Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 232 hír

Tovább nehezíti a vendéglátósok életét a kormány: a járvány alatt csak nyitott terasszal működhetnek. Télen is!

Nincs még egy gazdasági szektor, amely akkora anyagi károkat szenvedett volna el a járvány első, illetve második hulláma során, mint a vendéglátóipar. Számos vállalkozás jutott a tönk szélére, szakági elemzők szerint akár 60%-uk is végleg lehúzhatja a rolót. A hatóságok most újabb rendelettel nehezítik a dolgukat!

Pozitívan kezdett a BUX, mínuszban nyitott Európa

VG
-
 Ma 09:17Pénzügy

A BUX 0,08 százalékos plusszal nyitott. Az Európai tőzsdeindexek csökkenéssel kezdték a napot. 360 forint fölött az euró.

Csaknem 600 ezerrel nőtt a világon a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma

A szakértők szerint a regisztrált esetek száma nem tükrözi a valós fertőzöttséget, mert az egyes országban korlátozott a tesztek száma.

Szerelmes Puskásba!?

Szon
-
 Ma 07:42Sport

Az ajaki származású, Junior Prima-díjas színésznő is tevékeny részt vállalt az új magyar musicalben.

Csaknem 3 milliárd forintos beruházás a SPAR-nál: két új szupermarketet nyitott, négyet felújított a vállalat

Két új City SPAR szupermarketet nyitott a fővárosban a kiskereskedelmi áruházlánc. Ezeken kívül, a napokban egy-egy megújult áruházat vehettek birtokba a vásárlók Budapesten, Dunakeszin, Petőházán és Székesfehérváron is. A fejlesztések összértéke megközelíti a 3 milliárd forintot.   „Mozgalmas időszak a mostani ősz a vállalat…

Első helyen nyitott az új Kalapács lemez, összesen 6 kiadvánnyal szerepelnek a sikerlistán

Vaskarika
-
 Ma 07:15Zene

Első helyen nyitott a MAHASZ Album Top 40 slágerlistáján a Kalapács november 6-án megjelent “Világvégre” című új albuma, ám további 5 lemezzel szerepelnek rajta, melyek között harmadik helyen van a "Kikalapált dalok", a 30 zenekar részvételével készült dupla feldolgozáslemez is.

A Fidesz frakcióvezetője a büdzséről és a kanizsai arénáról

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Az elmúlt napokban sikerült Balogh László polgármesternek megfelelő egyensúlyba hoznia a város költségvetését, melyet az idei járványhelyzettel és gazdasági nehézségekkel terhelt évben a többségi baloldali ÉVE-frakció átgondolatlan költései is súlyosbítottak – mondta Szabó Szilárd, a kanizsai Fidesz-frakció vezetője csütörtökön a költségvetést…

Csaknem 3 milliárd forintos beruházás a SPAR-nál: két új szupermarketet nyitott, négyet felújított a vállalat

Két új City Spar szupermarketet nyitott a fővárosban a kiskereskedelmi áruházlánc. Ezeken kívül, a napokban egy-egy megújult áruházat vehettek birtokba a vásárlók Budapesten, Dunakeszin, Petőházán és Székesfehérváron is. A fejlesztések összértéke megközelíti a 3 milliárd forintot.

Városi ütközet a veszprémi Arénában

Újra történelmi kézilabda-mérkőzést rendeznek pénteken, ahol a Telekom Veszprém a Veszprémi KKFT alakulatát fogadja a férfi kézilabda NB I.-ben.

Csaknem hatezer védőmaszkot kapnak a háziorvosok Baranyában

A Baranya segít program a pécsi alapellátásban dolgozó szakembereket is kisegíti.

Ma nem nyitottak ki az amerikai tőzsdék

Hálaadási ünnep miatt csütörtökön nem nyitottak ki a New York-i tőzsdék, és pénteken is rövidített kereskedés lesz, a börzék közép-európai idő szerint 19 órakor zárnak.

Unaloműzés karantén idején: az angol királynő saját szeszfőzdét nyitott

ContextUs
-
 Tegnap 16:00Életmód

A szépkorú brit királynőről kevesen tudják, hogy nagy gin-szakértő hírében áll.

Jövő műhely nyitórendezvény

MNL
-
 Tegnap 13:55Kultúra

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat támogatást nyert "Itthon, együtt, közösen Szabolcs-Szatmár-Beregben" című pályázata megvalósítására, amelynek Jövő műhely nyitó rendezvényét 2020. november 18-án tartották.