Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 331 hír

Karácsony: „Orbán Viktor nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között”

A főpolgármester arra reagált, hogy a kormányfő szerint „nyilvánvaló hazugság”, hogy a kormány elüldözte a CEU-t Magyarországról, hiszen a héten az egyetem épületében tartottak nemzetközi konferenciát.

Egy különleges tanya Bácska szívében

Vajdaság-szerte ismerősen cseng a kishegyesi Kátai-tanya neve. Népszerű helyszíne ez osztálykirándulásoknak, különböző táboroknak, konferenciáknak és más rendezvényeknek. A falutól pár száz méterre lévő, ám mégis természetes környezetben elhelyezkedő tanyakomplexum számos lehetőséget kínál a kikapcsolódni vágyóknak. A…

Az óceán eddig még nem látott szögből vált megfigyelhetővé: különleges távcsövet építettek a vízpartra

Femina
-
 Ma 18:16Színes

Egy művész olyan különleges, periszkópszerű távcsövet épített a vízpartra, amivel az óceánnak egészen különleges arca válik megtekinthetővé.

Karácsony: Orbán nem tudja, mi a különbség épület és intézmény között

A főpolgármester azért írta ezt, mert Orbán Viktor szerinte úgy látja, „a CEU-t mégsem üldözték el Magyarországról, hisz a CEU épületében tartottak meg egy nagyszabású nemzetközi konferenciát.”

Karácsony: Orbán nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között

A miniszterelnök-jelölt közösségi oldalán fejtette ki véleményét Orbán Viktor „szamizdat” címen megjelent írásáról.

Karácsony: Orbán nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között

A főpolgármester arra reagált, hogy a miniszterelnök kijelentette: a CEU-t nem is üldözték el, mert az épületben tartanak még konferenciákat.

Különleges iskolakezdési szokások a nagyvilágból

Origo
-
 Ma 16:30Gazdaság

Kedves, olykor furcsa szokásokkal kezdik az iskolát a világ országaiban a kisdiákok, és persze nem is mindig szeptemberben.

Különleges sportnap a Nógrád megyei Karancsságon

Hagyományteremtő szándékkal rendeztek focitornát és sportnapot felzárkózó településeken élő családok gyermekeinek szeptember 9-én Karancsságon. A most először kiírt Fete-Nógrád megyei vándorkupán és a hozzá kapcsolódó sokszínű programsorozaton több mint négyszáz fiatal vett részt.

Köln-Leipzig: Gulácsival külön is foglalkozott a vezetőedző - reakciók

NB1
-
 Ma 13:45Foci

Nem véletlenül dicsérték többen is a hazai kapust.

Miért hajolnak meg a kutyák játék előtt? A különös póz jelentései

A kutyák testbeszéde meglehetősen egyedi, a jeleket pedig általában a gazdik könnyen értelmezik, miértjüket azonban kevesebben tudják. Az egyik ilyen tipikus póz, amikor az eb meghajol, fejét a földhöz közel helyezi, hátsó felét pedig felemeli. Miért épp így hív játékra?

Különösebb vita nélkül mentek tovább a csákváriak

A Mol Magyar Kupa 3. fordulójában az Afc Csákvár magabiztos győzelemmel, az Nb Iii-as Monori Se otthonában harcolta ki a legjobb 32 közé jutást.

Különleges gasztronómiai élményekkel szolgál Parma és környéke

Veol
-
 Ma 12:00Utazás

Bővelkedik nevezetességekben Parma környéke.

A Külön falka nyerte CineFest közönségdíját

A Külön falka a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált a hazai nézők előtt, ahol kitörő lelkesedéssel fogadták. A fesztivál ünnepélyes díjátadóján ma az alkotók a közönségdíjat vehették át. Kis Hajni filmje szeptember 30-tól látható országosan a mozikban. A Külön falka a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi…