Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az utcán élt sokáig, alkoholista volt, most maga is hajléktalanokon segít

Az egykori hajléktalan B. B. McGowan továbbra is az utcán tölti a leghidegebb éjszakákat, de most már azért, hogy másokon segítsen.

A következő apró jelekből tudhatod, hogy szerelmes vagy a pszichológus szerint

Bien
-
  Ma 22:31 Életmód

Szerelem, szerelem... Az egyik legerősebb érzelem, ami háborúkat indít el, és évszázados családi viszályokat képes elcsitítani. De honnan is...

A pécsi városvezetés segítene felszámolni a garéi környezetkárosítást

Szabad Pécs
-
  Ma 22:19 Vélemény

Erre Ruzsa Csaba alpolgármester tett ígéretet egy momentumos fórumon, aminek a párt európai parlamenti képviselője Cseh Katalin volt a házigazdája.

Szomorú hírt közölt Majka kedvese

Ripost
-
  Ma 21:30 Bulvár

Ősszel sokakat elér az influenza, de a kisebb megfázások is mindennaposak ilyenkor.

A Boldog Család segítséget kér!

OLKT
-
  Ma 21:12 Vélemény

Boldogné Szilvia 06 70 357 08 93 2255 Szentlőrinckáta Martinovics 21. PayPal dandyke45@gmail.com További információ a videó alatt.

Evéssel segíthet hörgőin

HáziPatika
-
  Ma 21:04 Egészség

A napi szintű párolt brokkoli fogyasztás javíthat az asztmások állapotán, mivel a zöldség szulforafánt tartalmaz, és ez az anyag megelőzi a légúti gyulladást. A keresztes virágúak családjába tartozó növények mérsékelhetik és visszafordíthatják a...

Eszterházy SC: a rövid kispad miatt nehezebb a helyzet

Heol
-
  Ma 20:36 Sport

Tizenhét pontos vereség itt, tizenhét kapott gól ott. Az Eszterházy SC férfi kosárlabdázói és férfi vízilabdázói is vendégként maradtak alul a legutóbbi játéknapon.

Kisfiuk miatt kér segítséget Curtis felesége: nagyon aggódik

Ripost
-
  Ma 20:01 Bulvár

A rapper és felesége, Krisztike teljesen tanácstalan. Nem tudják, mi lenne most a legjobb a picinek.

A leukémiás Máté édesanyja őszintén vallott arról, mennyire megérintette az egri összefogás

Heol
-
  Ma 20:00 Belföld

Hamarosan jótékonysági hangversenyt is rendeznek Kovács Máté gyógyulásáért. A leukémiás kisfiú édesanyja portálunknak beszélt érzéseiről.

6 módszer, hogy jól kezeld a nehéz természetű embereket

Dívány
-
  Ma 19:50 Életmód

Ne törődj bele, ha valakivel nem vagytok egy hullámhosszon. Sokszor már egy kis lépés is elég ahhoz, hogy jobb legyen a kapcsolat.

Majka sem tudta elbuktatni a Konyhafőnököt

MFor
-
  Ma 19:08 Gazdaság

Hiába indított új műsorokat a TV2, azok az első hét eredményei alapján nem tudták felvenni a versenyt az RTL Klub gasztroműsorával. A Konyhafőnök minden este simán verte a Mintaapákat és a Nyomd a gombot tesót. A TV2 így csak vasárnap vigasztalódhatott.

A fiatal migránsok integrációja különösen nehéz az Európai Unióban

888
-
  Ma 18:58 Külföld

Az illegális migráció és a harmadik országbeli személyek integrációja napjainkban az Európai Unióban fontos vita tárgya, különösen a 2015-es migráció hullám jelentkezése óta. A legtöbb tagállam tapasztalja a migráció jelenségét, és ezzel egyidejűleg szembesül a beilleszkedés nehézségeivel is.

Bezárt csomagtartóból mentett kutyus segít a mentőknek

Beol
-
  Ma 18:08 Életmód

A mentők abban bíznak, hogy Szikra segítségével a mentőfelszerelések, eszközök megismerése csökkentheti a félelmet az orvosi beavatkozásoktól.

Bezárt csomagtartóból mentett kutyus segít a mentőknek

A mentők abban bíznak, hogy Szikra segítségével a mentőfelszerelések, eszközök megismerése csökkentheti a félelmet az orvosi beavatkozásoktól.