Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Kiberbűnözők támadták meg a Manchester Unitedet

Feltörték az angol futballcsapat, a Manchester United számítógépes hálózatát, s fontmilliókkal zsarolják a világhírű klubot. Azt pontosam nem tudni, hogy mekkora összeget, de a klubhoz közel álló informátorok szerint fontmilliókat próbálnak kicsalni azok a hackerek, akik megtámadták a Manchester United információs rendszerét. A Nemzeti…

Televíziós kémsorozatban fog szerepelni Arnold Schwarzenegger

10perc.hu
-
 Ma 17:18Film

Arnold Schwarzeneggernek ez lesz az első televíziós sorozatszerepe, a munkálatok során vezető produceri feladatot is vállalt, erősítette meg a Variety.

Óriási elveszett ókori városra bukkantak Kínában

Egy több mint 4 ezer éves nagyváros maradványait azonosították Kína keleti részén, a Huajho folyó középső szakaszánál. Az Anhuj tartománybeli romváros a Lungsan-kultúra korai és középső időszakából származik.

Óriási balhé pattant ki az importautók miatt itthon

A Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesülete (MGOE) szerint elfogadhatatlan helyzet alakult ki a külföldről importált autók magyarországi forgalomba helyezésével kapcsolatban.

Feltörték a Manchester United számítógépes hálózatát, fontmilliókat zsarolnak az angol klubtól

A cégek egyik legnagyobb ellensége lett az utóbbi időben a kíberbűnözés. Arról azonban kevesett hallani, hogy egy sportvállalkozás esik a hackerek áldozatául. A Manchester United most így járt. Bár egyből egy technikai csoportot hozott létra az angol klub, könnyen lehet, hogy fizetnie kell, hogy a klubról és sztárjairól ne kerüljenek ki érzékeny in

Kezdetét vette az óriási fenyőfavásár Csallóköz 6 pontján

Vágott fenyőből a mutatós és tartós nordmann fenyő (Abies nordmanniana) bő kínálatából válogathatnak, amelynek tűlevelei nem szúrósak. Kis, közepes és nagy méretben kínáljuk e közkedvelt fenyőfa fajtát. Hatalmas választék Nálunk egy igazi fenyőerdőben sétálhat és válogathat a vevő. I. osztályú fenyőfák Egyenes törzzsel Sötétzöld…

Szabó Győző szerepelni fog a következő Baywatchban?

iFaktor
-
 Ma 10:30Bulvár

A magyar színész Instagram-oldalán megosztott egy lassított felvételt, amelyen mozgása félelmetesen hasonlít David Hasselhoff (az eredeti Baywatch-sorozat főszereplője – a szerk.) ikonikus mozdulatsoraira.

Bottas: Sok apróság okozta idén Hamilton óriási fölényét

Valtteri Bottas, a Mercedes F1-es versenyzője őszintén beszélt a 2020-as szezonjáról és arról, hogyan veszítette el a bajnokságot csapattársával, Lewis Hamiltonnal szemben.

A pillanat, mikor egy óriási hasitasis Dwayne Johnson lebeg el a fejed felett

Elég erős momentum, mikor az ember feje felett ellebeg egy óriási hasitasis Dwayne Johnson.  Persze mindez csak okosan tálalt reklám, mert februárban érkezik a Young Rock vígjátéksorozat, ami a Szikla fiatalkoráról fog szólni. Egy ilyen méretű promotáláshoz pedig ideális alkalom volt a legendás hálaadás napi Macy’s parádé.

Óriási dobás a magyar Alditól

Már házhoz is lehet rendelhetnek aldis termékeket a budapestiek - adta hírül a diszkontcég.

Óriási szenzáció lenne a Sopron Basket Final Fourba jutása

A hetedik helyen áll a Sopron Basket a női Euroliga erősorrendjében, amelyet a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) állított fel.

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

HVG
-
 Ma 08:33Infotech

A koronavírus-járványra hivatkozva eltolta a korábban már eltolt szoftvertámogatási határidőt a Google, így a teljes jövő évben nyugodtabban netezhetnek a Windows 7-es gépet használók.

Óriási vámköltséget és lassabb elektrifikációt hozhat a brexit

autopro
-
 Ma 08:18Gazdaság

Több okból is megszenvedné a brit autóipar, ha szabadkereskedelmi szerződés nélkül zárulna a brexit.

Első helyen nyitott az új Kalapács lemez, összesen 6 kiadvánnyal szerepelnek a sikerlistán

Vaskarika
-
 Ma 07:15Zene

Első helyen nyitott a MAHASZ Album Top 40 slágerlistáján a Kalapács november 6-án megjelent “Világvégre” című új albuma, ám további 5 lemezzel szerepelnek rajta, melyek között harmadik helyen van a "Kikalapált dalok", a 30 zenekar részvételével készült dupla feldolgozáslemez is.

Freddie: "Óriási pozitív söprésre lenne szükség a világban" - szókimondó interjú!

Freddie elsősorban zenész, de a SzerencseSzombat adásának műsorvezetője is egyben. Határozott elképzelése van napjaink moráljáról. Komoly, nyílt és békés természetű férfi, aki most nem rejti véka alá a véleményét eltorzult világunkról.