Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 158 hír

Győrben is zajló kutatás – a matematika lehet az ipari tudomány első számú tolmácsa

Az ipari digitalizáció fontosságáról és a matematika mérnöki tudományban betöltött, sokszínű szerepköréről is szó volt a győri Széchenyi István Egyetem, a SZTAKI és a Magyar Ipari Innovációs Matematikai Szolgáltatási Hálózat (HU-MATHS-IN) által gazdasági szervezetek szereplőinek tartott partnertalálkozón 2021. március 4-én.

Beoltották a sárvári polgármestert, és a napokban közel 2 ezer ember is sorra kerülhet a járásban

Nyugat
-
 Tegnap 18:10Egészség

Kondora István is kínai vakcinát kapott, és jó szívvel ajánlja.

Burkatilalomról szavaznak a svájciak vasárnap

Március 7-én népszavazáson nyilváníthatnak véleményt arról, hogy szeretnék-e beleíratni az alkotmányba az arc eltakarásának tilalmát.

Vasárnapi tudomány: van, ami hétköznap is működik

Dehir
-
 Tegnap 16:30Megyei

Debrecen – Akkor is, ha zárva a debreceni tudományos élményközpont. Ilyen például a titkosírás citromlé segítségével.

Csúnyán összeütközött három autó Győrben

A Mester utca és a Szabolcska Mihály utca kereszteződésében történt a baleset. Az erre közlekedőknek forgalmi akadályra kell számítaniuk.

Szigorítás: a héten vasárnap is nyitva lesz a szolgáltatók többsége

Ripost
-
 Tegnap 15:16Belföld

Extra nyitvatartással készülnek a szolgáltatók, a máskor egyébként zárva tartó üzletek kivételesen vasárnap is nyitva lesznek, hogy el tudják látni az igényeket.

Ha még nem lett volna elég bajunk mára: vasárnap hajnalban mínusz tíz fok is lehet

Pénteken hidegfront érkezik, ami miatt téliesebbre fordul az idő az első tavaszi hétvégére. Főleg a hegyekben havazhat is, és lehűl a levegő: a maximumok jellemzően 10 fok alatt maradnak, vasárnap hajnalban pedig néhol mínusz 10 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.

Összeütközött három autó Győrben

Három személyautó karambolozott Győrben, a Mester utca és a Szabolcska Mihály utca kereszteződésében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A gépkocsik utasait a mentők vizsgálják.

Összeütközött három autó Győrben

Három személyautó karambolozott Győrben, a Mester utca és a Szabolcska Mihály utca kereszteződésében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A gépkocsik utasait a mentők vizsgálják.

Összeütközött három autó Győrben

Három személyautó karambolozott Győrben, a Mester utca és a Szabolcska Mihály utca kereszteződésében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A gépkocsik utasait a mentők vizsgálják. Forrás: Katasztrófavédelem

Bolla vízivárosi „fekete tornya” kivételt kapott a változtatási tilalom alól Győrben

Ugytudjuk
-
 Tegnap 14:18Megyei

A barkácsbolt után a korábban Borkai Zsolt „mesterének” nevezett Bolla Péter épületére is kivételt állapított meg a változtatási tilalom alól a polgármester: lapunknak el is mondta, hogy miért.

Steven Spielberg-produkciót forgatnak Győrben

A jövőben játszódó sci-fi jeleneteit öt napon át veszik fel, a stáb hétvégéig marad a városban.

Miniszteri biztos: Már csak vasárnapig írhatja alá az állatvédelmi kérdőívet

Eddig 230 ezer ember töltötte ki a kormány állatvédelmi kérdőívét. A tizenhárom kérdésre adott választ figyelembe veszik az új Nemzeti Állatvédelmi Programban.

Steven Spielberg-produkciót forgatnak Győrben

Az utóbbi napokban olyan amerikai tévésorozatot rögzítenek az ETO Parkban, amelyben producerként részt vesz Steven Spielberg is – értesült a Kisalföld. Az Oscar-díjas rendező a járvány miatt nem látogatott hazánkba, de sokat vár a Halo című videójáték filmes adaptációjától. A jövőben játszódó sci-fi jeleneteit öt napon át veszik fel Győrben, a…