Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán kormányrendeletben engedte meg a Tankcsapdának, hogy autós koncerteket tartson a hétvégén

A rockbanda a Petőfi Rádióban jelentette be, hogy két autós koncertet tartanának a hétvégén. Szerdán született is egy ezt engedélyező kormányrendelet, a miniszterelnök aláírásával. A Tankcsapda pénteken már koncertezhet Debrecenben, szombaton pedig Székesfehérváron is, írja az ATV.hu. Egy friss kormányrendelettel Orbán Viktor ugyanis…

Több százezres bírság járhat a kertes ház tulajdonosoknak: eddig van idejük az engedélyeztetésre

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara még 2016-ban kezdeményezte a törvénymódosítást, mely azzal foglalkozik, hogy az illegálisan kialakított kutakat bírságmentesen lehessen engedélyeztetni. A határidőt módosították, a legfrissebb hírek szerint 2023. december 31-ig lehet kérelmezni az eljárást - írja a bama.hu.

A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal kormányablak busszal segíti a székkutasiakat

Vásárhely24
-
  Ma 09:34 Belföld

Június ötödikén tíz órától várják a lakosságot.

Emlékeztek rá a járőrök

Boon
-
  Ma 09:30 Baleset-bűnügy

A rendőrök pénzbírsággal sújtották, és eltiltották a járművezetéstől azt a szendrőládi fiatalembert, aki az eltiltás hatálya alatt közlekedett autójával.

Közel 130 milliárdot vont el a kormány a járvány miatt létrehozott Gazdaságvédelmi Alapból

Hatalmas összeget mozgatott meg a kormány egy csütörtök esti határozattal. A legtöbb pénzt a honvédség és a sport kapta, de jut belőle az űrtevékenység támogatására is.

Utalványt ajánlhatnak fel az utazási irodák a pénzvisszafizetés helyett

Az Európai Unió ajánlásai alapján rendeletet hozott a kormány, mely szerint, ha az utazás a koronavírus világjárvány miatt marad el, akkor a befizetett összegről az utazásszervező utalványt ajánlhat fel. Az utalvány elfogadásáról az utazó 15 napon belül dönthet, ha nem fogadja el, 14 napon belül vissza kell kapnia a részvételi díjat. A cél az,…

Ideiglenes járványügyi vasúti menetrend lép életbe Csongrádban is

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat, ezért június 6-tól több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változások a vonaton utazók nagyjából 4 százalékát érintik.

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani Cered és Zagyvaróna között

Versenyautó tesztelés miatt forgalomkorlátozásra kell készülni az érintett területen.

Ideiglenes járványügyi menetrendek lépnek életbe a regionális vasútvonalakon

Június 6-tól több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat, a változások a vonaton utazók nagyjából 4 százalékát érintik - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

A hétvége horoszkópja: május 30-31.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint!

Dr. Rozsos István: járvány nélkül is az év legveszélyesebb periódusa a tavasz az érbetegek számára

A koronavírus járvány hazánkban egyenlőre úgy tűnik, hogy lecsengőben. A kijárási korlátozás már csak egy rossz emlék, azonban maradtak olyan óvintézkedések, amelyek komoly befolyással vannak hétköznapi életünkre, hatnak napi mozgásmennyiségünkre, vagy arra, mennyire figyelünk magunkra, egészségünkre. Dr Rozsos István érsebész…

Matovič szerint a határok megnyitása kockázattal jár

„Június 15-től Közép- és Nyugat-Európában körülbelül nyolc-kilenc ország megnyitja határait, de van hátulütője ennek a rendszernek, mert vannak országok, ahol még egyáltalán nem urai a helyzetnek, a határnyitással ezért veszélynek tehetjük ki magunkat” – mondta. Matovič szerint kockázatot jelent, ha az emberek elkezdenek utazgatni…

Újabb nemzeti konzultáció jön járvány, gazdaságvédelem, Soros-terv 2.0 témákban

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádióinterjújában 10 éves visszatekintést adott a kormányzásról, újabb Nemzeti Konzultációt hirdetett, és a gazdaságvédelmi erőfeszítéseket, vitákat is érintette.