Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Megmutatta mesés birtokát Lagzi Lajcsi

NLC
-
 Ma 05:03Bulvár

Vacsoravendégei elájultak a trombitás hatalmas halastavától.

Verekedett a kijárási korlátozás alatt, most negyedmilliót fizethet az esztergomi férfi

Kijárási korlátozás alatt verte meg a rászóló utcabelijét egy esztergomi férfi, aki most alaposan átgondolhatja tettét, ugyanis nem kevesebb, mint negyedmillió forintra büntették meg.

Joe Eszterhas mesél Öcsi bácsiról

FourFourTwo
-
 Tegnap 20:12Foci

Hétfőn volt 76 éves Joe Eszterhas magyar származású amerikai forgatókönyvíró, producer, újságíró és író, aki a FourFourTwo magazinban ír és mesél édesapjáról, gyermekkoráról, Amerikáról, Andy Wajnáról, és persze Puskás Ferencről, valamint a róla készülő film forgatókönyvéről.

A TV2 megmutatta a „magyar Dallas” előzetesét

Hamarosan indul a TV2-n a „magyar Dallasként” emlegetett új napi sorozat, a Doktor Balaton.

Családi összefogás Hernádi-módra Esztergomban 2. rész - Mélygarázs is társulhat a MOL-vezér luxusszállodájához?

Hernádi Ádám esztergomi polgármester megerősítené a mélygarázst Hernádi Zsolt MOL-vezér luxusszállodája alatt. Veszélyhelyzetre hivatkozva döntött.

A leghíresebb Kardashian ismét megmutatta bájait: falatnyi bikiniben pózolt a kamerának

Kim Kardashian egy apró, alig takaró bikiniben mutatta meg formás testét.

Fénykeresztet állítottak Esztergomban

A fénykereszt, nem attól fénykereszt, hogy világít, vagy ki van világítva, hanem attól, hogy a Mindenható Isten világítja meg, árassza el kegyelmével, a hittel imádkozókat pedig ez a fény kíséri.

Gyermekmosoly: megosztja testvérével az ajándékot a leszebb mosolyú esztergomi díjazott

A Kemma.hu és a 24 Óra közös Gyermekmosoly játékának első, online fordulója véget ért, így a 4–7 éves kategória nyertesei is átvehették ajándékaikat.

Gyermekmosoly: megosztja testvérével az ajándékot a legszebb mosolyú esztergomi díjazott

A Kemma.hu és a 24 Óra közös Gyermekmosoly játékának első, online fordulója véget ért, így a 4–7 éves kategória nyertesei is átvehették ajándékaikat.

Ashley Tisdale megmutatta gömbölyödő pocakját

A High School Musicalből megismert színésznő nemsokára anyuka lesz.

Esztergomi és nyergesi diákot is díjaztak

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idei alkotói pályázatának díjátadójára hétfő került sor. Az esztergomi Montágh és a nyergesújfalui Kernstok iskola tanulójának pályaművét is elismerték.

Esztergomi és nyergesújfalui alkotást is díjaztak

Több mint hetven alkotás érkezett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság védnöksége alatt megtartott 2020-as alkotói pályázatra. A díjátadó

A kemény esztergálás

A címben megnevezett kifejezés általában egy olyan alkatrész vagy köracél esztergálására utal, amely keményebb, mint 50 HRC, egy esztergán vagy eszterga központon megmunkálva. Az edzett acél alkatrészek simításakor a köszörülés már régóta az elsődleges eljárás a gyártók számára a munkadarab szükséges méreteinek kialakításához.…