Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Erdőfürdőzésen járt az Egészségkert csapata

Hiros
-
  Ma 16:03 Megyei

Három órás vezetett erdőfürdőzésen vett részt a kecskeméti kórház Egészségkert csapata az Arborétumban Valkó Zsuzsi, erdőfürdőzés vezetőnek köszönhetően. Ezzel a csapat megkezdte az intézmény terápiás kertjének kialakítására a szakmai felkészülést, érzékenyítést a téma kapcsán.

Sárga vagy piros országi nyaralás után nem jár a táppénz

Akik fertőzöttebbnek tekintett országokból utaznak Magyarországra, és ezért házi karanténba kell vonulniuk, nem minősülnek keresőképtelennek.

Nem jár táppénz azoknak, akik külföldi nyaralás miatt kerülnek karanténba

Feltételezhető, hogy az érintetteknek majd fizetés nélküli szabadságra kell menni, hacsak nem tudnak a karanténból dolgozni.

Nem jár táppénz annak, aki külföldi útja miatt házi karanténba kerül

A sárga vagy piros besorolású országokból hazatérőkre két hét házi karantén vár.

Koronavírus: ilyenkor nem jár táppénz

Akik a nyaralás utáni karanténjukat töltik, vagy még csak most térnek haza sárga vagy piros kategóriás országban töltött vakációjukról, már nem jogosultak táppénzre.

Esős hétvégénk lesz

Index
-
  Ma 15:33 Időjárás

Pénteken zivatar miatt szinte az egész országra figyelmeztetést adtak ki, 8 megyében felhőszakadás is lehet.

Több lesz a csapadék a hétvégén

Csapadékosra fordul a következő napokban az időjárás. Pénteken és szombaton országszerte, vasárnap szórványosan várhatók záporok, zivatarok. Nagy lehűlésre azonban nem kell készülni, többfelé továbbra is 30 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből,…

Építészek kérik, hogy új épületek felhúzása helyett inkább a régieket újítsák fel

G7
-
  Ma 15:28 Külföld

Ha több felújítás lenne bontás és új építés helyett, azzal rengeteg üvegházhatású gáz kibocsátását lehetne elkerülni.

PSZ: A járványveszély miatt szeptembertől egyik héten 3, másik héten 2 nap tantermi tanítás legyen - mi a véleménye?

A Pedagógusok Szakszervezete azt javasolja a kormánynak, hogy a járványveszély miatt az iskolákban szeptembertől egyik héten 3 nap, másik héten 2 nap tantermi tanítás, a kimaradó napokon távoktatás legyen. Mi a véleménye erről?

Naponta több ezer jármű használja a pár hete átadott M25-öst

Egri Ügyek
-
  Ma 15:22 Megyei

Ennyivel kevesebb autó halad át az érintett településeken.

Romániában 53-an haltak meg egy nap alatt a járványban

A keleti szomszédnál ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma is. Romániában ismét csúcsot döntött az egy nap alatt diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek, valamint a 24 óra alatt bekövetkezett halálesetek száma. A stratégiai kommunikációs törzs csütörtöki összesítése szerint az utóbbi 24 órában újabb…

Mobil baromfivágóhíd jár a gazdákhoz Ausztriában

Agroinform
-
  Ma 15:17 Állatvilág

Tirolban sok kis baromfitermelő van, akiknek nem éri meg vágóhídra szállítani a szárnyasokat, ezért mobil vágóhíd jár hozzájuk, hogy helyben végezze el a vágást.

Nagy a baj Romániában: 53 halott, újabb negatív járványrekordok az elmúlt 24 órában

Romániában ismét csúcsot döntött az egy nap alatt diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek, valamint a 24 óra alatt bekövetkezett halálesetek száma. Fotó: Știrile PRO TV/Youtube A stratégiai kommunikációs törzs csütörtöki összesítése szerint az utóbbi 24 órában újabb 1454 embernél mutatták ki a fertőzést, ami húsz százalékkal haladja…

Szerbiában három újabb emberéletet követelt a járvány

Szerbiában az elmúlt 24 órában 9.100 személyt teszteltek, közülük 247-nél mutatták ki a koronavírus jelenlétét, olvasható a covid19.rs honlapon. Koronavírus-fertőzés miatt 2.220 beteget kezelnek kórházban,

A szabad strandok veszélyeire figyelmeztetnek a Heves megyei rendőrök

Néhány alapvető és egyszerű szabály betartásával a legtöbb baleset megelőzhető lenne.