Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Katona György polgármesterrel település szépítésről, építésről beszélgettünk - Rézsűkaszás kistraktor segíti a parkgon…

Kalohírek
-
 Ma 08:16Megyei

„A parkosítás, virágosítás soha nem veszik kárba, mert bennünket gyarapít, bennünk kelt szebb érzéseket, teszi szebbé, gazdagabbá a mindennapjainkat és ünnepeinket.”

A brutális dada és óvónő ebéd közben kis híján megölte az ovist

Kiskorú veszélyeztetéséért 120 óra közérdekű munkára ítélt egy Fejér megyei dadát és két óvónőt a Székesfehérvári Járásbíróság, mert erőszakkal etettek egy kiscsportos ovist. A három és fél éves gyermek a többi társával együtt gyanútlanul ült az asztalnál az ebédet várva, amikor két óvónő lefogta a kezét, a dadus néni pedig kanállal tömte szájába a

11+1 kedvenc filmünk a sportról, ha egy kis extra motivációra lenne szükséged

Az ilyen szürke, hideg időben amúgy sincsen sok kedve az embernek mozogni, most pedig a lehetőségek is sokkal szűkebbek, ezért összegyűjtöttük kedvenc filmjeinket különböző sportágakról, amelyek egy kis extra löketet adnak – akár ahhoz, hogy elkezdj sportolni, akár ahhoz, hogy elérd a kitűzött céljaidat.

Hipp-hopp, rajzfilmen már 40 éves a kis Vuk!

„Egyedül vagyok, kicsi vagyok, éhes vagyok! Segítsetek Vuknak, a kis rókának!” – ez csak egyetlen szállóigévé lett részlet a Vuk-filmből, amelyet kereken negyven éve mutattak be. De hogyan fogadták annak idején a nézők, és mit gondolt róla Dargay Attila? Utánanéztünk az Arcanum adatbázisában.

Kisbusz csapódott korlátnak Nyírturánál

Megyei katasztrófavédelmi összefoglaló.

Előléptetési kisokos: 7 tipp, hogy közelebb kerülj egy magasabb pozícióhoz

egy.hu
-
 Ma 08:04Életmód

Sokan vágynak az előléptetésre, a kívánt jutalom azonban sokszor mégis várat magára. Valahogy mindig más kapja a jobb ajánlatot, pedig úgy érezzük, mi is mindent megtettünk azért, hogy végre feljebb lépjünk a munkahelyi ranglétrán. A „görcsös” akarás gátolhat benneteket az ambíciótok elérésében, de ennek elengedése sem…

Kis balatoni korrupció

Index
-
 Ma 08:04Belföld

Laposa Bencének, a pénzosztónak a maga felé hajlik a keze.

„Crossmotort” kapott harmadik születésnapjára Cooky kisfia

iFaktor
-
 Ma 08:00Bulvár

A kis Nátán hatalmas örömmel vette át a születésnapi ajándékát, amelyet édesanyja és édesapja is megosztott a közösségi oldalán.

Elfajult a vita: Szinetár Dóra ismét visszavágott Apáti Bencének

Egy interjúval indult az üzengetés. A balettigazgató beperelte a lapot, vesztett, de most a színésznővel is a bíróságon folytathatja.

Nemzetépítések, ha találkoznak I.: az ukrán-magyar konfliktus és a kisebbségi jogok

A magyar külügyminiszter szerdán Kijevbe utazik. A helyzet komoly, ha a szokásos, nyilvános üzengetéshez képest ez a két ország konfliktusát tárgyalással igyekszik rendezni. De olyan sem volt még, hogy kisebbségi magyar politikus ellen hazaárulás miatt nyomozzanak. Mi vezetett idáig?

Tesztelés: 264 teszt lett pozitív Dunaszerdahelyen, 46 Kisudvarnokban

Dunaszerdahelyen az önkormányzati tesztelés utolsó napján 1508 tesztből 75 lett pozitív, az arány pedig az eddigi legmagasabb, 4,97%. Erről a Dunaszerdahelyi.sk számolt be. Múlt péntektől a városi tesztelés során 9584 tesztet végeztek el, ezek 2,75%-a, összesen 264 teszt lett pozitív. Ez a szám természetesen nem tartalmazza az egyébként is…

Felháborító: egy 11 éves kislányt megerőszakolt és teherbe ejtett a család barátja

A férfi próbálta tagadni szörnyű tettét, de a szülők váltig állítják igazukat. Mindig máshova csalta el a bakfist, aki nem tudta megvédeni magát.

Egy "kis komolyság" is csatlakozik mostantól az állatvédelem ügyéhez

Megalakult az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja, tevékenységéről Vetter Szilvia intézményvezető beszélt az InfoRádióban.

Újabb békülési kísérlet – Szijjártó Péter Kijevbe utazik

– Nem jutott végleg zsákutcába a párbeszéd – mondta el lapunknak Ruszlan Bortnik politikai elemző.

Veczán Zoltán: Kiáltvány egy igazán elnyomott kisebbségért!

Az időbeosztás és az előre tervezés a fehér felsőbbrendűség egyik legelterjedtebb példája!