Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus – a Petz-kórházban várják a vérplazma-adókat, több betegen segített már ez a terápia

Kisalföld
-
 Ma 20:19Megyei

Dr. Tamás László János, a Petz-kórház főigazgatója a győri Covid-híradóban kedden este elmondta: a kórház várja a vérplazma-adókat, hiszen Győrben már több beteget is kezeltek vérplazmával. Aki legalább három hete átesett a betegségen, a Magyar utcában adhat vérplazmát.

Több reménnyel, nagyobb lendülettel

A járványidőszakban a nemzeti tanácsok kiadásai és költségei nemhogy csökkentek volna, hanem  nőttek, ezért Gordana Čomić, az emberi és kisebbségi jogi és társadalmi párbeszédért felelős miniszter kérte a nemzeti kisebbségek költségvetésének csökkentésére vonatkozó rendelkezések hatályon kívül helyezését.

Egyre több egyetemistát rendelnek ki koronavírus-tesztelésre

Eddig a gyakorlatban önkéntesen vettek részt a szűrésben, mostantól a kormányhivatalok közvetlenül keresik őket, és hétfőtől már napi ötezer forintért dolgoznak.

Több mint száz debreceni hallgató kapott jutalmat kiemelkedő tanulmányi eredményéért

A Debreceni Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért, szakmai területen is kimagasló munkát végző hallgatóit jutalmazták a nemzeti felsőoktatási pályázati ösztöndíjjal. Az egyetem által javasolt rangsor alapján a felsőoktatásért felelős miniszter személyre szólóan adományozza az ösztöndíjat a kivételes teljesítményt nyújtó hallgatóknak. A…

Egy csoport több ezer PlayStation 5-öt vásárolt fel, csak azért, hogy nyerészkedjen

Összesen legalább 3500 konzol jutott hozzájuk, amiket aztán emelt áron adtak tovább.

Ki lesz az Év Bortermelője 2020-ban?  – két balatoni az esélyesek között

A Magyar Bor Akadémia kihirdette „Az Év Bortermelője Magyarországon” díj öt legtöbb szavazatot kapott termelőjét, akiknek esélyük nyílik megszerezni az idén 30. alkalommal átadásra kerülő elismerést. December 4-én hirdetnek győztest- írja a turizmus.com.   Az év végéhez közeledve a borász szakma és a szélesebb közvélemény egyaránt nagy…

Győri „Cba-s per” – hat éve húzódik a többmilliárdos áfacsalási ügy, szerdán határozat várható

Több mint hat éve tartó, „gumicukorpernek”  is hívott áfacsalási ügyben másodfokon kezdődött tárgyalás a volt MTESZ-székházban kedden.

Uniós belügyi biztos: a következő években még több migránsra lesz szükség

Ylva Johansson belügyi biztos szerint a migránsok már most az európai társadalom részét képezik.