Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5+1 szuper vár Magyarországon, amit legalább egyszer élőben is látnod kell

Bien
-
  Ma 19:02 Utazás

Gyönyörű idő ígérkezik a hétvégén, így minden körülmény adott lesz egy romantikus várlátogatáshoz. Magyarország nincs híján a különleges...

Egy hónappal tovább kérhető az Szja tervezetek postázása – Otthonról is igényelhető

Nyíregyháza
-
  Ma 19:00 Belföld

Április 15-éig kérhetik a személyi jövedelemadó-bevallás tervezetek postázását az ügyfelek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. A kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt az eredeti határidőhöz képest egy hónappal tovább vehetik igénybe ezt a lehetőséget azok, akik nem rendelkeznek Ügyfélkapuval. Ez SMS-ben, postai úton, e-mailben vagy akár…

Valaki egy óra alatt végigjátszotta a Half-Life: Alyxet

Game Channel
-
  Ma 19:00 Gaming

A speedrun közösség a Half-Life: Alyxet sem kíméli, mondhatni darabokra cincálják a Valve legújabb alkotását, ennek ékes példájaként pedig az a végigjátszás szolgál, ami kevesebb mint egy óra alatt ment végbe. Egy Fishy_F1shy névre hallgató felhasználó ugyanis mindössze #kover#57 perc 48 másodperc alatt pörgette ki a komple...

Egy felhatalmazást kérő vezér bukása

Magyar Hang
-
  Ma 18:56 Belföld

A modern magyar parlamentarizmus történetében példátlan a korlátozás nélküli időre szóló meghatalmazási törvény elfogadása. Tettek ugyan kísérletet hasonlóra – a mai uralmi elit egy része által etalonnak tekintett – Horthy-korszakban, ám a terv kudarcot vallott.

Felszámolják a szlovák élvonal egyik legeredményesebb futballklubját

A hétszeres bajnok 15 játékosával már szerződést bontott, mert nem mondtak le önként fizetésük egy részéről.

Elhunyt egy koronavírusos beteg, akit ma engedtek ki a bajmóci kórházból

Körkép
-
  Ma 18:51 Határtalan

Nyitókép: Branislav Wáclav/Aktuality.sk   Otthonában halt meg az 60 éves koronavírus-fertőzött férfi, akit ma engedtek haza a bajmóci kórház tüdőgyógyászati részlegéről.   Az egészségügyi tárca szóvivője megerősítette, hogy a pácienst valóban pozitív koronavírus-teszttel rendelkezett, de egyelőre még a boncolási eredményekre várnak, hogy…

Ingyen hajvágást ajánlott fel egy szombathelyi fodrász

RTL Klub
-
  Ma 18:48 Bulvár

Jótékonysági akcióba kezdett egy fiatal szombathelyi fodrász, a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyen levágja az egészségügyi és a rendvédelmi dolgozók haját. A fodrászok többsége egyébként bezárt, mert saját magukat és vendégeiket is féltik a fertőzéstől.

Ne lepődjön meg, ha récefiókát lát egy ház tetején

A költésre készülő tőkésréce-tojókat vonzzák a magas épületek – hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.

Ne lepődjön meg, ha récefiókát lát egy ház tetején

A költésre készülő tőkésréce-tojókat vonzzák a magas épületek – hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.

Ne lepődjön meg, ha récefiókát lát egy ház tetején

A költésre készülő tőkésréce-tojókat vonzzák a magas épületek – hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.

A Pannon Egyetem Georgikon karán ebben a nehéz helyzetben sem áll meg az élet

Agrotrend
-
  Ma 18:47 Gazdaság

Dr. Tóth Zoltánnal, a Pannon Egyetem Georgikon Karának dékánhelyettesével beszélgettünk arról, hogy ebben a nehéz időszakban sem áll meg a felsőoktatás. Néhány tantárgy és gyakorlati ismeret tekintetében ez ugyan nehezen megoldható, de az oktatás folyamatos és az intézmény falain kívülről, digitális formában oldják meg a tanítást.

Az elmúlt 24 órában 180-nal nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma az Egyesült Királyságban

A tájékoztatás szerint az elmúlt 24 órában Angliában  százötvenkilenc, Walesben tizennégy, Skóciában hat, Észak-Írországban pedig egy emberéletet követelt a járvány. A halálos áldozatok életkora 32-től 98-ig terjed, és négyüket leszámítva mindannyiuknak más egészségügyi problémáik is voltak. Összesen 1284 koronavírussal kapcsolatos…

Rohamtempóban súlyosbodik a helyzet az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a koronavírus által fertőzöttek és a járvány áldozatainak száma. A Johns Hopkins egyetem és kórház hétfő déli adatai szerint eddig több mint 143 ezer amerikainál mutatták ki a fertőzést, a halottak száma pedig meghaladja a 2500-at.