Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Burgenlandban decemberben lesz a tömeges tesztelés

Vaol
-
 Ma 08:39Megyei

Burgenlandban december 10-től 15-ig tart majd a lakosság tömeges koronavírus antigén tesztelése, közölte csütörtökön Hans Peter Doskozil (SPÖ) tartományfőnök.

Trump szerint tömeges csalás volt a választásokon, de ha az elektorok Bident választják, átadja a Fehér Házat

A telekonferencia után újságírók is kérdezhettek az elnöktől, aki egyikük kérdésére válaszolva szögezte le, hogy ha az elektorok Biden mellett döntenek, akkor természetesen elhagyja a Fehér Házat. "Ön is tudja, hogy így fogok tenni" - mondta az újságírónak. Trump kifejtette: mivel több tagállamban egy sor kereset nyomán per zajlik, "még sok…

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Duncsák Mária

Budapest/Kassa. Áder János Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta Duncsák Mária, nyugalmazott pedagógusnak, a Csemadok Kassai Városi Választmánya alelnökének a kárpátaljai, illetve felvidéki magyarság anyanyelvének és kultúrájának megőrzését szolgáló pedagógusi pályája,…

400 forintot is célba veheti az MTelekom

Trenddé válhat a távközlési vállalat erősödése középtávon, 400 forintos lélektani szintjét is megcélozhatja az emelkedés folyamán.

Ha félresiklik a szülő élete, romolhat a gyerek egészsége

Azok a csemeték, akiknek valamelyik családtagját letöltendő szabadságvesztésre ítélték, rosszabb egészségügyi kilátásokkal indulnak az életben – derül ki egy friss kutatásból.

TB járulék 2021 havi összege, mennyire emelkedik az egészségügyi szolgáltatási járulék 2021-ben?

Hány forintot kell fizetni 2021-ben havonta annak, aki nem biztosított, és EÜ szolgáltatásra ezáltal válik jogosulttá? Hová kell utalni a NAV nak a havi járulékot, mi a számlaszám? Az egészségügyi szolgáltatási járulék (közismertebb néven havi TB járulék, társadalombiztosítási járulék) havi fizetendő összege 2020-ban 7.710 forint volt, azaz napi 2

Trump: tömeges csalás volt, de ha az elektorok Bident választják, átadja a Fehér Házat

Tömeges csalás volt a választásokon, de ha az elektori testület Joe Biden demokrata párti jelöltet választja, akkor ő átadja a Fehér Házat - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este azon a videokonferencián, amelyen az amerikai katonákat köszöntötte hálaadás napja alkalmából.

Szerbiában egy egész hónap lesz a téli szünet

Addig is az általános iskolák felső osztályai is átállnak az online oktatásra.

300 ember kapott életfogytiglant a 2016-os török puccs tömegperében

Életfogytiglani börtönre ítélt több mint 300 egykori pilótát és más gyanúsítottat egy török bíróság abban a tömeges perben, amelyet a Recep Tayyip Erdogan elnök elleni 2016-os véres puccskísérlet nyomán indítottak.

Trump tömeges csalásról beszél, de elfogadja majd az elektorok döntését

Washington - Ha az elektorok Biden mellett döntenek, akkor elhagyja a Fehér Házat - mondta az elnök.

Egészen elképesztő: Trump a járvány közepén azt javasolta az embereknek, gyűljenek össze az otthonaikban hálaadás …

Donald Trump amerikai elnök a hagyományos amerikai értékek ünneplésére buzdította honfitársait a hálaadás napján, csütörtökön kiadott proklamációjában.

Trump: tömeges csalás volt, de ha az elektorok Bident választják, átadja a Fehér Házat

Tömeges csalás volt a választásokon, de ha az elektori testület Joe Biden demokrata párti jelöltet választja, akkor ő átadja a Fehér Házat – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este azon a videokonferencián, amelyen az amerikai katonákat köszöntötte hálaadás napja alkalmából.