával riogattak az álhírterjesztő baloldali portálok

hirado.hu
-
 Tegnap 15:18Belföld

Az ellenőrizetlen információkkal kapcsolatban nem várták meg az intézmény válaszát, pedig a kórház tételesen cáfolta a szóbeszédeket.

Virtuális színpadot állít a Hírlap portálja

Feol
-
 Tegnap 15:00Kultúra

Új videós sorozatot indít a feol.hu, az online előadások Feol Színpad néven, a szombati napon indulnak útjukra, melynek középpontjában a környezetünkben élő előadók állnak.

Vulin megszüntetné az internetes anonimitást

Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter pénteken kijelentette, hogy szorgalmazza az internetes anonimitás felszámolását, mivel Aleksandar Vučić számos fenyegetést kapott a közösségi oldalakon keresztül. A tárcavezető a

Egyre több az internetes csalás, így védekezhetünk ellene

Hevesi Hírportál
-
 20.11.27 18:03Megyei

Egyre többen intézik vásárlásaikat, pénzügyeiket online. A kényelmes ügyintézés azonban veszélyeket rejthet magában, ezért a kockázati tényezőkre érdemes figyelmet fordítani. Az online kereskedelem, a bankkártyás fizetés és utalás terjedésével és népszerűségével a téma természetesen évről-évre aktuálisabb. Az idei évben jellemzővé vált a…

Internetes csalók kínálnak csodaszereket a koronavírus ellen

Csalók kínálnak csodaszereket a koronavírus ellen az interneten - mondta a nemzeti népegészségügyi központ osztályvezetője.

Orosz portál: 17 éves Putyin titkolt szerelemgyereke

Az anyját gazdaggá tette, a lányt titkolja az orosz elnök, a fizikai hasonlóság pedig “feltűnő” az orosz híroldal szerint.

Itt az újabb elismerés: Szoboszlairól írt az egyik legjelentősebb brit portál

Szoboszlai Dominik Angliában is téma. Az egyik legtekintélyesebb portál, a BBC foglalkozott a magyar középpályással egy hosszú cikkben. Szoboszlai klubváltása napi téma az európai sajtóban. Továbbra is tartja magát az a hír, hogy az Arsenal is szívesen szerződtetné.

Az internetes zaklatások ellen küzd a LEGO

MMonline
-
 20.11.26 13:04Gazdaság

A LEGO Csoport tovább bővítette a gyermekek digitális biztonságára és jóllétére irányuló kezdeményezését, amely segíti a családokat abban, hogy beszélgetéseket kezdeményezzenek a témában, illetve érdekes és jól használható útmutatót ad ahhoz, hogy hogyan kezelhetők az internetes zaklatások. Az új „Építs és Beszélgess!” (Build…

Saját országa bíróságán perelheti a szállásadó a közvetítő portált

KamaraOnline
-
 20.11.26 12:20Cégvilág

A Booking.com platformot használó szállásadó saját országa bíróságán perelheti a szálláskereső portált annak érdekében, hogy megszüntesse a felhasználói szerződésében esetlegesen alkalmazott piaci erőfölénnyel való visszaélést - közölte döntését az Európai Unió bírósága.

Orbán Sorosnak írt válaszlevelét nem “tiltották le”, csak “nem érte el az elvárt színvonalat” – üzeni a portál

Felteszem nem a "sokat látott-hallott konyhájában" a kissámlin gyertyafénynél magányában fogalmazta meg Orbán miniszterelnök a Project Syndicateban megjelentetni kívánt válaszlevelét, amit Soros Györgynek szánt. Ez esetben az anyagon dolgozó kommunikátorokra nézve is kellemetlen a portál reakciója.