Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hulk nem okozott csalódást – a védő szerelni akarta, hamar megbánta

NSO
-
 Ma 13:07Foci

Hulk vasárnap debütált új csapatában, a brazil Atlético Mineiróban, s azonnal fel is hívta fel magára a figyelmet. Igaz nem egy parádés gól vagy szemtelen csel látható az alábbi tartalomban, de ennél látványosabb „váll volt spori” videó nem igazán található az interneten – ezt még a szuperhős névrokona is megirigyelné. 

A szigorítások nem befolyásolják a lakáspiacot

Öt éve nem tapasztalt magasságba emelkedett a családi házak építése.

Németh Lajos is megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Origo
-
 Ma 13:02Bulvár

Nagyon boldog, a kínai vakcinát kapta.

Kevesebb bevételből gazdálkodnak, önerős beruházások nem lesznek Csepregen

A képviselők elfogadták a költségvetés idei tervét, az önkormányzati bevételeket 15 millió forinttal alátervezik a tavalyihoz képest, 115 millió forinttal számolnak.

Elhunyt Balázs Béla, a magyarországi és nemzetközi csillagászat meghatározó alakja

Életének 86. évében elhunyt Balázs Béla csillagász, professzor emeritus, a magyarországi és nemzetközi csillagászat meghatározó alakja - közölte a család az MTI-vel szombaton. Felidézték: Balázs Béla korábban több mint 20 évig volt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Csillagászati Tanszékének vezetője, a nyolcvanas évek közepén…

Vona Gábor szerint Karácsony Gergely lesz Orbán kihívója

Karácsony Gergelyt tartja legesélyesebbnek Vona Gábor, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje legyen. A Jobbik volt elnökét a napokban többen kapacitálták arra, hogy ő is szálljon be a meccsbe. Vona szerint cudar nehéz lesz az ellenzéknek vidéken győzni.

Kislánya lesz Meghannak és Harry hercegnek

Az örömhírről a sussexi hercegnő és férje számolt be az Oprah Winfreynek adott interjújában, ahol Meghan szörnyű titkokat is elárult a brit királyi családról.

Jó, hogy itt vagy! Irodalmi pályázatot hirdet a Starbucks 

BDPST24
-
 Ma 12:52Életmód

A Starbucks idén ismét meghirdeti hagyományos költészetnapi versíró pályázatát. A Jó, hogy itt vagy! témájú felhívás célja, hogy egy kihívásokkal teli időszakban is teret adjon az irodalom iránt fogékony és lelkes jelentkezőknek, akik ezáltal széles közönséggel oszthatják meg érzéseiket, gondolataikat és véleményüket. A pályázatra március 31-ig vár

Még drágább lesz a cigaretta

1700 ft körül lesz egy dobozos termék átlagára. Várhatóan rövidesen emelkedni fog a dohánycikkek ára Magyarországon. Jelzésértékű, hogy a kétlépcsős jövedékiadó-emelés első, januári szakaszához közeledve a trafikok már decemberben elkezdtek árat emelni – írta a Világgazdaság. A lap szerint a korábbi adó- és áremelések összefüggései…

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal ellenőrzéséről

ÁSZ
-
 Ma 12:48Gazdaság

A központi költségvetési szervek körébe tartozó, középirányítói feladatokat ellátó Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalra ellenőrzésében az ÁSZ azt értékeli, hogy az NSZFH a feladatai szabályszerű ellátásával elősegítette-e az irányítása alá tartozó intézmények közfeladatainak szabályszerű és hatékony ellátását.

Bear Grylls lehetett volna James Bond, de nemet mondott

A világ legismertebb túlélője, a Bear Grylls azt mondja, hogy annak idején megkeresték James Bond szerepével, de nemet mondott a szerepre.

Zacher Gábor: Nem fog összeomlani az egészségügy, mert nem hagyjuk

A kórházi kapacitás már most a végét járja – mondta a toxikológus a 168.hu-nak. Zacher Gábornak naponta három-négy vagy annál is több beteggel kell közölnie, hogy lélegeztetőgépre fogják kapcsolni, és lehet, soha többet nem ébred fel. „Nem fog összeomlani az egészségügy, mert nem hagyjuk. Ha kell, túlórázunk, kidolgozzuk a belünket,…