Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsonynak négyest adtak, Orbánt inkább gyanakvással figyelték a hvg.hu olvasói

HVG
-
  Ma 07:00 Belföld

Kisebb-nagyobb mértékben, de a kormány hatalmi ambícióit látta olvasóink döntő többsége a különleges jogrend mögött, ennek ellenére nagy részük betartotta a szabályokat. Május közepén kérdeztük oldalunk látogatóit arról, hogyan érintette őket a járvány, mit gondolnak a kormány, illetve a polgármesterek tevékenységéről. Most az utóbbi adatokat…

Orbán elmúlt 10 éve egy frenetikus videóban

Zsúrpubi
-
  Ma 04:30 Vélemény

Nem, itt most nem a 10 év alatt nehezen összekuporgatott megtakarításairól lesz szó. Bár abból is jó sok szerepel az alkotásban.

Híve most inkább kihagyta Orbánt a Soros-támogatások elbeszélésből

Klubrádió
-
  Ma 04:16 Vélemény

Egyetlen helyen sem tartotta fontosnak megemlíteni a Soros-birodalom születése címmel írt friss tanulmányában Békés Márton jobboldali történész a Fidesz vagy Orbán nevét.

Orosz felmérés: 65 százalékos Putyin támogatottsága

A május elején mért 61-ről a múlt hétre 65 százalékra emelkedett azoknak az oroszoknak az aránya, akik pozitívan viszonyulnak Vlagyimir Putyin elnöki tevékenységéhez – derült ki a VCIOM orosz állami közvélemény-kutató intézet pénteken nyilvánosságra hozott felméréséből. Mihail Misusztyin miniszterelnök támogatottsága ugyanebben az…

Pöfékelve ünnepelte születésnapját Ludovic Orban egy kormányirodában

Maszol
-
  Tegnap 21:03 Határtalan

Politikai források szerint felvétel a miniszterelnök születésnapján készült.

Magyar űrhajóst küldene az Orbán-kormány 2025-ig a Nemzetközi Űrállomásra

Továbbra is célunk, hogy magyar űrhajóst küldjünk a Nemzetközi Űrállomásra az évtized közepéig - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, az Európai Unió űrtevékenységért felelős minisztereinek pénteki videokonferenciáján.

Schmitt Pál nem helyesírást tanít az új, Orbán Ráchel-közeli diplomataakadémián – havi 250 ezret fizetnek a diákoknak

Hírhatár
-
  Tegnap 20:25 Belföld

Szijjártó Péter tavaly novemberben, a Fidelitas 16. tisztújító kongresszusán jelentette be, hogy elindul a Magyar Diplomáciai Akadémia. Elvégzése előfeltétele lesz annak, hogy valaki csatlakozhasson a külügyminisztérium állományához, de itt készítik fel a leendő nagyköveteket és főkonzulokat is a külszolgálat előtt.

Az Orbán-kormány elmúlt tíz évét dolgozta fel az Alapjogokért Központ

Bemutatták a 2010 és 2020 közötti kormányzást vizsgáló elemzés első részét.

Az Orbán-kormány elmúlt tíz évét dolgozta fel az Alapjogokért Központ

Kemma
-
  Tegnap 20:04 Belföld

Bemutatták a 2010 és 2020 közötti kormányzást vizsgáló elemzés első részét.

Visszavágtak Orbánnak: Unokáinknak a paksi erőmű és a Budapest-Belgrád vasút hitelét kell majd visszafizetniük

ATV
-
  Tegnap 19:50 Belföld

Újabb nemzeti konzultáció lesz, ezúttal a koronavírusról, a gazdaság újraindításáról és a válságkezelésről – jelentette be a miniszterelnök az állami rádióban. A DK élesen bírálta a kormány döntését, a párt inkább a válságkezelésre fókuszálna. A miniszterelnök az Unió válságkezelő csomagjával kapcsolatban azt mondta: rossz esetben akár…

65 százalékos Vlagyimir Putyin támogatottsága

A május elején mért 61-ről a múlt hétre 65 százalékra emelkedett azoknak az oroszoknak az aránya, akik pozitívan viszonyulnak Vlagyimir Putyin elnöki tevékenységéhez - derült ki a Vciom orosz állami közvélemény-kutató intézet pénteken nyilvánosságra hozott felméréséből.

„Az Orbán-kormány költségvetése a cserbenhagyás költségvetése”

Munkahelyek százezreit menthették volna meg, ha az MSZP ajánlásait beépítik a költségvetésbe – így tömegek munkája szűnhet meg – nyilatkozta pénteki online sajtótájékoztatóján Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke.

A nővéreknek csak taps jut, de a határon túli papok jövedelempótlékát busásan megemelnék Orbánék

Két lépésben, júniustól és januártól megduplázódik a kistelepüléseken szolgáló lelkészek, papok, rabbik kiegészítő jövedelempótléka – közölte Balog Zoltán társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos pénteken. Az eddig

Megduplázza az Orbán-kormány a kistelepüléseken szolgáló lelkészek, papok, rabbik támogatását

Ezt követően várhatóan a jövő héten dönt a kormány a külhonban szolgálatot teljesítő papok, lelkészek jövedelempótlékának emeléséről.