Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

PL: góllal debütált a 19 éves francia, nyert a Wolverhampton

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Wolverhampton Wanderers hazai pályán 2–0-ra legyőzte a találkozót emberhátrányban befejező Crystal Palace-t.

Lefújták a Lufthansa magyar beruházását - ugrott 400 munkahely

Felfüggeszti miskolci beruházását a Lufthansa. A lépést azzal magyarázzák, hogy hatalmas veszteséget generált a járvány számukra: a Lufthansa csoport az első fél évben több mint 100 millió eurós veszteséget termelt - írj az atv.hu.

A biztonságot, a közegészségügyet veszélyezteti, ha kontroll nélkül beengedik a tömegeket

Azokban az országokban, ahol tömeges a migráció, könnyebben találnak segítséget az illegális migránsok - mondta Bakondi György.

Mutatjuk, hol lesznek mintavételi pontok a Galántai járás magyarok lakta településein

Parameter
-
  Ma 22:43 Határtalan

Galánta Városi művelődési központ – oldalsó bejárat (Mierové námestie 942/3) Városi művelődési központ – fő bejárat (Mierové námestie 942/3) Galántai Városi Hivatal – előcsarnok (Mierové námestie 940/1) Galántai Városi Hivatal – hátsó bejárat – DRIVE IN (Mierové námestie 940/1) Neogótikus kastély udvara (Hlavná ul.…

Rákapcsoltak a magyar termékek, de bizonytalan időszak jön

Augusztusban 272 millió eurós többlettel zárt a termékek külkereskedelmi mérlege. Ez a tavaly augusztusi és az előző havi eredményhez képest is javulást jelent. A kivitel volumene 1,5 százalékkal emelkedett. Ezzel párhuzamosan az importvolumen az előző évhez képest nem változott. Vagyis a termékexport augusztusban élénkült.

Székely Zója megszerezte első magyar bajnoki címét

Végletekig kiélezett versenyt hozott a a női tornászok egyéni összetett országos bajnoksága.

A koronavírus előtt meglepően jól állt Magyarország kórházi ágyakban

HVG
-
  Ma 21:45 Belföld

Az európai statisztika szerint 2018-ban a kontinens elitjébe tartoztunk ebben a kérdésben.

Magyar felfedezés jelenthet sikert a koronavírus kezelésében

A lilás színekben pompázó mediterrán bodorrózsából kivont vegyületek meggátolták a koronavírus fertőző részecskéinek szaporodását a szövettenyészeteken, így könnyen elképzelhető, hogy pozitív hatással lehet az extraktum a betegség kórlefolyására.

Veszélyes, ha kontroll nélkül beengedik a tömegeket

Az illegálisan Európába érkezőknek köze sincs a politikai menekült kategóriához, ők általában a jobb megélhetés miatt érkeznek.

Kilencgólos meccset nyert a Ferencváros

M4 Sport
-
  Ma 21:37 Sport

Jól tartották magukat az Acélbikák.

Fesztiválsikereket és új magyar filmeket vetítenek premier előtt az 5. Európai Art Mozi Napon

A filmművészet idén száz éve született mestere, Federico Fellini előtt is tisztelegnek.

Női röplabda: Kaposváron nyert rangadót a Vasas

NSO
-
  Ma 21:24 SportRöplabda

A női röplabda Extraliga fordulójának rangadóját játszották Kaposváron. A meccs két nagyon sima játszmával kezdődött, az egyiket a vendéget, a másikat a hazaiak nyerték, utána viszont két, a végletekig kiélezett játszma következett, amelyben viszont a Vasas bizonyult jobbnak, amely már a második győzelmét aratta.

Pafc: „Szia, maradj, tesó” – magyarul tanul, és hosszabbított a holland

NSO
-
  Ma 21:18 Foci

Kiss Tamás után újabb játékosával állapodott meg a közös folytatásról a felcsúti Puskás Akadémia. Az együttes 2023 nyaráig szóló egyezséget kötött a 27 éves holland középpályással, Yoell van Nieff-fel.