Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Decemberben ritka közel lesz egymáshoz a Jupiter és a Szaturnusz

Promenad
-
 Ma 18:55Színes

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket.

Gröhling: Nem tudjuk a diákok egyidejű országos tesztelését megoldani

A jelenleg otthonlévő diákok egy időben történő koronavírus-tesztelését nem lehet megoldani – mondta Branislav Gröhling oktatásügyi miniszter pénteken a Szlovákiai Falvak és Városok Társulásával (ZMOS) való egyeztetése után.   Jelenleg arra keresik a megoldást, hogy legalább egy pilóta-projekt keretében leteszteljék és visszaengedjék az…

Egy utolsó utazás, mielőtt meghalok

24.hu
-
 Ma 18:54Külföld

Egy német férfi önként és ingyenesen szervez utazásokat gyógyíthatatlan betegeknek, hogy még egyszer utoljára láthassák a szülőhelyüket, a tengert, vagy hallhassák élőben játszani a kedvenc együttesüket.

Tragédia: lakástűzben meghalt egy ember Budapest V. kerületében

Egy budapesti földszinti othonban volt halálos lakástűz.

Őrizetben van az a férfi, aki súlyosan megsebesített egy lányt

Őrizetbe vették azt a 23 éves losonci férfit, aki egy fiatal lányt támadott meg egy víztározó mellett.

Holttestet találtak egy kigyulladt lakásban az V. kerületben

Tűz ütött ki egy épületben a Szent István körúton.

Létszámkorlátot javasol az üzletekben az egyik infektológus

RTL Klub
-
 Ma 18:43Bulvár

Pusztai Erzsébet, infektológus az RTL Híradónak azt mondta: erre azért lenne szükség, mert nagy tömegben még a maszkhasználat sem mindig garantálja a védelmet. A kereskedelmi dolgozók szakszervezete szerint már a tudatos vásárlással is jelentősen csökkenthető a fertőzésveszély. A Kereskedelmi Szövetség szerint nem lehet egységes…

Eskü alatt vallott egy megfigyelő a pennsylvaniai csalásokról

Egy tengerészveterán 47 olyan USB-kártya eltűnését jelentette, melyekkel hamis szavazatokat vihettek be a központi rendszerbe.

Meghalt egy ember egy budapesti lakástűzben

Egy Szent István körúti lakás égett.

Kigyulladt egy kisbusz Szigetszentmiklóson

Kigyulladt egy kisbusz motor- és utastere Szigetszentmiklóson, a Madách Imre utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

háborús időkben nagyon kell egy jó privátbankár

„Háborús időkben” különösen jól jöhet egy jó privátbankár, hiszen ilyenkor szó szerint vagyonokat menthet meg – mondta a K&K kérdésére Fodor Béla, a Takarékbank Private Banking Központ vezetője. Beszélgettünk vele arról is, hogy van, amikor az esést meg kell venni, illetve arról, hogy mely piacok lehetnek a felülteljesítők.

Decemberben ritka közel lesz egymáshoz a Jupiter és a Szaturnusz

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket. Ilyen együttállás nem volt a 18. század óta és hasonló csillagászati jelenség legközelebb csak 2080-ban lesz – mondta el az MTI-nek Kiss László…

Kigyulladt egy lakás az V. kerületben, egy ember meghalt

A tűzoltókat a Szent István kőrúton egy földszinti lakáshoz riasztották.

Maya szexi fehérneműkészlete garantáltan megér egy misét

Nuus
-
 Ma 18:18Szex

Maya nem egy hétköznapi jelenség: gyűjti a dögös fehérneműket, melyeknek színe a legritkább esetben fehér, ám azok mindegyike iszonyú dögös.