Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapest fényei a világűrből

Fantasztikus fotó készült az éjszakai Budapest fényeiről - a Nasa által május 26-án közreadott felvételt a Nemzetközi Űrállomás (Iss) legénységének tagjai készítették. A fotón jól látszik, hogy hol Led-es a közvilágítás, annak ugyanis fehér fénye van, míg a város nagy részén még a jól megszokott, sárga éjszakai fényeket látjuk.

Nyárig már aligha lesz bajnoki meccs Komáromban, két játékos már biztosan nem tér vissza a csapathoz

Körkép
-
  Ma 18:34 Sport

Hivatalos döntés a II. ligát irányító bizottság május 27-i ülése után várható

11 éves rekord dőlt meg: 50 fokos kánikula pusztított Indiában

Több helyen ötven Celsius-fokos hőség tikkasztotta kedden India északi, nyugati és középső vidékeit: Uttar Prades, Rádzsasztán, Mahárástra, Madhja Prades, Bihár és Dzshárkhand államokat – írja az index az MTI nyomán.

Június közepén lehet vége a veszélyhelyzetnek - Az ingyenes parkolás és az adókedvezmények júliustól szűnnek meg

Két héten belül megszavazhatja az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és különleges jogrendi állapot megszüntetését - jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Ingyenes autósmozi lesz Újpesten

 Június 5-én az Újpesti Piac előtti zárt területen nyit a önkormányzat által létrehozott ingyenes autós mozi. Bedő Kata, alpolgármester elmondta, hogy: “Egy ideje azon törtük a fejünket, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre hogyan reagáljunk, hogy a már sok hete a négy fal közé szorult újpesti családok…

Belső Erzsébetváros, amikor végre vége a kijárási korlátozásoknak

Vagy két hónapot "maradtunk otthon". Hogy vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra. A végén még az iskolába és munkába járás is elkezdett hiányozni, nem csak a barátok-italok-beszélgetések.És természetesen, a vendéglátósoknak nem csak a vendégek hiányoztak, a bevétel is. Ami nélkül nem lehet meg sem elegáns kávézó, sem…

A világbajnok Berecz Zsombor Horvátországban készül az olimpiára

Úgy érzi, a kimaradás nem lesz befolyással az ötkarikás szereplésére.

Előreláthatóan még egy hónapig lesz ingyenes a parkolás

Két héten belül megszavazhatja az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és különleges jogrendi állapot megszüntetését - jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Az ingyenes közterületi parkolás és a veszélyhelyzet idején meghozott…

Jobban látható lesz a Windows 10-ben lévő szövegkurzor

SG
-
  Ma 18:20 Infotech

A Microsoft még jobban szeretne segíteni a gyengénlátó embereknek.

Így lesz a tankolásnál is egyszerűbb a villanyautók töltése

Megjelent az első Plug&Charge képes villámtöltő. A teljes anyag Így lesz a tankolásnál is egyszerűbb a villanyautók töltése címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Érkezik a Sony új csúcskészüléke, jó drága lesz

Metabro
-
  Ma 18:06 Gaming

Cserébe minden benne lesz, ami 2020-ba elvárható egy zászlóshajótól.

Még annál is nagyobb lesz a baráti bank

Azenpenzem
-
  Ma 18:03 GazdaságOTP

Ma bejelentették, hogy a Budapest Bank (BB) is csatlakozik a Takarék és az MKB együttműködéséhez. A meglepő az lett volna, ha nem így alakul a történet.