Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mi lesz az abai szakrendelővel?

Feol
-
 Ma 07:10Megyei

Aba város önkormányzata hivatalos közösségi oldalán tett közzé nemrég egy nyilatkozatot a Sárvíz Kistérségi Járóbeteg Szakrendelőről, miszerint annak idei finanszírozása biztosított, hacsak nem perelik be őket a kisebbségi tulajdonosok.

Rendkívüli EU-csúcstalálkozó lesz csütörtökön

Bár kevés hazai makroadat jelenik meg a jövő héten idehaza, azonban a fejlett piacokon izgalmasnak ígérkezik a jövő hét.

Rendkívül sűrű lesz a BKSE programja

Veol
-
 Ma 07:00Sport

A klub tájékoztatása szerint február 6-án, a Gyöngyös elleni hazai mérkőzéssel kezdi el a tavaszi idényt a Balatonfüredi KSE NB I.-es kézilabdacsapata, amely elképesztően sűrű hónapok előtt áll. György László legénysége három-négynaponta játssza majd találkozóit.

Kutya hideg lesz, gondoskodjunk az állatokról

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

A szőlőnek, a gyümölcsfáknak, az őszi vetésű növényeknek nem árt a kemény januári fagy, de haszonállataink és házi kedvenceink most nagyobb odafigyelést igényelnek.

Ha Amerikából érkezett, nem lesz neki kegyelem

Hamis volt az állítólag Amerikából Ausztráliába repült versenygalamb szalagja, melynek alapján az állatot a helyi hatóság veszélyforrásnak ítélte.

Kásler: ez történelmi jelentőségű lesz

„Újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film. Robert Lantossal, Bán Jánossal és Krskó Tiborral áttekintettük az eddigi munkát és a produkció előtt álló feladatokat. A járvány ugyan számukra is okozott némi fennakadást, de immár zajlik a szereplőválogatás" – írta Facebook posztjában Kásler Miklós.

Lánchíd-tender: jövő héten lesz eredmény

Már csak a technikai jellegű egyeztetések, illetve a végső hiánypótlások begyűjtése maradt hátra a Lánchíd felújítására kiírt közbeszerzési eljárásban – értesült a Népszava több forrásból.

Szükség lesz a hótaposókra a szigorú figyelmeztetés szerint

Gyenge hófúvásra adott ki elsőfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat három megyében.

Szombaton egy nagy nulla lesz az időjárás – erre számíthatsz!

Szombaton hideg lesz, olyannyira, hogy a nappali hőmérséklet 0 fok közelében lesz.

Grépfrútos-pisztáciás reggeli saláta – egy kanál mézzel és sópehellyel lesz igazán különleges

Akár egy reggeli bruch része is lehet ez az elegáns reggeli saláta, ami tökéletes hétvégére, amikor egy kicsit több időd van összedobni reggelire valami igazán különlegeset.

Őrült fagy ront Magyarországra - ekkorák lesznek a mínuszok

Az időjárást beharangozó hírek versenyében röpködtek a "szibériai" jelzők, kiderült, hogy mínusz 17 fok is lehet. Leginkább Moszkvában. Magyarországon be kell érnünk gyenge 8-11 fokos éjszakai mínuszokkal, de csak a keleti határnál, amúgy a mi "Szibériánk" mínusz 3 és 6 fok között csikorog majd.

Könnyű a csillagjegyre fogni! Miért is lesz hűtlen a nő? – horoszkópja elárulja……

A hűtlenségnek számos kiváltó oka lehet, a bosszúvágytól kezdve az unalmon és a párkapcsolatban való küszködésen keresztül az újdonság iránti sóvárgásig. Megtudhatjuk, hogy melyek az egyes csillagjegyek gyengeségei, amelyeken keresztül eljutnak a megcsalásig.

Csodálatos történet egy koronavírusos kismamáról és gyermekéről

Bedő Napsugár születésének története esetében nem túlzás a "csoda" szót használni: édesanyja, Szilvi koronavírusa miatt a tervezettnél egy hónappal kellett elindítani a szülést. Az orvosok 10% esélyt adtak az anya túlélésére, de ma már jobban van.

Európa Kulturális Fővárosa: digitális élményközpont már biztos lesz

Digitális élményközpont kialakítása is szerepel a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program tervei között, a létesítményben a magyar és a nemzetközi képzőművészet klasszikusait mutatják majd be a modern technika segítségével – jelentette be a program megvalósításáért felelős kormánybiztos. Navracsics Tibor közölte:…

Tovább él-e a merkeli örökség? Fontos választás lesz ma Németországban

Bár lassan végéhez közeledik a Merkel-korszak, továbbra sem lehet tudni, ki fog majd a német politikát évtizedekig meghatározó kancellár helyébe lépni. Ma némileg tisztulhat a kép, ugyanis új elnököt választ a CDU. A lapunknak nyilatkozó szakértő szerint a verseny a Merkeltől jobbra álló Friedrich Merz, valamint a kancellár irányvonalát követő