Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét

A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat közösségi oldalán szerdán közzétett videoüzenetében a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára. Potápi Árpád János az MTI-hez is eljuttatott üzenetében…

Az erdélyi magyarság jövője a tét a romániai választáson

Videó! A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot Potápi Árpád János.

„Az erdélyi magyarság jövője a tét”

Potápi a december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot.

Őrsi Gergely: a közterhek Budán egyetlen forinttal sem emelkednek.

Az önkormányzatok a koronavírus-válság és a sorozatos kormányzati megszorítások miatt nehezebb anyagi helyzetbe kerültek, ám Őrsi Gergelyék így is mindent megtesznek értünk. 

Operatív törzs: A most elhunytak 4 százalékánál nem találtak semmilyen alapbetegséget

Jelenleg 28 gyereket ápolnak kórházban koronavírus-fertőzés miatt, egyikük sincs lélegeztetőgépen – közölte az országos tiszti főorvos.

Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét

A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.

Rossz hírt kapott Deutsch Tamás: december 9-én úgy kivághatják, hogy a lába sem éri a földet

Tegnap számolt be arról a Népszava, hogy a fideszes Deutsch Tamás kizárását kezdeményező aláírásgyűjtés kezdődött az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójában. Ma már arról

Operatív törzs: kedden 267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt

Kiss Róbert alezredes elmondta: a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet szeptember 21-ei hatályba lépése óta összesen már 10 177 rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.     A rendőrök kedden a tízezer lakosúnál nagyobb települések önkormányzati rendeleteiben meghatározott maszkviselési…

Müller Cecília: maszkban sem javallot céltalanul plázázgatni az ünnepek előtt

A tiszti főorvos óva inti az embereket és azt javasolja, hogy még maszk viselése mellett se plázázgassunk céltalanul.

267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt Magyarországon

A kormányrendelet hatályba lépése óta összesen már 10 177 rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.

Folytatódik az erdélyi mezőgazdasági támogatások kifizetése

A kormány folytatja az erdélyi mezőgazdasági feldolgozóegységek számára megítélt támogatások kifizetését – mondta Szijjártó Péter Maros megyei látogatásán.

Dobrev: Az elmúlt napok hírei kinyithatták mindenki szemét, mennyire mást csinálnak a fideszesek

ATV
-
 Ma 14:05Belföld

A DK EP-képviselője szerint a kormány nem segít a családoknak.

Másfélszer melegebb volt a szokásosnál az idei ukrajnai november

Az ukrán meteorológusok szerint szokatlanul enyhe volt az országban az

Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét

A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára közösségi oldalán szerda reggel közzétett videoüzenetében.

Orvosok segítettek a világbajnok úszónak: így tudott lefaragni 0,1 másodpercet 50 méteren

Felmérések szerint a magyar felnőtt lakosság 33%-a sportolt rendszeresen, akár minden nap. A sportdiagnosztika, a hobbisportolók számára is nagy segítséget jelenthet, egyelőre mégis inkább az élsportolók élnek a lehetőséggel. Póda Tamással, a SYNLAB Hungary Kft. kereskedelmi igazgatójával és Szász Mátéval,  a vállalat Sport…