Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 343 hír

Arizona után Wisconsinban is hitelesítették Biden amerikai demokrata elnökjelölt győzelmét

Arizona után egy másik csatatér államban, Wisconsinban is hitelesítették Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt győzelmét.

Amerikai elnökválasztás: újabb csatatér államban hitelesítették Biden győzelmét

Arizona után egy másik csatatér államban, Wisconsinban is hitelesítették Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt győzelmét.

Távozik az amerikai kommunikációs bizottság elnöke

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

Mezőgépek: kihívásokra számít az új elnök

Versenyképesség, járvány, fenntarthatóság – erre számít a mezőgépek csúcsszervezetének új elnöke.

17 határsértő Kübekháza közelében

17 határsértő Kübekháza közelében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:49 A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére.

Jogállamisági vita: Lengyelország és Magyarország a német soros elnökségének új javaslataira vár

Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár az uniós költségvetési csomag kapcsán - jelentette ki Piotr Müller lengyel kormányszóvivő hétfőn, Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki miniszterelnök varsói egyeztetése után.

Határsértők Szeged közelében

Határsértők Szeged közelében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:26 A négyfős csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére.

Árokban kötött ki egy autó Szalánta közelében

Letért az úttestről és az árokban a tetejére borult egy személyautó Szalánta térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a siklósi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Képek és kiemelt képünk: Bamosz KFT.

Aktuális - Hrabovszki János, elnök, Országos Magyar Vadászkamara - 2020. 11. 30.

Behír
-
 Ma 09:16Megyei

Fácán vadászatról, járványhelyzetről beszélgetünk, valamint a nyúl értékesítéséről az olasz illetve a francia piacon, egyéb munkálataikról is.

Árokba hajtott és felborult egy autó Szalánta közelében

Letért az úttestről és az árokban a tetejére borult egy személyautó Szalánta térségében.    A balesethez műszaki mentés céljából a siklósi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba borult egy autó Szalánta közelében

Letért az úttestről és az árokban a tetejére borult egy személyautó Szalánta térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a siklósi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kommandósok kopogtattak a magyar kulturális szövetség elnökénél

Szijjártó Péter szerint a kormány minden fórumon kiáll a kárpátaljai magyarok védelmében.