Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A megyei tanács alelnöke szerint nyáron már kész lesz, a polgármester szerint van még munka bőven

Előreláthatóan már nyár közepétől aszfalton lehet majd közlekedni a 131A jelzésű megyei út Homoródszentmárton és Homoródkeményfalva közötti szakaszán. Jelenleg az utóbbi településen zajlanak nagyobb volumenű munkálatok: fedett sáncokat alakít ki és útalapot épít a kivitelező.

Heger szerint egy lépéssel közelebb kerültünk a korábbi életünkhöz

Egy lépéssel közelebb kerültünk a járvány előtti régi életünkhöz, már annak köszönhetően is, hogy újra szabadon mozoghatunk, de a vírust még nem győztük le, a kollektív immunitástól még messze vagyunk, mondta a közszolgálati RTVS-nek nyilatkozva Eduard Heger. A kormányfő megjegyezte, hogy a veszélyhelyzet feloldásának elérése az…

Zack Snyder szerint a Warner "megkínozta őt" a Snyder vágás készítése során, mert "ők már csak ilyenek"

IGN
-
 Ma 10:39Film

Bár a direktor saját bevallása szerint örül annak, hogy elkészülhetett Az igazság ligája rendezői változata, az Uproxx-nak adott interjúja alapján sokat kellett (el)tűrnie miatta.

Elszalasztott lehetőség és edzőváltás után ma itthon játszik a HFC – nézzék a Youtube-on

Hódpress
-
 Ma 10:38Sport

A Vásárhely TV Youtube csatornája ma élőben közvetíti a Hódmezővásárhelyi FC – Monor NB III-as labdarúgó mérkőzést. “Óriási lehetőséget szalasztott el a Majos ellen a Hódmezővásárhely, ezzel pedig nem kicsi bajba kerültek újra, hiszen riválisai győztek. Így most ők is az életükért küzdenek és mindenképpen pontot kell szerezniük – írta az…

Sokat buktak a járványon a fiatalok egy felmérés szerint

A komoly bevételcsökkenésről nyilatkozókkal közel azonos volt azoknak a harminc év alatti fiataloknak az aránya, akiknek a pénzügyi helyzetét nem befolyásolta a járvány.

Ilyen a jó légtisztító a tüdőgyógyász szerint

Nem feltétlenül szükséges drága légtisztító a lakásba, de HEPA-szűrő legyen benne!

Perintfalvi Rita: Csak szerintem szánalmas?

Elhiszem én, hogy fájó, hogy vannak a katolikus egyházban olyan teológusok (hjaj: teológusnők), akiknek sok kérdésben más a véleményük!

Megérte a kockázatot a kiváló magyar eredmény?

24.hu
-
 Ma 09:58Sport

Hogyan tud egy pozitív koronavírusos eset bedönteni egy komplett csapatot? Mit alkottak a magyarok és mire számíthatunk a budapesti zárószakaszon? Mindezekről beszélünk legújabb Tour de Hongrie-s különkiadásunkban.

Egy felmérés szerint a fiatalok többségének van megtakarítása

Egyre többen tesznek félre a kutatás szerint.

Hétfőtől előszezoni menetrend szerint, sűrűbben közlekednek a vonatok a Balatonhoz

Egyre népszerűbb a Balaton a tavaszi és az őszi időszakban is, ezért a Máv-Start már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a tó partjához tartó járatok indulását és magasabb szintű szolgáltatást nyújt a járműfejlesztéseknek, felújításoknak köszönhetően. Május 17-én, hétfőtől a nyári menetrend kezdetéig, június 19-ig…

Ezeket a recepteket kellene megtanulnod a Michelin-csillagos séfek szerint

Még a legnagyobb séfek sem állítják, hogy a hobbiszakácsoknak minden egyes fogást precíz elkészítését meg kellene tanulniuk. De van, amit kötelező.

Egy felmérés szerint a magyar fiatalok 60 százalékának van félretett pénze

Nőtt a fiatalok megtakarítása hajlandósága: a K&H ifjúsági indexe évek óta felméri a 19-29 évesek pénzügyi magatartását, amelyből kiderül, hogy évről évre jellemzőbb rájuk a takarékoskodás, 2021 márciusában a fiatalok 60 százaléka rendelkezett félretett pénzzel, ami az eddig mért legmagasabb arány.

Merkely szerint a Sinopharm a legjobb a fiataloknak

A Semmelweis Egyetem rektora szerint a kínai vakcina a legoptimálisabb a fiataloknak.