Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A séf és a sommelier is ott lesz velünk a konyhában, ha jelentkezünk erre a főzőestre

Travelo
-
 Ma 18:22Utazás

A résztvevők Varga Krisztián kreatív séffel dolgozhatnak együtt online.

Mégsem lesz decemberben tömeges tesztelés Szlovákiában

Habár korábban Igor Matovič miniszterelnök belengette, hogy a karácsonyi ünnepekig legalább három alkalommal elvégezhetik az antigéntesztes mintavételezést a lakosságon, végül kihátrált az ötlet mögül.

Karácsonykor szükség lesz a diákmunkára!

Kommunikációs gyakornoki állást ugyanúgy hirdetnek, mint pénzügyi asszisztenst, irodai kisegítőt, gyártásvezető gyakornokot és futárt

Advent - Csendes ünneplés lesz az idén a budapesti Szent István-bazilikánál

Rendhagyó karácsonyi programsorozatot ígérnek a budapesti Szent István téren a Bazilikánál.

Az idei karácsony más lesz, de az ünnepkör holnap megkezdődik

Holnap már meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún: november 29-én lesz advent első vasárnapja, a vízkereszt utáni első vasárnapig tartó karácsonyi ünnepkör és az egyházi év kezdete.

Sportdiplomáciai siker: lesz magyar minden vizes bizottságban

Budapest adhat otthont az Európai Úszószövetség (LEN) következő kongresszusának 2021. szeptemberében.

Szutyadék idő lesz

Nyugaton azért néhol kisüthet a nap. Európában a Földközi-tenger nyugati medencéjében sekély ciklon örvénylik, amelynek területén sok a felhő, és több helyen fordul elő eső, zápor, helyenként zivatar. A hevesebb csapadékgócokban 50 mm-t meghaladó csapadékmennyiség is előfordul.Európa középső részén, a kontinens északnyugati részén,…

Advent: Az idei karácsony más lesz, de simogatja a lelket a szeretet

Holnap már meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún, s bár az idei karácsony valószínűleg más lesz, mint az eddigiek, erre az élményre nem hathatnak ki az idei év eseményei.

Te tudod, mitől lesz tökéletes a házi nokedli? Íme a titok!

Blikk
-
 Ma 16:37Recept

A nokedli az egyik legegyszerűbb köret, mégsem sikerül mindig tökéletesre. Van azonban egy olyan hozzávaló, ami garantálja a sikert. Ha nem hiszed, próbáld ki!

Az év vége közeledtével jóval több mint 900 rendőr kérvényezte a leszerelését

A tavalyi évhez képest ez növekedést jelent, mivel a múlt évben 620 rendőr döntött a leszerelés mellett. A TASR hírügynökséget minderről a belügyminisztérium sajtóosztálya tájékoztatta. Jelenleg 20 ezer rendőr van szolgálati jogviszonyban. Sokan szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni, emiatt a belügyminisztérium megemlítette a tervezett…

Kötelező lesz a jegyelővétel a győri és a soproni autóbusz-állomásokon

December elsejétől a pénztárak nyitvatartása alatt az autóbusz-vezetőknél nem lehet majd jegyet vásárolni.

Hatvan nap egy hatvanöt alattiért: nem lesz mindennapi kenyér

Azonnali hatállyal bezáratta a rendőrség a nagyatádi Európa Pékség boltját. Az időseknek kialakított idősávban kiszolgáltak egy hatvan feletti férfit, akiről kiderült: még nem töltötte be a hatvanötödiket.