Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Petíció indult Iohannis nemzetközi kitüntetésének visszavonásáért

Állampolgári kezdeményezés indult annak megakadályozására, hogy Klaus Iohannis román államfő megkaphassa a Károly-díjat – közölte pénteken honlapján a Magyar Nemzet. A napilap cikke szerint a CitizenGo platformon indított kampány támogatókat toboroz, a kezdeményezők így tiltakoznának a román elnök kitüntetése ellen. A…

Kijöttek a végleges adatok: nagyot esett a német gazdaság

Németország hazai összterméke (GDP) 2,3 százalékkal csökkent az idei első negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - közölte a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) hétfőn végleges adatként.

Árvalányhaj túrán jártak a nemzeti parkban

Baon
-
  Ma 09:52 Belföld

Májusban csodálatos árvalányhajtenger borítja be a Fülöpházi buckavidéket. Itt nyílik a kék szamárkenyér, és a kis termetű félcserje, a naprózsa is.

Ez is egy lehetőség: így még biztosan nem látta edzeni Khloé Kardashiant

Blikk
-
  Ma 09:52 Bulvár

Nem biztos, hogy a legegyszerűbb megoldás volt, de legalább anya és lánya együtt töltötték az időt.

Majdnem három hete nem jelentettek új fertőzöttet Montenegróban

Ha ez még egy hétig így marad, hivatalosan is bejelentik a járvány végét. Szerbiában másodszor fordult elő, hogy 24 óra alatt nem volt halálos áldozata a Covid-19 betegségnek, ami a szakértők szerint azt jelenti, hogy gyengül a járvány az országban.

Késsel ment a dohányboltba egy 20 éves férfi - nem cigarettáért

Egy helyi férfi késsel a kezében követelte a bevételt az egyik kaposvári dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült. A rendőrök két órán belül - bűntársával együtt - elfogták. A két férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesz

Koronavírus: berobbanhat a magyarországi járvány, ha erre nem figyelnek

Napi
-
  Ma 09:51 Belföld

Az éttermeknek Magyarországon is megtiltották, hogy bekapcsolják a légkondícionálókat, mert az segítheti a SARS-CoV-2 terjedését. Az irodákban viszont mehetnek a berendezések, ezzel gyorsítva a vírus fertőzésveszélyét.

Nemzetközi Trianon-konferenciának ad otthont Makó

Vásárhely24
-
  Ma 09:45 Belföld

A makói Szirbik Miklós Egyesület a trianoni békediktátum aláírásának a centenáriumára egy nemzetközi konferenciát szervez – közölte a Rádió7.

Tyson: Nem fogjátok elhinni, kikkel bunyózom

24.hu
-
  Ma 09:44 Sport

Hamarosan jön a nagy bejelentés, azt ígéri.

Koronavírus - Tovább csökkent a fertőző személyek száma és nem halt meg egy koronavírusos sem vasárnap Szlovákiá…

645 tesztből, melyeket vasárnap vizsgáltak ki a laborokban, csupán 2 lett pozitív, mindketten állami karanténban vannak. Összesen így már 159 059 tesztet végeztek el, az eddig azonosított fertőzöttek száma pedig 1511. A halálos áldozatok száma maradt 28, a gyógyultaké pedig ezúttal 6-tal nőt, pillanatnyilag 1307. Összességében az aktív…

A kukorica hiánytüneteinek kezeléséről nem csak profi termelőknek

Magro
-
  Ma 09:37 Gazdaság

A növénytermesztőknek az ismert makroelemeken (pl. nitrogén, foszfor és kálium) kívül mikroelemeket (pl. bór, cink, mangán, molibdén, réz és vas) is ki kell juttatnunk. Annál is inkább, mert utóbbiakat a növények maguk nem tudják előállítani. A tápelemeket időről-időre pótolni kell, csak nem mindegy, hogy melyik növénynek mikor és milyet juttatunk

Buliztak egy német étteremben, 18 új fertőzött lett

24.hu
-
  Ma 09:32 Külföld

A tulajdonos állítja: minden higiéniai előírást betartottak.

Kellemen Anna ilyen ruhában még nem pózolt

Life
-
  Ma 09:32 Életmód

Kellemen Anna ilyen ruhában még nem pózolt

107 ember fertőződhetett meg egy templomi szertartáson Németországban

Liner
-
  Ma 09:31 Külföld

Bejelentették a német hatóságok, hogy megpróbálják felkutatni az összes személyt, aki május elején jelen volt a frankfurti templomi szertartáson, ahol több mint 107 ember fertőződött meg az új koronavírussal.

A kis gazdáját nem feledte el

Boon
-
  Ma 09:30 Életmód

Születésnapi poszttal lepte meg egykori kölyöknevelőjét Müzli, a vakvezető kutya.