Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Eltűnt egy férfi Újpalotáról, a rendőrség mellett a családja is keresi!

Az Eltűnt emberekért - megoszthatod Facebook-csoportba tették fel a felhívást:"Segítségeteket szeretném kérni. Nagybátyám/53 éves/ tegnap október 16-án délelőtt 10 órakor újpalotai otthonából orvoshoz indult, de ott nem jelent meg és azóta nem tudunk róla semmit. Telefonja kikapcsolva. Lelki-fizikai állapota labilis. Ruházata: farmer, kapucnis…

4 év börtönbüntetés: az idegösszeomlás szélén áll Aurelio családja

Life
-
  Ma 07:20 Bulvár

4 év börtönbüntetés: az idegösszeomlás szélén áll Aurelio családja

„Egy hamis emberi jogi igény nem állja ki a természetjog próbáját” – beszélgetés Robert P. George-al, a Princeton Egy…

Mandiner
-
  Tegnap 13:17 Vélemény

A természetjog adja a mércét, amely alapján nemcsak a törvényeket, hanem az emberi jogi igényeket is igazságtalannak lehet ítélni. Az emberi jogok egyetemesek, de azokat valamennyi államnak a saját történelme és hagyományai által formált nemzeti kultúrájába ágyazva szükséges védelmeznie és érvényesítenie – fogalmazott Robert P.…

Trumpot és Warrent támadták a demokraták

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:03 Külföld

A legkorruptabb elnök az amerikai történelemben, bűncselekményeket követett el, kiárusítja a demokráciát – így támadták Donald Trumpot a Fehér Házért harcba szálló demokrata elnökjelölt-aspiránsok.

Sztárok nekimentek Donald Trumpnak: Nem lesz több Prince-dal

ContextUs
-
  Tegnap 07:00 Kultúra

Számos világsztár után most Prince örökösei is megtiltják, hogy Trump rendezvényein játsszák a 2016-ban elhunyt énekes dalait.

Ostobának tartja Trumpot a normandiai partraszállásban részt vett kurd veterán

Mérce
-
  19.10.16 19:46 Vélemény

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke azzal indokolta csapatainak kivonását Rojavából, hogy a kurdok nem segítettek nekik a normandiai partraszállásban.

Részletekben kapja meg a 46 milliós kártérítést Szögi Lajos családja

Blikk
-
  19.10.16 18:32 Belföld

Újabb részletet kaphat meg napokon belül Szögi Lajos (†44) családja abból a 46 millió forintos összegből, amit a bíróság kártérítésként megítélt nekik.

Felelősségre vonnák Trumpot a demokraták

Donald Trump alkotmányos felelősségre vonása mellett kardoskodtak a helyére pályázó politikusok.

Félt a világvégétől, 10 éven át tartotta pincébe zárva a családját egy holland férfi

Mostantól a családfő várja majd egy bezárt szobában a világvégét.

Szerető családja támogatásával, élvezettel csinálja

Duol
-
  19.10.15 14:00 Megyei

Október 15-én tartjuk a falusi nők világnapját. Először 1996-ban fókuszált egy genfi alapítvány az olyan nőkre, akik különleges bátorsággal tesznek valamilyen újszerű dolgot a közösségükért, és ezért minden évben kitüntetést adományoznak a kiválasztottaknak.

Szörnyű titok derült ki a Bosszúállók sztárjáról, családját fenyegette

Ripost
-
  19.10.15 13:36 Bulvár

A 48 éves színész volt felesége kizárólagos felügyeletet szeretne gyakorolni a gyermekük fölött., miután a sztár borzalmasan viselkedett velük.

Megvan a 23 millió! Nem kell többé egyetlen szobában, áram nélkül élnie Szilvia családjának

Femina
-
  19.10.15 13:06 Életmód

Hat napja adtunk hírt egy igazán erős asszonyról, Szilviáról, aki mindent megpróbált, hogy családjával, azaz négy kiskorú gyermekével együtt maradhasson.

Az ukrán elnök fogja megbuktatni Donald Trumpot?

Neokohn
-
  19.10.15 12:06 Külföld

Kérdés, hogy a tapasztalatlan Zelenszkij mennyire képes átlátni, hogy a nagy "sakkjátékos" Putyin milyen lépésekre készül a táblán. Eperjesi Ildikó elemzése.

Pár perc alatt 14 milliárdot bukott a választások miatt Mészáros Lőrinc és családja, Tiborcz István is egy vagyont veszte…

Mészáros Lőrinc és családja néhány perc alatt elbukott vagy 14 milliárd forintot hétfőn tőzsdenyitás után. Az Opus Global árfolyama csaknem 8 százalékot esett, a 4iG több mint 2,5 százalékot süllyedt – írja a Napi.hu.