Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Február óta nem ölelhette meg egymást az idős pár, most mégis együtt ünnepelhették 66. évfordulójukat

Hosszú hónapok teltek el anélkül, hogy találkozhattak volna, most viszont bepótolták az ünneplést.

A művészet, az együttműködés és a kreativitás ünnepe volt a CAFe Budapest

kultura.hu
-
  Tegnap 17:56 Zene

Több száz kortárs zenei, színházi, könnyű- és világzenei, képzőművészeti és dzsesszprogram, opera- és táncelőadás, premierek és magyarországi bemutatók valósultak meg több mint 52 budapesti helyszínen október 9. és 25. között a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon.

Lengyelországban zárva lesznek a temetők a Mindenszentek ünnepe körüli napokon

Így kívánják megakadályozni sok ember torlódását a sírkertekben és a tömegközlekedésben.

A művészet, az együttműködés és a kihívásokon felülkerekedő kreativitás ünnepe volt a 29. Cafe Budapest Kortárs Műv…

BDPST24
-
  Tegnap 17:32 Zene

A művészet, az együttműködés és a kihívásokon felülkerekedő kreativitás ünnepe volt a 29. Cafe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál Október 9. és 25. között, a 29. Cafe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál 17 napja során fokozott biztonsági előírások közepette több száz kortárs zenei, színházi, könnyű- és világzenei, képzőművészeti és…

Lengyelországban zárva lesznek a temetők a mindenszentek ünnepe körüli napokon

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket a Mindenszentek ünnepe körüli napokon - jelentette be pénteken Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő.

Ünnepi fénybe öltözik a Reök-palota, indul a Szabadtéri karácsonyi bérletakciója

Hétfőn megkezdi az ünnepi készülődést a Szegedi Szabadtéri Játékok: a városban elsőként az európai szépségű szecessziós épület, a Reök-palota pompázik karácsonyi fényekben. Ezen a napon indul a fesztivál karácsonyi bérletakciója is, idén ötféle konstrukcióból választhatnak a színházrajongók.

Kemény lengyel döntés: zárva lesznek a temetők a Mindenszentek ünnepe körüli napokon

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket a Mindenszentek ünnepe körüli napokon - jelentette be pénteken Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő.

Lengyelországban zárva lesznek a temetők a hétvégi ünnepek alatt

A lengyel kormányfő arra kérik az időseket, hogy most ne találkozzanak rokonaikkal.

Vánsza Pál: Családi örökség ez a történelemszemlélet

A Magyar Politikai Foglyok Szövetségének (POFOSZ) megyei elnöke, Vánsza Pál Maléter Pál-emlékérmet vehetett át Benkő Tibor honvédelmi minisztertől az 1956-os forradalom és szabadságharc idején tanúsított önfeláldozó magatartása, az akkori események eszmeiségének megőrzése és ápolása érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.

Hogyan ünneplik a Halloweent Magyarországon?

Behír
-
  Tegnap 15:18 Belföld

Az angol Halloween szó szerinti fordításban a mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. Ősi, kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet – a Samhain-t, vagyis “a nyár végét”, ilyenkor egyszerre hódoltak a napistennek és a holtak urának. Utánajártunk annak, hogy mennyire elterjedt a…

Biztonságban az ünnepek alatt is

KaposPont
-
  Tegnap 15:15 Baleset-bűnügy

Idén is megerősített szolgálattal ügyelnek a rendre a somogyi rendőrök.