Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 228 hír

Tíz civil szervezet kéri Kozma Ákos ombudsmant, ne nézze némán az Lmbtq-emberek kormányzati kirekesztését

Szerintük Kozmának törvényi és erkölcsi kötelessége lenne végre felszólalni egyszerre két jogsértő törvénytervezet ellen.

Koronavírus: a szakszervezet a téli szünet azonnali elrendelését kéri az iskolákban a kormánytól

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) arra szólítja fel a kormányt, hogy haladéktalanul rendelje el a téli szünetet mostantól annak eredetileg tervezett végéig, azaz 2021. január 4-ig.

Arra kíváncsi a CIA, vajon ti mennyire lennétek jó ügynökök

Eduline
-
 Ma 11:36Karrier

Nemrég egy egyszerű kérdést tettek fel, amire több ezer válasz érkezett. Ti mire tippeltek?

Együtt kérik civil szervezetek az ombudsman kiállását a gyermekek és LMBTQI emberek védelmében

10 civil szervezet közös levélben (a levél  ITT olvasható) fordult Kozma Ákos ombudsmanhoz, amelyben arra kérik, hogy haladéktalanul álljon ki a kormány törvénymódosítási javaslatai által hátrányosan érintettek, köztük a gyermekek és az LMBTQI emberek alapvető jogaiért. Ha Kozma Ákos ebben az ügyben is néma marad, az nemcsak tovább…

Csajok! Egyszerű tippek arra az esetre, ha befagy az autótok szélvédője

Femcafe
-
 Ma 10:52Utazás

Tekintettel arra, hogy nem mindenki tudja télen garázsban tartani a kocsiját, összeszedtünk pár filléres megoldást, hogy megkíméljünk titeket a reggeli stressztől, amit a befagyott szélvédő látványa okoz.

Új kerítést kapott a pécsbányai temető - Nem okoznak több kellemetlenséget az erdei vadak a sírkertben

Az erdei vadak betörése már régóta problémát jelentett a sírokat látogató hozzátartozónak és az üzemeltető BIOKOM Nonprofit Kft-nek a pécsbányai temetőben.

„Viccnek is durva” – reagált Deutsch Tamás arra, hogy kizárnák őt az Európai Néppártból

Több néppárti képviselő sértőnek találta, hogy a jogállam tiszteletben tartásához való ragaszkodásukat a nácizmushoz, illetve a kommunizmushoz hasonlítta Deutsch Tamás, ezért aláírásokat kezdtek gyűjteni a párton belül, a magyar politikus kizárása érdekében.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy

Azon töprengsz, vajon szerelmes vagy-e? Különösen boldog, izgatott és örömteli érzés fog el, amikor azzal a bizonyos személlyel együtt vagy, de ennél több kell ahhoz, hogy eldöntsd, mit jelentenek ezek az érzelmek valójában. Szerencsére mi összegyűjtöttük azt a 7 jelet, amely segíthet felismerni, hogy valóban szerelmes vagy-e.

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.

“Ez viccnek is durva” - reagált Deutsch arra, hogy kezdeményezik a kizárását

Az ügy tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli jogállamisági mechanizmusra - Deutsch Tamás ezt mondta arra, hogy kezdeményezik a kizárását a néppárti frakcióból a Gestapózása és ÁVÓ-zása miatt.

Kéri László: végtelen nagy hazugság és giccs az egész Orbán-korszak

A jobboldal az elmúlt évszázad legnagyobb formátumú politikusaival, Tisza Kálmánnal, Bethlennel sőt, Roosevelttel, Helmut Kohllal egy sorban említve dicsőíti Orbánt, aki Kéri szerint inkább egy fordított Midasz király – bármilyen aranyhoz is nyúl, szarrá válik a kezében.

Kéri László: végtelen nagy hazugság és giccs az egész Orbán-korszak

A jobboldal az elmúlt évszázad legnagyobb formátumú politikusaival, Tisza Kálmánnal, Bethlennel sőt, Roosevelttel, Helmut Kohllal egy sorban említve dicsőíti Orbánt, aki Kéri szerint inkább egy fordított Midasz király – bármilyen aranyhoz is nyúl, szarrá válik a kezében.

Új kerítést kapott a pécsbányai temető

Az idők folyamán az egyes kerítésszakaszok elhasználódtak, vagy ellopták, megrongálták őket. Mivel a temető közvetlenül határos a Mecsek egyik legnagyobb összefüggő erdőjével, így a környezetében honos hazai nagyvadak (gímszarvas, vaddisznó, őz) jelenléte folyamatos volt a területen. A nagyvadállomány, gátló akadály híján…