Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A lövöldözést igen, a rablást viszont nem ismerte el

RTL Klub
-
  Ma 18:16 Bulvár

A lövöldözést igen, a rablást viszont nem ismerte el az a 65 éves szerb férfi, aki 2018 novemberében egy győri benzinkútról egy rágót és egy energiaitalt vitt el.  A vád szerint mezítláb, éles fegyverrel a kezében megállított egy autóst és többször a levegőbe lőtt. Ezután ment a benzinkútra. A mai tárgyaláson azt mondta: a történtek előtt egy panzi

Újabb rablást követett el a balinkai férfi a próbaideje alatt

A Székesfehérvári Járási Ügyészség a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2019. augusztus 27-én kirabolt egy idős házaspárt Balinkán.

Brutális rablás a Nagyerdőn: börtönbe küldte a bíró a hajdúsámsoni elkövetőt

Dehir
-
  Ma 15:29 Megyei

Debrecen - A bíróság a férfit 4 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte és 5 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Rablás miatt vádiratot nyújtott be a dunaújvárosi ügyészség

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a két férfival szemben, akik 2019. július 7-én, Dunaújvárosban egy állítólagos tartozást követelve megverték a sértettet és eltulajdonították a nála lévő készpénzt.

Brutális rablás a Nagyerdőn: bíróság elé áll a hajdúsámsoni férfi

Dehir
-
  Ma 08:12 Megyei

Debrecen - A 33 éves férfi a Nagyerdőn hátulról megtámadott egy nőt, a földre lökte és miközben többször megütötte, elvette a pénztárcáját, majd elmenekült.

Rablás Komlón: talán csak nem O. J. Simpson volt!?

A Pécsi Járásbíróság egy hónapra elrendelte O. J. S. gyanúsított letartóztatását rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.    A rendelkezésére álló adatok szerin múlt csütörtökön 21 óra körüli időben egy komlói gyógyszertár előtt a járdán a gyanúsított férfi - előzetes szóváltás nélkül - kitépte a sértett férfi kezéből a szatyrát, és azt a föl

Lopni akart, rablás lett belőle

Lopás szándékával mászott be a kapun, de szembetalálkozott a bérlőkkel, és rablás lett belőle. Tavaly Kiskunmajsán történt az eset, a rendőrök most befejezték az ügy vizsgálatát.

Lezárt nyomozás: rablás lett a betörésből

Baon
-
  20.02.22 08:27 Baleset-bűnügy

Egy férfi tavaly novemberben bemászott egy kiskunhalasi ingatlan kapuján, bement az ajtón, majd kirabolta a bérlőket. A kiskunmajsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egymilliót kap, aki segít megtalálni egy gyilkossági kísérlet és fegyveres rablás gyanúsítottját

Plank Zoltán társaival kirabolt két kínai állampolgárt, majd rálőtt a sértettek segítségére siető autóra.