Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A hetedik te magad vagy!

A határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízott szerint politikai bohózat, hogy az Európai Bizottság (EB) nem irányoz elő jogi aktusokat a Minority SafePack elnevezésű, európai polgári kezdeményezéssel kapcsolatban.

A járvány ellenére is eredményes évet zárt az Erste Bank

Közel 30 milliárd forint adózás utáni nyereség, 27 milliárd forint kockázati költség a mérleg. A pénzintézet adózás utáni eredménye csaknem 37,5 milliárd forinttal maradt el 2020-ban az egy évvel korábbitól.

Koronavírus: kiderült, miért olyan magas a halálozási arány egyes országokban

Azokban az országokban magas a Covid-19 következtében elhunytak aránya, ahol jelentős a túlsúlyosak száma - derült ki egy nagyszabású kutatásból. Abból a mintegy 2,5 millió halálozásból, mely a SARS-CoV-2, vagyis az új típusú

Nádas György: „Jó lenne már túl lenni ezen a nehéz időszakon, magunk mögött hagyni”

Blikk
-
 Ma 20:31Bulvár

Különleges lesz a 2022-es esztendő Nádas György életében. Az Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész jövőre ünnepli a 60. születésnapját, ám ugyanabban az esztendőben lenne 90 esztendős, legendás édesapja, Nádas Gábor zeneszerző, zongorista, illetve betölti a 40-et idősebb fia. Csoda-e, ha már most a különleges…

Vettel lezárta a múltat, nagy elvárásai lesznek magával szemben az Aston Martinnál

Eurosport
-
 Ma 20:30Forma1

A négyszeres világbajnoknak még hozzá kell szoknia az új autóhoz, de mindent meg is tett ennek érdekében.

Kap még hét évet a Nemzetközi Űrállomás az oroszoktól

A Nemzetközi Űrállomás (ISS) működését 2028-ig meghosszabbították - jelentette ki Jurij Gidzenko, az Energia orosz űripari vállalat űrhajók és hordozórakéták repülési üzemeltetéséért felelős részlegének helyettes vezetője csütörtökön, a Rosszija 24 hírtelevíziónak nyilatkozva.

Újabb magabiztos siker, immár éllovas a Ferencváros

A magyar együttes 12-5-re verte a montenegrói Jadran Herceg Novi csapatát a Duna Arénában.

Csak angolosan: Szombathelyi és sárvári szállodából is fizetés nélkül távozott - most két évet kapott a furfangos csaló

Jogerősen két év, börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a másodfokon eljáró Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki fizetés nélkül távozott az ország 40 szállodájából - közölte a törvényszék szóvivője csütörtökön.

Fidesz-okoskodás: amiről nem tud a nép, nem izgatja! – Letiltották a NER luxus magángépének láthatóságát

Igazi XXI. századi, européer magatartást követve a regnáló Fidesz tótumfaktumai úgy döntöttek, hogy nehogy má' megtudja az oktalan sokadalom, hogy a felső "kitudjahány" mikor merre röpköd a világban, -amíg vakcinaútlevél nélkül teheti!- "hátranyilaznak" egy jót és letiltják a monstrum nyomon-követhetőségét.

Dehandré biztosan nehezen talál magának melltartót

Player
-
 Ma 19:42Szex

Nem vagyunk tapasztalt melltartóvásárlók, de elnézve Dehandré van Tonder adottságait, extra kihívás lehet megfelelő méretet találnia magának.

25 millió forint értékben adományozott bitcoint egy hazai magánszemély

25 millió forint értékű bitcoinadománynak örülhetett két ismert hazai alapítvány. A kriptopénz átváltását egy magyar kriptováltó intézte, díjmentesen. Annak ellenére, hogy a bitcoin sokak számára a csillagászati hozamokkal jelentett egyet,

Beteges vágy, vagy a szexualitás egy magasabb, elvontabb szintje? – Beszélgetés a BDSM-ről

WMN
-
 Ma 19:00Szex

„Amit leginkább szeretnék hangsúlyozni az az, hogy a kereteket, határokat mindig a mazochista (vagy domináns – szubmisszív kapcsolatban a szub) fél jelöli ki. Ez nem arról szól tehát, hogy »megverlek vagy megalázlak, annyira és olyan módon, ahogy kedvem tartja«. Soha.” – Hummel Zsolt szomatikus szexuális fejlesztővel beszélgettünk.

Azokban az országokban magas a halálozási arány, ahol jelentős a túlsúlyosak száma

A probléma nemcsak az elhízás, hanem az a testtömeg, amelyet sok országban ma már normálisnak tekintenek.