Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Újabb országos, rangos elismerés a Klímanócskáknak! Első hely kategóriájukban a Hulladékcsökkentési Hét programba…

Vásárhely24
-
 Tegnap 10:38Belföld

Ezzel az "aranyéremmel" "belépőt nyert" a Szabadság téri ovisok pályázata a nemzetközi versenybe is.

Még egyszer A pozsonyi csatáról

Demokrata
-
 21.01.15 17:40Film

A viták kereszttüzébe került film rendezőjével, Baltavári Tamással beszélgettünk.

Pozsonyi Ádám: Csak fehér

Mandiner
-
 21.01.15 16:43Vélemény

Floyd fekete és bűnöző, az agyonlőtt tüntető meg csak egy fehér légierős veterán volt.

Rangos elismerésben részesült a Mátra Biker honlapja

Heol
-
 21.01.15 15:38Belföld

Hobbiból készít weboldalt a különdíjas honlapszerkesztő.

Jankovics Róbert: „A 2020-as év minden szempontból nehéz év volt, nekünk mégis sikereket hozott”

A 2020-as évre kétségkívül rányomta bélyegét a koronavírus-járvány, ami mindannyiunk életét megnehezítette. Tevékenységünket a helyzethez alkalmazkodva alakítottuk. Ami a fejlesztéseket illeti, azok a magyarságunk számára fontos egyesületekben, intézményekben most sem álltak le, és több avatóünnepséget tartottunk. Még ilyen körülmények…

A magyar kultúra napja alkalmából felvidékiek is részesülnek kultúra lovagja elismerésben

A magyar kultúra napja (január 22.) alkalmából nyolc országból 34 személy részesül kultúra lovagja elismerésben. A Falvak Kultúrájáért Alapítvány a magyar kultúra napja (január 22.) alkalmából az „Egyetemes Kultúra Lovagja” címet adományozza: dr. Rácz Erika (Nagykanizsa) ny. pedagógus, Mieczyslaw Witowski (Ószandec, Lengyelország),…

Rangos megmérettetésen diadalmaskodott a Hungaria

19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a Burgundiában megrendezett Effervescents du Monde világversenyen. Óriási siker ez, hiszen az aranyérmen túl a Top 10-es listára is felkerült ez az üde magyar tétel – amely ez alkalommal a szoros verseny és döntetlen helyezés miatt valójában tizenkettő tételt sorol:…

Elismerésben részesültek az embercsempészek elfogásáért

Elismerésben részesítették azokat a megyei rendőröket, akik hétfőn Kunszentmártonban fogták el azt az embercsempészt, aki hat illegális bevándorlót szállított.

Rangos nemzetközi fesztiválon látható Székely Kriszta Nóra-rendezése

A Katona József Színház előadása a Lessingtage Digital online fesztiválon szerepel. A közvetítés – az eseményre meghívott többi produkcióhoz hasonlóan – bárki számára ingyenesen követhető lesz.

Janković: A vírus továbbra is sok embert fertőzhet meg

Vajdaság Ma
-
 21.01.14 12:01Határtalan

Srđa Janković immunológus elmondta, hogy a koronavírus nem hagy alább, továbbra is fennáll a lehetőség, hogy sok embert fertőzzön meg, és veszélybe sodorja az egészségüket.

Elismerésben részesültek a kunszentmártoni rendőrök az embercsempészek elfogásáért

Elismerésben részesültek a kunszentmártoni rendőrök az embercsempészek elfogásáértJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 14., cs - 11:56 Munkatársaink a rendőri intézkedés elől menekülő embercsempészeket fogtak el Kunszentmárton külterületén.

Gesztenyés kifli leveles tésztából

Női NetCafe
-
 21.01.14 09:39Recept

A gesztenyés kiflit nem csak ősszel vagy karácsonyra érdemes elkészíteni, hiszen ez a recept még a kezdő háziasszonyoknak sem okozhat gondot, és mennyei csemege lesz belőle, amely napokig majszolható.

A legpuhább vajas kifli – Süsd rozsliszttel keverve, hogy egészségesebb legyen

Só&Bors
-
 21.01.14 07:32Recept

Ebben a kifliben az a legnehezebb, hogy ne edd meg rögtön, ahogy kivetted a sütőből, de ha ezt megugrod, akkor utána szuper szendvicsalapanyagot kapsz.

Terek újraelosztása – A Paradigma Ariadné terve a pozsonyi Grössling fürdő rehabilitációjára

A Grössling fürdő rehabilitációjára írt ki pályázatot Pozsony városa, valamint a Metropolitný inštitút Bratislavy. A pályázat célja volt, hogy az évek óta üresen álló történeti fürdőkomplexum fürdőként, valamint városi könyvtárként újuljon meg. A kiíró a két funkció egy épületbe költöztetését azért látta indokoltnak, mert mind a fürdő, mind pedig a