Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 190 hír

Rég nem látott nagyságú tüntetés Putyin ellen

A megmérgezése után Oroszországba visszatért, őrizetbe vett ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij hívta utcára az embereket.

Lőfegyverekhez juthatnak az ukrán állampolgárok

Nyugat
-
 Tegnap 20:09Megyei

Az ukrán parlament jogvédelmi bizottsága elfogadta és támogatja a lakossági fegyverviselést engedélyező és szabályozó törvénytervezetet. 

Joe Biden a mexikói elnökkel egyeztetett az új washingtoni kormány bevándorlási politikájáról

Az új washingtoni kormány bevándorlási politikájáról egyeztetett Joe Biden amerikai elnök Manuel López Obrador mexikói államfővel – közölte a Fehér Ház szombaton. Biden véget vetne az elődje, Donald Trump által követett szigorú bevándorlási politikának, és a migráció kiváltó okait kezelve szeretné csökkenteni a menekültáradatot. Az új elnök…

Az új kormány bevándorlási politikájáról egyeztetett Biden a mexikói elnökkel

Biden véget vetne az elődje, Donald Trump által követett szigorú bevándorlási politikának.

Több tízezer tüntető, kétezernél is több előállítás: rég nem volt ekkora Putyin-ellenes megmozdulás

Szibériában -50 fokban is kimentek tüntetni, de Putyin palotájának környékén is volt tiltakozás. A rendőrök kőkeményen csaptak le a tüntetőkre, Navalnij csapata pedig azt ígéri: folyatják.

Biden a mexikói elnökkel egyeztetett az új kormány bevándorlási politikájáról

Az új washingtoni kormány bevándorlási politikájáról egyeztetett Joe Biden amerikai elnök Manuel López Obrador mexikói államfővel - közölte a Fehér Ház szombaton.

A királynő, aki csak a férjének volt hajlandó behódolni

Egyike volt a történelem leghosszabb ideig uralkodó fejedelmeinek, korszakot neveztek el róla, és a világtörténelem talán legnagyobb birodalma felett uralkodott. Viktória királynő Nagy-Britannia és Írország, az Egyesült Királyság királynője és India császárnője 120 éve hunyt el.

Megsemmisítheti a küldeményeket az ukrán Nova Posta

Számos lakossági panasz érkezik az ukrajnai postaszolgálat új szereplőjére, a

Ki az az ember, aki szembe mer szállni Putyinnal?

Borsod24
-
 Tegnap 15:39Külföld

A napokban ismét bejárta a világsajtót annak az orosz ellenzéki politikusnak a neve, akit tavaly mérgezés gyanújával szállítottak kórházba Németországban, ahol kimutatták a szervezetében egy idegméreg jelenlétét. A közvélemény arra jutott, hogy minden bizonnyal Putyin keze van abban, hogy az ellene már nem egyszer szembeszegülő Alekszej…

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

A Google és a francia kiadóvállalatok egyik lobbiszervezete megegyezett annak a részleteiről, miként fizet majd egy szerzői jogi megállapodás keretei között az internetes óriás az általa felhasznált online tartalomért. Ez az első ilyen egyezség Európában.

Rendőrök zavarják szét a Putyin ellen tüntetőket, Navalnij feleségét is elvitte a karhatalom

Oroszország sok városában tüntettek szombat délután a Németországból való visszatérése után múlt vasárnap azonnal őrizetbe vett ellenzéki, Alekszej Navalnij mellett, s a rendőröknek nem sikerült megakadályozniuk, hogy Moszkva belvárosában is összegyűljenek az ellenzékiek. Pedig azt egyenruhások sorra viszik el a demonstrálókat,…

Koronavírus: ismét vörös zónába került Magyarország az ukránoknál

Ukrajnában továbbra sem lassul a koronavírus-fertőzés terjedése, szombatra is csaknem ötezer új beteget jegyeztek fel, csupán 420-szal kevesebbet a megelőző napinál. Magyarországot pedig ismét a vörös zónába sorolta keleti szomszédunk.

Navalnij szabadon engedését kérte Putyintól az Európai Tanács elnöke

Charles Michel, az európai uniós országok vezetőit tömörítő Európai Tanács

Az ukránok tavasz végén vásárolhatják meg a koronavírus elleni vakcinákat a patikákban

Az ukrajnai gyógyszertárakban körülbelül tavasz végén, nyár elején jelenhetnek meg a koronavírus elleni vakcinák, azonban a kormány ingyenes oltásokat szeretne biztosítani a lakosságnak.