Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 305 hír

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

Gázolajat öntött Zamárdi egyik parkjában több tucat fa tövébe egy ismeretlen, a település polgármestere környezetkárosítás miatt szerdán feljelentést tett. Csákovics Gyula független polgármester az MTI-nek elmondta, szakértővel is bevizsgáltatták az Újszülöttek ligetének nevezett, mintegy 400 négyzetméteres, a Balatonhoz közeli területet, a…

Élő adásban fenyegette meg a váci színház igazgatóját a polgármester

Mandiner
-
  Tegnap 21:57 Belföld

Matkovich Ilona szerint el kellene gondolkodnia a Dunakanyar Színház igazgatójának, mert nem végtelen a felé mutatott lojalitás.

A patkányok körül összpontosul a párizsi polgármester-választási kampány

Index
-
  Tegnap 21:24 Külföld

A jelenlegi polgármester, Anne Hidalgo spéci kukákkal venné fel a harcot a patkányokkal, az ellenzék patkányjelentő appot készített. Élesedik a választási kampány.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

Gázolajat öntött Zamárdi egyik parkjában több tucat fa tövébe egy ismeretlen, a település polgármestere környezetkárosítás miatt szerdán feljelentést tett.

Gázolajjal mérgeztek meg egy parknyi fát Zamárdiban, feljelentést tesz a polgármester

Több tucat fa tövébe került gázolaj abban a ligetben, ahol az újszülötteknek ültetik el őket - csak úgy, mint öt éve.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

A Balaton-parti település független vezetője azért tett feljelentést, mert az egyik parkban egy ismeretlen személy több tucat fa tövébe gázolajat öntött.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

A talajmintákból a kőolajszármazékok megengedett határértékének harmincnégyszeresét mutatták ki.

Környezetkárosítás miatt feljelentést tett Zamárdi polgármestere

Gázolajat öntött Zamárdi egyik parkjában több tucat fa tövébe egy ismeretlen, a település polgármestere környezetkárosítás miatt szerdán feljelentést tett. Csákovics Gyula (független) polgármester az MTI-nek elmondta, szakértővel is bevizsgáltatták az Újszülöttek ligetének nevezett, mintegy 400 négyzetméteres, a Balatonhoz közeli területet, a…

Nemzetközi díjat nyert a Balaton Sound: ezzel a programmal taroltak

A Safety First kampány célja, hogy a lehető legkevesebbre szorítsák a fesztiválokon előforduló egészségügyi, biztonsági, technikai problémákat. A programban 100 fős nemzetközi és magyar önkéntesekből álló csapat dolgozik.

A TOP 200-ba került a PTE egy nemzetközi rangsorban

A legjobb 200 egyetem közé került a Pécsi Tudományegyetem - egyedüli magyar vidéki felsőoktatási intézményként - a Times Higher Education legfrissebb nemzetközi rangsorában.     A magyar egyetemek közül a Semmelweis végzett az élen a 70. helyezésével, az Eötvös Loránd Tudományegyetem a 149., a Pécsi Tudományegyetem…

A nemzetköziesítés egyetemes zászlóvivői

Szon
-
  Tegnap 17:19 Belföld

A rövidtávú célok között szerepel, hogy az elkövetkező időszakban minél több külföldi hallgató válassza a Nyíregyházi Egyetemet.

Első helyezett lett a kecskeméti Mercedes-Benz gyár a Daimler nemzetközi környezetvédelmi pályázatán

20 éves az Environmental Leadership Award: a kiemelkedő vállalati környezetvédelmi projektek és kezdeményezőik ismét a figyelem középpontjába kerültek. A Mercedes-Benz magyar gyárát Stuttgartban, február 13-án tüntették ki a Daimler Environmental Leadership Award (Ela) nyerteseként.

Egy fideszes polgármester száll szembe a kormány adóterveivel

24
-
  Tegnap 17:16 Belföld

Cser-Palkovics András szerint hiba lenne a helyi iparűzési adó csökkentése.

Földre szállott égi jel, fotóval! – Új sorozat nyitóalkalmán mutatkozott be Filvig Géza polgármester

Kalohírek
-
  Tegnap 17:00 Megyei

A Történelmi múlt, cselekvő jelen című TOP pályázat keretében indult rendezvénysorozat alkalmain a városi önkormányzat tagjai mutatkoznak be az érdeklődők előtt, ezúttal, magánéleti vonatkozásokra, személyiségükre összpontosítva.